Összeköltözött Nikki Reed és Ian Somerhalder
2014. augusztus 31. 15:01
|
|
Ash19 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.25. Hozzászólás: 781 Csatolások: 1952 Azonosító: 153850 offline
|
Idézet (rosa82 @ 2014.08.29. 11:32)
Nem kedvelem Nikkit előbb egy énekes a férje akinek nem jött össze a nagy karrier ezért el is váltak pedig milyen szépen elénekelgettek (egyiknek sincs hangja)most meg összejött a legjobb barátnője exével aki jóval híresebb mint a volt férje és hírtelen nagy állatvédő lett mint Ian lovat fogadtak örökbe. Annak idején Ninával macskát vettek magukhoz, ha Ian így folytatja komplett állatkertje lesz
Látom, hogy te aztán nagyon képben vagy a dolgokkal kedves Rosa82! Kezdjük ott, hogy Nikki már az előtt is nagy állat védő volt, hogy összejött volna Iannel, de hát ugye aki csak az észt osztja és nem néz utána dolgoknak, az így jár. Nikki többször is befogoadtott kiskutyákat, akiket felnevelt majd gondos szerető gazdiknak adott oda. Hmm hogy Paulnak nem jött össze a karriek? Érdekes, mégis turnézik. Attól mert te nem ismered őt, és szerinted nincs hangjuk az egyéni porbléma.. Lovat fogadtak örökbe, ns és akkor mi van? Felkéne végre nőni és elfogadni, hogy Niannak vége! Ian boldog Nikkivel, és nem ártana elkondolkozni azon, hogy talán Ian és Nina kapcsolata csak médiafogás volt, mint ahogyan sok más esetben is, egy-egy filmnél vagy sorozatnál.
2014. szeptember 03. 11:00
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2234 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
Kedves Ash19 nem az a problémám ,hogy nem Ninával van azt találom szemét dolognak ,hogy a legjobb barátnője ex pasijával jött össze még ha valójában nem is járt Nina és Ian akkor is mocsok dolog (Ian előtt ott volt Derek Hough akivel szintén Nina után kavart Nikki) Hozzászólásodból ítélve te személyesen is ismered Nikkit, talán neked se ártana elgondolkozni azon ,hogy milyen ember az aki a legjobb barátnője pasijaira hajt. Mellesleg én a cikkhez szóltam hozzá amihez úgy gondolom mindenkinek joga van és nem az itt kommenteket iró embereket támadom mert véletlen nincsenek egy véleményen velem!
2014. szeptember 03. 15:18
|
|
Ash19 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.25. Hozzászólás: 781 Csatolások: 1952 Azonosító: 153850 offline
|
Idézet (rosa82 @ 2014.09.03. 11:00)
Kedves Ash19 nem az a problémám ,hogy nem Ninával van azt találom szemét dolognak ,hogy a legjobb barátnője ex pasijával jött össze még ha valójában nem is járt Nina és Ian akkor is mocsok dolog (Ian előtt ott volt Derek Hough akivel szintén Nina után kavart Nikki) Hozzászólásodból ítélve te személyesen is ismered Nikkit, talán neked se ártana elgondolkozni azon ,hogy milyen ember az aki a legjobb barátnője pasijaira hajt. Mellesleg én a cikkhez szóltam hozzá amihez úgy gondolom mindenkinek joga van és nem az itt kommenteket iró embereket támadom mert véletlen nincsenek egy véleményen velem!
Valószínűleg jobban ismerem mint te, ugyan is 3 éve vezetem róla mhazánk egyetlen rajongói oldalát.. Nikki és Nina nem voltak legjobb barátnők, csak jóban voltak. Engem is meglepett, hgy Ian és Nikki összejöttek, de a szívnek nem lehet paracsolni. Mindenki úgy videlkedik, mintha Nikki elszerette volna Ninatól Iant, pedig már régen szakítottak.. Nem akartalak letámadni, csak kicsit elegem van már abból,h ogy lépten-nyomon Nikkit szidják és lehordják mindennek mintha legalábbis embert ölt volna. Nem akartalak megbántani, ne haragudj.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: