Starity

Összeköltözött Nikki Reed és Ian Somerhalder

7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. augusztus 30. 21:09 #121
evcsii0
evcsii0
visszatérő vendég

StátuszA hátad mögé lopakodok.. aztán megfordtalak..... es megcsókollak.. szeretlek! <3
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 188
Csatolások: 1
Azonosító: 227280
Ez már túl gyors... De örülök hogy Ian megtalálta a boldogságot Nikkivel! Gratula nekik ! Összeillenek!
2014. augusztus 31. 12:49 #122
Dorisia
Dorisia
visszatérő vendég

StátuszThinking of something deeeeep...
Hozzászólás: 383
Csatolások: 0
Azonosító: 207155
sztem ian és nina már akkor halálra voltak ítélve, amikor összejöttek. Örülök neki, h ian nikkivel van. heart.gif
2014. augusztus 31. 15:01 #123
Ash19
Ash19
Hozzászólás: 781
Csatolások: 1952
Azonosító: 153850
Idézet (rosa82 @ 2014.08.29. 11:32)
Nem kedvelem Nikkit előbb egy énekes a férje akinek nem jött össze a nagy karrier ezért el is váltak pedig milyen szépen elénekelgettek (egyiknek sincs hangja)most meg összejött a legjobb barátnője exével aki jóval híresebb mint a volt férje és hírtelen nagy állatvédő lett mint Ian lovat fogadtak örökbe. Annak idején Ninával macskát vettek magukhoz, ha Ian így folytatja komplett állatkertje lesz

Látom, hogy te aztán nagyon képben vagy a dolgokkal kedves Rosa82! Kezdjük ott, hogy Nikki már az előtt is nagy állat védő volt, hogy összejött volna Iannel, de hát ugye aki csak az észt osztja és nem néz utána dolgoknak, az így jár. Nikki többször is befogoadtott kiskutyákat, akiket felnevelt majd gondos szerető gazdiknak adott oda. Hmm hogy Paulnak nem jött össze a karriek? Érdekes, mégis turnézik. Attól mert te nem ismered őt, és szerinted nincs hangjuk az egyéni porbléma.. Lovat fogadtak örökbe, ns és akkor mi van? Felkéne végre nőni és elfogadni, hogy Niannak vége! Ian boldog Nikkivel, és nem ártana elkondolkozni azon, hogy talán Ian és Nina kapcsolata csak médiafogás volt, mint ahogyan sok más esetben is, egy-egy filmnél vagy sorozatnál.
2014. szeptember 03. 11:00 #124
rosa82
rosa82
Hozzászólás: 2234
Csatolások: 0
Azonosító: 201674
Kedves Ash19 nem az a problémám ,hogy nem Ninával van azt találom szemét dolognak ,hogy a legjobb barátnője ex pasijával jött össze még ha valójában nem is járt Nina és Ian akkor is mocsok dolog (Ian előtt ott volt Derek Hough akivel szintén Nina után kavart Nikki) Hozzászólásodból ítélve te személyesen is ismered Nikkit, talán neked se ártana elgondolkozni azon ,hogy milyen ember az aki a legjobb barátnője pasijaira hajt. Mellesleg én a cikkhez szóltam hozzá amihez úgy gondolom mindenkinek joga van és nem az itt kommenteket iró embereket támadom mert véletlen nincsenek egy véleményen velem!
2014. szeptember 03. 15:18 #125
Ash19
Ash19
Hozzászólás: 781
Csatolások: 1952
Azonosító: 153850
Idézet (rosa82 @ 2014.09.03. 11:00)
Kedves Ash19 nem az a problémám ,hogy nem Ninával van azt találom szemét dolognak ,hogy a legjobb barátnője ex pasijával jött össze még ha valójában nem is járt Nina és Ian akkor is mocsok dolog (Ian előtt ott volt Derek Hough akivel szintén Nina után kavart Nikki) Hozzászólásodból ítélve te személyesen is ismered Nikkit, talán neked se ártana elgondolkozni azon ,hogy milyen ember az aki a legjobb barátnője pasijaira hajt. Mellesleg én a cikkhez szóltam hozzá amihez úgy gondolom mindenkinek joga van és nem az itt kommenteket iró embereket támadom mert véletlen nincsenek egy véleményen velem!

Valószínűleg jobban ismerem mint te, ugyan is 3 éve vezetem róla mhazánk egyetlen rajongói oldalát.. Nikki és Nina nem voltak legjobb barátnők, csak jóban voltak. Engem is meglepett, hgy Ian és Nikki összejöttek, de a szívnek nem lehet paracsolni. Mindenki úgy videlkedik, mintha Nikki elszerette volna Ninatól Iant, pedig már régen szakítottak.. Nem akartalak letámadni, csak kicsit elegem van már abból,h ogy lépten-nyomon Nikkit szidják és lehordják mindennek mintha legalábbis embert ölt volna. Nem akartalak megbántani, ne haragudj.
7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok