Összeköltözött Nikki Reed és Ian Somerhalder
2014. augusztus 25. 14:29
|
|
Ash19 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.25. Hozzászólás: 781 Csatolások: 1952 Azonosító: 153850 offline
|
Valószínűleg nem Június közepe vannak együtt, mint ahgyan azt a sajtó írja, hanem már hónapok óta tart a kapcsolatuk. Ha úgy érzik, hogy összeakarnak költözi, akkor tegyék meg. Bízom abban, hogy megtalálták egymásban az igazit, és hosszú boldog kapcsolatuk lesz.
2014. augusztus 25. 16:17
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Elég nagy lépéseket tesznek, ami arra utal nekem, hogy egy jóval elöbb kedték mint ahogy mi tudjuk.
Az jó ha Nina jól van, bár biztos fura neki mivel barátok voltak vagy azok még ugye, de biztos megnehezíti neki, hogy mindennap elmegy a forgatásra..nem tudom, azért aranyosak együtt.
Az jó ha Nina jól van, bár biztos fura neki mivel barátok voltak vagy azok még ugye, de biztos megnehezíti neki, hogy mindennap elmegy a forgatásra..nem tudom, azért aranyosak együtt.
2014. augusztus 25. 19:07
nekem is meggyőződésem, hogy régebb óta lehet köztük több barátságnál, mint az a sajtó tudomására jutott. mindenesetre, én nagyon örülök a boldogságuknak, aranyos pár
2014. augusztus 25. 20:00
|
|
SZJG és TWúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.02. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 212844 offline
|
Örülök neki nagyon aranyosak együtt!
2014. augusztus 25. 21:06
|
|
Kaattaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.25. Hozzászólás: 317 Csatolások: 0 Azonosító: 181416 offline
|
Őszintén remélem, hogy már régebben több volt köztük barátságnál...ha meg mégsem, akkor szimplán annyira szerelmesek, hogy össze költöznek. Egy kicsit gyorsnak tartom és remélem, hogy idővel "lehiggadnak" és nem haladnak ennyire gyors és megfontolatlan tempóban, mert ezt későb megbánják...
2014. augusztus 26. 12:19
Szerintem nem illenek egymáshoz, a tetoválást meg megfogják bánni ha csináltattak/csináltatnak. Elég gyors ez az összeköltözés dolog..Ők tudják.
2014. augusztus 26. 12:35
|
|
Elsa_the snow queenúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.25. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 232201 offline
|
Nikki és Ian? Okkké
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: