Néhány héttel azután, hogy randizni kezdtek, máris közös lakásba költöztek.
A teljes cikkhez kattints ide!
Összeköltözött Nikki Reed és Ian Somerhalder
2014. augusztus 24. 15:06
De jó! Nagyon örülök ennek a hìrnek, nagyon remélem, hogy Ian és Nikki nagyon-nagyon sokáig együtt lesznek
2014. augusztus 24. 15:13
|
|
Viktória2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.19. Hozzászólás: 79 Csatolások: 4 Azonosító: 206600 offline
|
Hát Ninával jobb lett volna.De ha Ian boldog én is<3
2014. augusztus 24. 15:18
|
|
Dearieúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.04. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 230820 offline
|
Szerintem ez éppúgy annyira igaz, mint a közös tetoválás. Az is nagy eséllyel kamu volt, már eleve ott el szokott bukni az ilyesmi, hogy névtelen források nyilatkoznak. Nikki múlt héten nem is volt Atlantában.
De a legjobbakat nekik, én azt hiszem, sosem fogom megszokni egy Nina-Ian páros után, hogy Nikki és Ian együtt vannak, de ha Ian boldog, akkor az elég...
De a legjobbakat nekik, én azt hiszem, sosem fogom megszokni egy Nina-Ian páros után, hogy Nikki és Ian együtt vannak, de ha Ian boldog, akkor az elég...
2014. augusztus 24. 15:21
Nagyon örülök neki, hogy Ian boldog legújabb kapcsolatában, de sajnálom Ninát, hiszen valamilyen szinten biztos rosszul esik neki...
2014. augusztus 24. 15:44
|
|
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1652 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline
|
Ez a Nikki is valami borzasztó egy nőszemély, mivel állítólag Nina egyik nagyon jó barátnője, erre összejön az ex pasijával... Nem értem. Ez meg szerintem túl gyors...
2014. augusztus 24. 15:51
|
|
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 18948 Csatolások: 19642 Azonosító: 168141 offline
|
Kitudja mióta is vannak együtt, de ez akkor is gyors - legalábbis szerintem. Oké, jó ideje ismerik már egymást, meg minden, de azért ennyi idő után, én még nem költöznék össze a barátommal.
2014. augusztus 24. 15:53
|
|
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline
|
Remélem, hosszú életű kapcsolat lesz.
2014. augusztus 24. 15:56
|
|
Pinky Lilimythical beast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 44 Azonosító: 208704 offline
|
Szerintem is ez gyors, de ők tudják.
2014. augusztus 24. 16:03
|
|
Misuzu86동방신기 사랑해요 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 1253 Csatolások: 28 Azonosító: 204515 offline
|
Szerintem nem gyors, hiszen hiába vagy együtt valakivel évekig és utána költöztök össze...lehet, hogy kiderül, hogy nem tudsz együtt élni vele...és akkor úgymond "elpazaroltál" pár évet az életedből. Nem véletlenül mondják azt, hogy lakva ismerszik meg az ember. Legalább hamar rájönnek, hogy ha mégsem működik a dolog. És ettől korántsem biztos, hogy hamar véget fog érni...tapasztalat!
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: