Phoebe Tonkin jó példakép szeretne lenni
2014. augusztus 24. 18:46
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
Imádom őt, egy nagyon nagyon jó példakép
2014. augusztus 24. 19:05
|
|
sztárszandra |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.20. Hozzászólás: 593 Csatolások: 1 Azonosító: 194369 offline
|
Pheobe tökéletes példakép a fiatalok számára....
2014. augusztus 24. 19:29
|
|
Regina Horanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.18. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 231733 offline
|
Szerintem jó példakép! Régen az volt , mostmár nem annyira szeretem , de tökéletes példakép lehet mindneki számára!
2014. augusztus 24. 21:33
Szerintem Phoebe egy olyan személy akire érdemes felnézni, remek példakép.
2014. augusztus 24. 22:37
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
Jófej csajnak tűnik, na de ebbe az édesség dologban tuti nem fogom követni. Persze jó dolog, ha az ember tudatosan, egészségesen nassol, de nekem kell csoki, süti és egyéb cukros finomságok is.
2014. augusztus 25. 09:40
|
mbgamesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.01. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 170369 offline
|
Idézet (varganna @ 2014.08.25. 09:31)
Szerinem nem kell megtanulnia orvosnak ahhoz, hogy jó példakép legyen mbgames.
Szerintem máár most jó példakép.
Szerintem máár most jó példakép.
Végülis igaz. A mai világban már az is elég, ha egy sztár nem a nyilvánosság előtt fossa össze magát és már példaképnek tekinthető a sok magamutogató hülye között.
2014. augusztus 25. 13:55
|
|
Aya-chanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.17. Hozzászólás: 140 Csatolások: 0 Azonosító: 221349 offline
|
hm... eddig nem ismertem, csak a H2O-ban láttam, de ezek után máshogy fogok rá tekinteni
örülök, hogy vannak még olyan sztárok, akik fontosnak tartják, hogy a rajongóik jó példát lássanak ^^
2014. augusztus 25. 19:19
Pheobe gyönyörű, tehetséges, őszinte lány. De ésszel fel nem fogom, miért "vonzza" mégis az emberek nagyobb részét az ízléstelenség, a tucat, a tehetségtelenség stb. Egyre több ilyen emberről hallani, aki buzdít a jóra stb, mint Pheobe, mégis, tudjuk mi folyik a csapból...
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: