Törölték Miley Cyrus koncertjét a viselkedése miatt
2014. augusztus 24. 13:56
|
|
batoridoriúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.04. Hozzászólás: 89 Csatolások: 0 Azonosító: 193210 offline
|
Egy baj van ezzel hogy Miley így viselkedik..a kis fanok világszrte ezt a viselkedést látják...és mivel a példaképük ezt csinálja ők is. Nemrég valamelyik nap a McDonaldba kajáltam...elmegyek wcre mit látok?! 2 10vagy11 éves kislány topba (a toppon miley volt..ugyhogy 100% h fanok) és olyan farmerbe amit felkell húzni a mellünk alá és a fél picsánk meg kint van (ők a melkasuk alá húzták mivel egy 10évesnek nemigen van csöcse)fotózkodtak úgy h mind a ktten bedültek..a seggüket összeérintették és miley-san nyújtották a nyelvüket..ugyhogy köszönjük miley hogy formálod a jövő nemzedékét
most gondoljuk bele ezek a kislányok ezt látják a példaképüktől és utánozzák..MILYEN EMBER LESZ EZEKBŐL?! SEMMILYEN ..taps taps gratulálok miley
2014. augusztus 24. 14:14
|
|
PilleDoRKaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.26. Hozzászólás: 57 Csatolások: 0 Azonosító: 226618 offline
|
Hát ezzel most nem leptek meg. Csak szomorú, hogy a kislányok ezt látják attól akire felnéznek. Tőlem koncertezhet,ahogyan szeretne, csak ne engedjék be a mini Hannah Montana fanokat.
2014. augusztus 24. 14:15
hát én azt mondom, hogy megérdemelte:) és egyetértek a döntéssel... a vicc az hogy 10 évesek példaképe Miley..
szégyen az egész, ne haragudjanak a nagy fanok, de gusztustalan amit csinál:) és már jó pár helyen megkellett volna tenni ezt a lépést..
talán észhez is térne, bár kétlem, Miley már menthetetlen, és undorító amit művel, nem is értem miért csodálkozik mindenki hogy 2014-ben olyan a sok tini r*anc........
))))) nem 2014 hibája, hanem a nagy sztár példaképek..
)) lásd Miley..
) szóval gratulálok Miley, jár a taps!!
2014. augusztus 24. 14:31
|
|
batoridoriúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.04. Hozzászólás: 89 Csatolások: 0 Azonosító: 193210 offline
|
jujj bocsii nm akartam ennyire nagy betűvel irni
2014. augusztus 24. 14:45
|
|
Dodipuszedliúj tag |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 14.08.23. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 232068 offline
|
N_Anna nagyon jól mondod!
2014. augusztus 24. 14:46
|
|
Pinky Lilimythical beast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 44 Azonosító: 208704 offline
|
Teljesen megérdemelte. Ha normálisabban viselkedne, akkor jobb lenne az neki is.
2014. augusztus 24. 14:48
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
batoridori-val teljesen egyetértek. Az engem egyáltalán nem érdekel,hogy,hogy teszi tönkre az életét,de ha már másokéval sz@rakodik, az nem vicc.Számolnia kéne vele,hogy mennyi kisgyerek rajongója van!!
2014. augusztus 24. 14:54
|
|
Viktória2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.19. Hozzászólás: 79 Csatolások: 4 Azonosító: 206600 offline
|
Jó ez nagyon durva.Én az egész világból kitiltatnám.Durva hogy abbóll a visszafogott kislányból milyen "nő" lett....
2014. augusztus 24. 15:19
Hát ez a kijelentés, hogy Miley Cyrus Justin Bieber nyomdokaiba akar lépni hát ez kurva nevetséges. Lehet, hogy Justin csinált pá hülyeséget és sokan nem kedevelik de ő legalább rájött, hogy miket csinált és most próbál változni, Miley meg nem...
2014. augusztus 24. 15:21
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
MEGÉRDEMELTE.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: