Angelina Jolie - "A Mighty Heart" Photocall
2007. december 09. 14:32
|
|
Jennifermonkvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.30. Hozzászólás: 254 Csatolások: 116 Azonosító: 42530 offline
|
Kicsit viaszbábus, de szép.Mindenesetre.
2007. december 10. 14:50
|
|
ilonakriszúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.07. Hozzászólás: 53 Csatolások: 0 Azonosító: 45660 offline
|
Na ez a szinésznö is egyre vékonyabb de a szájja egyre vastagabb.
2007. december 15. 14:59
Idézet(ilonakrisz @ 2007. December 10. - 14:50)
de a szájja egyre vastagabb.
Höhö. Bizonyítsd már be, kérlek.
Tutaj: tartózkodj az efféle megnyilvánulásoktól, ez nem az a fórum.
Hesz, köszönet a kiegészítésért.
2007. december 15. 15:46
Ez szép volt! a csúnya beszédért rögtön kitiltottak 2035-ig de azért a szabályzat úgy kezdi hogy semmi olyat nem lehet leirni ami sérti a sztár vagy a rajongók lelki világát.pedig nem én sértettem meg egyszerre több tagot és egy sztárt is.
2007. december 15. 17:01
A másik dolog amit nem értek az az hogy mi a bajuk a J.A. fanoknak A.J. ajkaival...mintha meghalnának attol mert akkorák.Sztem egyáltalán nem nagyok sõt Angie arcával nagyon jol és természetesen mutatnak.NEM AZ AJKAITOL SZÉP ANGIE HA MÁS ARCÁN LENNÉNEK AZOK AZ AJKAK NEM NÉZNE KI ILYEN JOL.EZ IGY VAN FOGADJA EL MINDENKI AKI UTÁLJA.
2007. december 15. 17:02
|
|
Freeze********** |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.06. Hozzászólás: 6473 Csatolások: 2512 Azonosító: 1 offline
|
Idézet(tutaj555 @ 2007. December 15. - 15:46)
Ez szép volt! a csúnya beszédért rögtön kitiltottak 2035-ig de azért a szabályzat úgy kezdi hogy semmi olyat nem lehet leirni ami sérti a sztár vagy a rajongók lelki világát.pedig nem én sértettem meg egyszerre több tagot és egy sztárt is.
És úgy folytatódik, hogy tilos a többszörös regisztráció.... Mellesleg azt a bunkó stílust amit itt elõadtál, semmi sem indolkolja. Nem értem hol van itt sértegetés.
2007. december 15. 17:03
|
|
Freeze********** |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.06. Hozzászólás: 6473 Csatolások: 2512 Azonosító: 1 offline
|
Idézet(tutaj555 @ 2007. December 15. - 17:01)
A másik dolog amit nem értek az az hogy mi a bajuk a J.A. fanoknak A.J. ajkaival...mintha meghalnának attol mert akkorák.Sztem egyáltalán nem nagyok sõt Angie arcával nagyon jol és természetesen mutatnak.NEM AZ AJKAITOL SZÉP ANGIE HA MÁS ARCÁN LENNÉNEK AZOK AZ AJKAK NEM NÉZNE KI ILYEN JOL.EZ IGY VAN FOGADJA EL MINDENKI AKI UTÁLJA.
Ha már szabályok, akkor Netikett-et ajánlom figyelmedbe, ahol bõvebben kifejtik, hogy miért nem használunk CAPS LOCK-ot!
2008. január 05. 16:56
Idézet(Freeze @ 2007. December 15. - 17:03)
Ha már szabályok, akkor Netikett-et ajánlom figyelmedbe, ahol bõvebben kifejtik, hogy miért nem használunk CAPS LOCK-ot! 
ilonakrisz szólt be.de ha nem teccik neki akkor miért nézi a képeket?:@
2008. január 11. 17:32
|
|
Daelia |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.03.21. Hozzászólás: 853 Csatolások: 665 Azonosító: 4759 offline
|
Idézet(ilonakrisz @ 2007. December 10. - 14:50)
Na ez a szinésznö is egyre vékonyabb de a szájja egyre vastagabb.
hihi arivagy! Már 5 éves korában is ilyen volt a szája, csak sajnos HQ képeim nincsenek akkoriból.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

2 felhasználónak tetszik: