3. évad promóciós képek
Kxle XY - Matt Dallas
Kyle XY / Kyle, a rejtélyes idegen (2006-2009)
2014. július 25. 13:43
|
|
Ria1997dollophead |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.17. Hozzászólás: 1072 Csatolások: 0 Azonosító: 151247 offline
|
Nem tudom sírjak vagy nevessek hogy a topik 2009 óta halott, de nem is ez a lényeg.
Már 7 éve annak hogy én Kyle-t néztem, ezért egy hirtelen ötlettől vezérelve muszáj volt elkezdenem újra. Tudtam hogy jó, csupán arra nem emlékeztem hogy ennyire jó. Nagyon sok szép emlékem van ezzel a sorozattal, úgyhogy a nosztalgia jön ezerrel. Emlékszem hogy akkoriban mikor adta a tv, a szokásosnál is jobban utáltam a sulit, egyedül az tartotta bennem a lelket hogy szombaton (vasárnap?) vár rám egy új rész.
Most viszont angolul nézem, bár szerintem egyike azon sorozatoknak amiknek viszonylag elviselhető a szinkronja.
Imádtam Lorit és Josht, hogy folyton falaztak egymásnak, és persze a kapcsolatukat Kyle-lal. Az egész Trager család olyan utánozhatatlan, bárki megirigyelhetné.
Szóval na, furcsa és egyben jó érzés ismét nézni, nagyon sok jelenetre emlékszem, és nagyon sokra nem. A legfurább az amikor meghallok benne egy számot, és felismerem, pedig biztos vagyok benne hogy 7 éve nem hallottam. Ja és durva hogy van benne pár magyar szál, ezt viszont valahogy nem vettem észre amikor régen néztem.
És ahogy Declan mondaná: Later Trager. Ez nem maradhatott le.
Már 7 éve annak hogy én Kyle-t néztem, ezért egy hirtelen ötlettől vezérelve muszáj volt elkezdenem újra. Tudtam hogy jó, csupán arra nem emlékeztem hogy ennyire jó. Nagyon sok szép emlékem van ezzel a sorozattal, úgyhogy a nosztalgia jön ezerrel. Emlékszem hogy akkoriban mikor adta a tv, a szokásosnál is jobban utáltam a sulit, egyedül az tartotta bennem a lelket hogy szombaton (vasárnap?) vár rám egy új rész.
Most viszont angolul nézem, bár szerintem egyike azon sorozatoknak amiknek viszonylag elviselhető a szinkronja.
Imádtam Lorit és Josht, hogy folyton falaztak egymásnak, és persze a kapcsolatukat Kyle-lal. Az egész Trager család olyan utánozhatatlan, bárki megirigyelhetné.
Szóval na, furcsa és egyben jó érzés ismét nézni, nagyon sok jelenetre emlékszem, és nagyon sokra nem. A legfurább az amikor meghallok benne egy számot, és felismerem, pedig biztos vagyok benne hogy 7 éve nem hallottam. Ja és durva hogy van benne pár magyar szál, ezt viszont valahogy nem vettem észre amikor régen néztem.
És ahogy Declan mondaná: Later Trager. Ez nem maradhatott le.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

1 felhasználónak tetszik: