Klippremier: Nicki Minaj - Anaconda
2014. augusztus 23. 16:59
|
|
Cressivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.02. Hozzászólás: 286 Csatolások: 0 Azonosító: 154454 offline
|
Személy szerint jobban tetszett a Pills N Potions, az annyira letisztult és egyszerű volt. Szerintem Nickinek erre már nem lenne szüksége - erre a fenékrázásra.
2014. augusztus 23. 17:40
|
|
ThatsHeartúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.20. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 231905 offline
|
Hát ez botrány! Ez a nő csak rosszabb lett. Egyre közönségesebb. Már így is eleget mutat magából, de a hangját imádom.
2014. augusztus 23. 18:34
a dal először nem tetszett de néhány hallgatás után már nem tudtam kiverni a fejemből. a klip pedig eszméletlen jó lett, a kedvencem a rózsaszín parókás jelenet
egyébként pedig Nicki harmadszorra is megdöntötte a Vevo rekordot, 24 óra alatt 19,6 millióan nézték meg a klipet. (eddig a Wrecking Ball tartotta a rekordot 19,3 millióval
)
egyébként pedig Nicki harmadszorra is megdöntötte a Vevo rekordot, 24 óra alatt 19,6 millióan nézték meg a klipet. (eddig a Wrecking Ball tartotta a rekordot 19,3 millióval
2014. augusztus 23. 19:53
|
|
batoridoriúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.04. Hozzászólás: 89 Csatolások: 0 Azonosító: 193210 offline
|
szar a zene...szar a klipp...betiltatnám az egész világban... szánalom -.-
2014. augusztus 23. 19:57
az egyetlen jó dolog a klipben (de a zenében is) Nicki s#gge x'D
2014. augusztus 23. 21:34
|
|
DettaQueen♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.07. Hozzászólás: 4786 Csatolások: 689 Azonosító: 128947 offline
|
Annak örülök hogy végre felhagyott ezekkel a színes idétlen parókákkal, és naturálisabb ez egy jó pont mert szerintem szép nő. De ez a rengeteg s##g már az agyamra megy, mindenütt csak ez van. A dalról meg annyit hogy ezt most eltolta de lesz ez jobb
2014. augusztus 23. 22:06
|
|
PuppySasha34visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.06. Hozzászólás: 124 Csatolások: 0 Azonosító: 230957 offline
|
Szerintem nagyon jó a szám is meg a klipp se szar
meg most nincsenen olyan nvetséges haja xd
2014. augusztus 24. 09:57
nekem egyik se tetszik...a klip se és a zene se
2014. augusztus 24. 11:24
|
|
vicnaughtyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.08. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 229066 offline
|
háát.. én még feldolgozom a látottakat.
mondjuk nem hiszem hogy jó hatással van egy 10 éves kislányra aki épp rábukkan erre a videóklippre,sőt'... :/ de amúgy az normális hogy a dallam meg itt megy még mindig a fejemben?!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: