Nicki Minaj gőzerővel vetette bele magát a slágergyanús dalok gyártásába - gondoljunk itt például a Jessie J-vel és Ariana Grande-val közös Bang Bang című dalra, vagy a Beyoncé-val való közreműködésre, ezúttal pedig az Anacondával kápráztat el minket.
A teljes cikkhez kattints ide!
Klippremier: Nicki Minaj - Anaconda
2014. augusztus 22. 23:25
|
|
Empressassassins™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.08. Hozzászólás: 3519 Csatolások: 8556 Azonosító: 146868 offline
|
Maga szám tetszik de klip egy szemét.Csodálkoznak az emberek ,hogy milyen a mai fiatalság ? Annyira sajnálom ,hogy mostanság EZ lett a természetes dolog ,hogy mutogassuk magunkat aztán fel legyünk háborodva ,hogy miért tartanak repedtsarkúnak (elnézést a kifejezésért).
2014. augusztus 22. 23:41
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Jó kis klipp ez van egy méretes valaga!
2014. augusztus 22. 23:44
|
|
Frostúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.08. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 195623 offline
|
Szerintem ez valami csodálatos lett nem csak a zenéje fülbemászó,még a klip is eszméletlen lett.
Meg is látszik az eredménye, hiszen megdöntötte a Wercking Ball nézettségi rekordját is
Meg is látszik az eredménye, hiszen megdöntötte a Wercking Ball nézettségi rekordját is
2014. augusztus 23. 00:03
Hát ez szörnyű. Nem szokásom ilyeneket mondani, de... Erre... Hát egyszerűen nincsenek szavak. Semmi ritmusa, a szövege egy nagy nulla, és talán nincs pénzük ruhára, hogy egy szál fehérneműben flangálnak? "Zene" 2014. Varázslatos.
2014. augusztus 23. 01:07
|
|
Eric Saade fan 7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.16. Hozzászólás: 188 Csatolások: 5 Azonosító: 155585 offline
|
:DDDDDDDDDD Nicki is Nicki..xd bírom ezt a bolond nőt:3 xdd első hallgatásra nem rossz szám:D sok embernek nincs izlése...
2014. augusztus 23. 02:06
janet7: Nekem először Katy Perry ugrott be róla.
Eric Saade fan 7: Khm, senkit nem akarok degradálni, de inkább ne legyen akkor ízlésem, minthogy csak Nicki Minaj anakondájára fussa.
Eric Saade fan 7: Khm, senkit nem akarok degradálni, de inkább ne legyen akkor ízlésem, minthogy csak Nicki Minaj anakondájára fussa.
2014. augusztus 23. 08:02
This film is sh*t.
Asszem azzal a mondattal el is mondtam mit gondolok mind a számról mind a filmről.
Asszem azzal a mondattal el is mondtam mit gondolok mind a számról mind a filmről.
2014. augusztus 23. 08:16
hát van ott vmi, de jobbat vártam, de nem lett rossz a szám csak a klipp!!
2014. augusztus 23. 08:22
|
|
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline
|
DAT FAKE ASS.
de most őszintén..Nicki Minajról semmi más nem jut már eszembe, mint a hatalmas implantátumos segge ( már elnézést, de ez nem fenék). Szinte nem is tudtam a "dalra" figyelni..viszont végre most kifejezetten emberi külsőt öltött fel!
de most őszintén..Nicki Minajról semmi más nem jut már eszembe, mint a hatalmas implantátumos segge ( már elnézést, de ez nem fenék). Szinte nem is tudtam a "dalra" figyelni..viszont végre most kifejezetten emberi külsőt öltött fel!
2014. augusztus 23. 08:28
Be lehetne vetni audiovizuális tömegfegyverként bárhol.
2014. augusztus 23. 08:31
Nekem egyáltalán nem tetszik se a klip ,a számról ne is beszéljünk !!!!
2014. augusztus 23. 09:06
|
|
arianaforevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.31. Hozzászólás: 402 Csatolások: 300 Azonosító: 230539 offline
|
jó lett
^^
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: