Ice bucket challenge: jeges zuhany egy jótékony célért - I. rész
2014. augusztus 22. 17:12
Már hozzánk is eljutott, remélem engem egyik ismerősöm se jelöl ki
2014. augusztus 22. 17:13
Connie, Adam Sanlder, Katy Perry, Vanessa Hudgens <33
Nagyon jó cikk lett, vicces volt és jó hangulatú.
Nagyon jó cikk lett, vicces volt és jó hangulatú.
2014. augusztus 22. 17:13
|
|
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1652 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline
|
Aranyosak.
Anthony-t pedig remélem, mindenki támogatni tudja, ahogy csak tudja. Szegény...
Anthony-t pedig remélem, mindenki támogatni tudja, ahogy csak tudja. Szegény...
2014. augusztus 22. 17:19
|
|
betti_meow.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.02. Hozzászólás: 179 Csatolások: 0 Azonosító: 179236 offline
|
HeyAlice: teljesen igazad van!
2014. augusztus 22. 17:20
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
Néhányan már Magyarországon is csinálják, hogy magukra öntenek egy jéghideg vizet. De hogy minek ?!?
És egyetértek HeyAlice-el.
2014. augusztus 22. 17:21
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Úgy tudtam, hogy a kedvenceimet nem rakják bele
Tetszik ez a mozgalom, mert nemes célt szolgál.
2014. augusztus 22. 17:23
Már attól kiráz a hideg, hogy ezeket a videókat nézem.
Igaz, ebben a cikkben nincsenek benne, de én Jack Barakatét és Ashton Irwinét szeretem a legjobban.
2014. augusztus 22. 17:29
Nagyon tetszik ez a kampány, csak azt utálom, amikor tumblr-ön tolják fel magukról a videót a tinédzserek, hogy mekkora buli, amikor a hírességek nem buliból csinálják, hanem, hogy felhívják a figyelmet erre a kampányra és adományozzanak. Az EXO-s Suhót kétszer is kihívták ezért kétszer is adományozott, de nem vártam el, hogy ez benne legyen a cikkben, ugyan Ők miért lennének benne, ha nem amerikaiak... Annak viszont örülök, hogy ennyien megcsinálták már.
1 felhasználónak tetszik:
exoverdose
2014. augusztus 22. 17:30
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
Nekem eddig a Foo Fighters videója a kedvencem, jót röhögtem rajta
örülök, hogy ilyen sokan bevállalták, végül is nemes célért teszik
2014. augusztus 22. 17:31
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Örülök, hogy lett belőle cikk, pont ma nézegettem videókat youtube-on róluk!
Gondolom lesz még második része a cikknek, mivel kiírták, hogy ez az első
várom a többieket is majd akik már megcsinálták, Demi, Selena, Little Mix és sokan mások.
(és tök jó, hogy ilyen elterjedt lett mert a sztárok ennek a 100 dollárnak a többszörösét is tudják adományozni, csak sajnos az átlagemberek nem)
Gondolom lesz még második része a cikknek, mivel kiírták, hogy ez az első
(és tök jó, hogy ilyen elterjedt lett mert a sztárok ennek a 100 dollárnak a többszörösét is tudják adományozni, csak sajnos az átlagemberek nem)
2014. augusztus 22. 17:37
|
|
Csöppségvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.30. Hozzászólás: 470 Csatolások: 0 Azonosító: 214375 offline
|
Vannak vicces videók.
Szerintem nagyon jó ez a kampány, hisz már ezáltal az egész világ ismeri azt az alapítványt, akiknek gyűjtenek.
Kipróbálnám én is, de valószínűleg rám senki nem lenne kíváncsi.
Nekem a legjobban, Shakira és Misha Collins videója tetszett.
Kipróbálnám én is, de valószínűleg rám senki nem lenne kíváncsi.
Nekem a legjobban, Shakira és Misha Collins videója tetszett.
2014. augusztus 22. 17:38
|
Stay Strong Bogi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.23. Hozzászólás: 553 Csatolások: 861 Azonosító: 190255 offline
|
Kipróbálnám de sajnos akármennyire is jótékony amiért teszik nagyon veszélyes az emberre nézve. Hiszen a hirtelen hideg víz szívrohamot is okozhat és idáig úgy tűnik szerencse,hogy mindenkinek ennyire erős a szíve.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.