Debütált Az uralkodónő a FEM3-on
2014. augusztus 22. 13:41
|
|
Lorelayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.31. Hozzászólás: 302 Csatolások: 0 Azonosító: 142131 offline
|
Én csak belepörgettem a dologba, de abban a pillanatban kinyomtam, mikor meghallottam, hogy "Mári". Nem értem, hogyha már lefordítják, akkor miért nem Mari? Mondjuk az sem sokkal jobb, de ez a Mári teljesen kiverte a biztosítékot. Nem, mintha meg akartam volna nézni magyar szinkronnal, mert ritka, ha normálisan eltalálják, arról nem is beszélve, hogy sokszor nem azt fordítják le, amit mond az illető csak valami hasonlót (tapasztaltam). Szóval maradok továbbra is az eredetinél és tűkön ülve várom a második évadot.
2014. augusztus 22. 14:33
|
|
Vika09új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.22. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 217216 offline
|
Teljesen egyetértek a cikk irójával!!! A szinkron Mary Catherine esetében maga a borzalom a többieké szokható.. A sok reklám zavaró a jelenet közepébe vágják be őket. Mi az hogy Mári és Ferenc miért kellett lefordítani a neveket, érthetetlen!!!!
:'(
2014. augusztus 22. 14:38
|
|
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline
|
A cikk elolvasása után úgy gondoltam, hogy belenézzek a szinkronosba, adok neki egy esélyt. Teljesen egyetértek a cikk írójával, habár abba amit én néztem nem voltak reklámok a szinkron éppen elég volt. Így is tíz percenként pörgettem végig a részt. Rettenetes a szinkron, az meg egy óriási hiba volt, hogy lefordították a neveket. Katalin, Ferenc, Mária... a legrosszabb az volt amikor Máriát a Mári név váltotta fel. Szánalmas volt...
2014. augusztus 22. 15:12
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Szinkron nagyon eltudja rontani az egészet! A reklámokról meg ne is beszéljünk!
2014. augusztus 22. 15:56
|
|
Éjla100visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.02. Hozzászólás: 459 Csatolások: 0 Azonosító: 230669 offline
|
teljesen igaza van, a cikk elolvadása előtt néztem meg 2 órával, és annyira igaz. Amikor meghallottam bash-t már tudtam hogy esélytelen az egész. Aztán meg ez a neves mizéria is, pont azon rágtam magam hogy mért kell magyarosítani a neveiket, aztán meg egyszerűen nem értettem hogy most mit is akarnak. na mindegy, akit érdekelt az már úgyis látta eredeti szinkronnal.
2014. augusztus 22. 17:03
|
|
bohóc9wor(k)shipper |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 1330 Csatolások: 0 Azonosító: 200672 offline
|
na ezért nézek én mindent felirattal. a szinkronizálás szinte minden sorozatot elrontott, úgy néz ki, a Reign sem lett kivétel. egyébként sincs tévénk, de azért az elég szomorú, hogy a magyarok nem tudnak 10-nél több normális szinkronhangot találni.
2014. augusztus 22. 20:39
|
nikkibella1♥"You will never lace up my Chuck Taylors" ♥ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 14.06.30. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 422 Azonosító: 228531 offline
|
Hát én nem nézek ilyeneket
Inkább százszor megnézem a Vámpírnaplókat ♥
2014. augusztus 22. 20:51
|
|
Cecilia1006visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 127 Csatolások: 0 Azonosító: 191277 offline
|
Még Mary hangja elmegy de de ez a névfordítás...Katalin, Mári, Ferenc. Ha már úgyis mindenki tudja hogy amerikai sorozat igazán maradhattak volna az eredeti nevek. És Catherine hangja valami borzalmas!! Egy kedves,szelíd királynőnek hallatszik, pedig az eredeti hangjáról annyira meg lehet állapítani hogy gonosz. És a sorozat időpontja sem tetszik! Igazán rakhatták volna olyan időpontba mint Amerikában: 8-tól 9-ig
2014. augusztus 22. 22:29
|
|
Toxicpeligroso™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.27. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 5538 Azonosító: 150146 offline
|
Egyébként azért mondják néha "Fránszoá"-nak, néha "Márí"-nak, néha Ferencnek és néha Máriának, mivel ezzel azt szeretnék érzékeltetni, hogy Skócia és Franciaország nyelveiben máshogy mondják a neveket. Most jöhetnénk azzal, hogy "Fránszisz" meg "Merri". De a töri órákon is magyarul használtuk ezeket!
2014. augusztus 23. 14:34
|
|
minnaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.13. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 227549 offline
|
Őszintén szólva nagyon vártam a premiert. Már végignéztem egyszer a sorozat első évadát és kíváncsi voltam,hogy milyen is lesz idehaza. Hát.
Elsősorban amin annyira kiakadtam a fent említett szinkron választás. Úgy voltam vele,egye fene ezen még talán túl tudom tenni magam,de amikor meghallottam a neveket ott akadtam ki igazán. Mári? Fránszoá? Amikor meghallottam reménykedtem benne,hogy csak vicc. (Nem tudom de engem nagyon fel tudnak húzni az ilyen dolgok.
)Hagyjuk..még felhúzom magam..
Úgy érzem maradok a feliratnál.
2014. augusztus 23. 20:36
|
|
indiancsajvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 116 Csatolások: 1 Azonosító: 124444 offline
|
Jézusom!!! Személy szerint én csak tervbe vettem, hogy majd megnézem szinkronosan, de halogattam. De amikor olvastam ezeket a kommenteket azért elkapott a kíváncsiság, és mondom akkor csak bele hallgatok már, hogy milyen is a szinkronja, és azt kell mondanom, hogy BORZALMAS!! Mindenkinek igaza volt aki előttem szólott, hogy rossz mert így is van. Bár mondjuk Mary hangja még elmegyeget én azt mondom, de "Katalin" az borzalmas. Ez a hang nem egy fiatal max. a 20-as éveiben járó nő hangja. Meg az is, hogy egyszer ez a nevük egyszer meg az. Ez így nem lesz jó a következőkben, ha így halad tovább. Nem lesz nézettsége a sorozatnak, ha nem változtatnak rajta valamit!
2014. augusztus 23. 20:44
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Jajj, én ezt megakartam nézni, mert sosem láttam még, de elfelejtettem, és Honey Boo Boo-t néztem.
De akkor inkább megnézem angolul, ha nagyon unatkozom, amúgy sem kedvelem túlzottan a szinkront, mert sosem azt adják a szereplőnek, akit én elképzeltem neki.
2014. augusztus 23. 21:21
|
|
iby123visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.04. Hozzászólás: 383 Csatolások: 63 Azonosító: 126391 offline
|
Hát ez után a cikk után muszáj volt bele néznem magyarul és a szinkron tényleg borzalmas. Főleg Cathrine, Nostradamus és Bash hangja szörnyű...igaz Mary-é is elég rossz. Viszont maga a sorozat nagyon jó. Én imádom, de mindenképpen azt javaslom mindenkinek, hogy angolul nézze!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: