A The CW tavalyi egyik legsikeresebb újonca augusztus 21-én került képernyőkre hazánkban, de az országos premier élvezhetetlenre sikeredett.
A teljes cikkhez kattints ide!
Debütált Az uralkodónő a FEM3-on
2014. augusztus 22. 11:28
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Idézet
Ha valaki valóban kíváncsi a szériára, akkor azt tudom javasolni, hogy vagy eredeti nyelven nézze vagy online felületen szinkronnal, mert a televízióban minden varázsát elveszíti a skót hercegnő intrikákkal átszőtt életéről szóló sorozata.
Ilyet lehet? Egy cikkben? Személyes vélemény/javaslat? Mióta?
A sorozat címe alapján meg azt gondolná az ember, hogy egy mexikói szappanopera.
2014. augusztus 22. 11:37
|
|
kurrekღ Emton ღ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 6361 Csatolások: 23371 Azonosító: 138617 offline
|
Nem is vártam jobb szinkront. Az elmúlt 4-5 évben ez már nem megy a haza adóknak, ahogy a névválasztás sem. Azért a Ferenc és Mária már inkább röhejes lett, mint jó.
2014. augusztus 22. 11:44
|
|
Dearieúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.04. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 230820 offline
|
Én már a csatornaválasztáson is kiakadtam, hiszen a FEM3 nem érhető el minden szolgáltatónál, hacsak külön meg nem rendelik. Nem tudom, milyen nézettségre számítottak ebből következtetően. De azt hiszem, inkább eredeti nyelven, online fogom megnézni. A magyar szinkron már több sorozatot is élvezhetetlenné tett.
2014. augusztus 22. 11:45
|
|
VampirePrincessúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.29. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 228443 offline
|
Teljesen egyetértek a cikk írójával. A szinkron és a sok reklám már az elején elvette a kedvem attól hogy tovább nézzem. Eddig eredeti nyelven néztem de kíváncsi voltam hogy magyarul milyen lesz....Sajnos csalódnom kellett úgyhogy továbbra is eredeti nyelven fogom nézni
1 felhasználónak tetszik:
Brittany
2014. augusztus 22. 11:47
Sajnos egyre inkább odajutunk, hogy semmit nem érdemes már szinkronnal nézni. Igénytelenül fordítanak, rossz hangokat castingolnak, arról nem is szólva, hogy a legtöbb sorozatot csak reklámok közötti műsoridő kitöltésnek szánják.
Annyi jó sorozatot rontottak már el, sajnálom, hogy a Reign is erre a sorsra jutott.
Annyi jó sorozatot rontottak már el, sajnálom, hogy a Reign is erre a sorsra jutott.
2014. augusztus 22. 11:50
Én se vártam jobb szinkront,mert mostanában mindig szépen elcseszik őket.Adelaide és Megan Follows szinkronhangja szerintem a legrosszabb. A másik idegesítő dolog a reklámok és nem csak most volt ez ennél a sorozatnál,mert szinte minden sorozatnál eljátsszák ezt,hogy elkezdődik a sorozat 5 -10 perc múlva reklám.Sokkalta jobban megéri online nézni és nem csak azért,mert a szinkron és a reklámok is idegesítőek hanem azért,mert kinek van kedve olyan sokáig fent maradni.
1 felhasználónak tetszik:
Brittany
2014. augusztus 22. 12:00
|
|
Zuchinii9 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.26. Hozzászólás: 662 Csatolások: 15 Azonosító: 194713 offline
|
Én csak online nézem ezt a sorozatot, de szigorúan angolul. Döbbenetes, mit képesek "alkotni" egy-egy eredetileg elképesztően jó sorozatból a magyarok. Ez... így borzalmas.
2014. augusztus 22. 12:03
|
|
Alexaa44visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.27. Hozzászólás: 336 Csatolások: 148 Azonosító: 200911 offline
|
Szerintem nem is lenne olyan szörnyű a szinkron de hát Marynak ez a semmi érzelem idegesítő hangja kiakasztott hogy lehet valakinek ennyire lehúzni a szerepét? rendesen irritál ha megszólal pedig kb ő beszél a legtöbbet de mivel neten már láttam valahogy végnézem magyarul is. A reklámok meg röhejek lenyomnak egy negyedórás reklámot majd miután 5 perce megy a sorozat megint jön egy ajánló oké hogy 50 perces és kell reklám de hát 5 percenként???
2014. augusztus 22. 12:17
|
|
Rory gilmore 12Supportive |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.22. Hozzászólás: 4430 Csatolások: 35 Azonosító: 223039 offline
|
hát magyar mindig rosszabb!
2014. augusztus 22. 12:25
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Idézet (szavy @ 2014.08.22. 11:28)
Ilyet lehet? Egy cikkben? Személyes vélemény/javaslat? Mióta?
A sorozat címe alapján meg azt gondolná az ember, hogy egy mexikói szappanopera.
Az egész cikkről süt az elfogultság, hogy az írójának mennyire nem tetszett. Jó, nekem se, de akkor a blogomon húzom le, nem pedig cikként írom meg.
2014. augusztus 22. 12:50
Ááá és én nem tudom nézni, mert nincs ilyen csatornánk :/
Pedig kíváncsi vagyok rá.^^
Pedig kíváncsi vagyok rá.^^
2014. augusztus 22. 12:53
Én csak belenéztem a sorozatba, de mivel fáradt voltam, inkább aludni mentem. Az imdb-n egész jó pontjai vannak a sorozatnak, szóval lehet, hogy belenézek. A cikkel viszont így is egyetértek, ugyanis sok műsor válik élvezhetetlenné a reklámok, a rossz szinkron miatt.
2014. augusztus 22. 12:56
Én is néztem, de tényleg furák a magyar hangok, de ettől eltekintve jó sorozat, várom a 2. részt. Már régebben is akartam nézni angolul, de az nem az én világom.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.