A The CW tavalyi egyik legsikeresebb újonca augusztus 21-én került képernyőkre hazánkban, de az országos premier élvezhetetlenre sikeredett.
A teljes cikkhez kattints ide!
Debütált Az uralkodónő a FEM3-on
2014. augusztus 22. 11:28
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Idézet
Ha valaki valóban kíváncsi a szériára, akkor azt tudom javasolni, hogy vagy eredeti nyelven nézze vagy online felületen szinkronnal, mert a televízióban minden varázsát elveszíti a skót hercegnő intrikákkal átszőtt életéről szóló sorozata.
Ilyet lehet? Egy cikkben? Személyes vélemény/javaslat? Mióta?
A sorozat címe alapján meg azt gondolná az ember, hogy egy mexikói szappanopera.
2014. augusztus 22. 11:37
|
|
kurrekღ Emton ღ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 6361 Csatolások: 23371 Azonosító: 138617 offline
|
Nem is vártam jobb szinkront. Az elmúlt 4-5 évben ez már nem megy a haza adóknak, ahogy a névválasztás sem. Azért a Ferenc és Mária már inkább röhejes lett, mint jó.
2014. augusztus 22. 11:44
|
|
Dearieúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.04. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 230820 offline
|
Én már a csatornaválasztáson is kiakadtam, hiszen a FEM3 nem érhető el minden szolgáltatónál, hacsak külön meg nem rendelik. Nem tudom, milyen nézettségre számítottak ebből következtetően. De azt hiszem, inkább eredeti nyelven, online fogom megnézni. A magyar szinkron már több sorozatot is élvezhetetlenné tett.
2014. augusztus 22. 11:45
|
|
VampirePrincessúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.29. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 228443 offline
|
Teljesen egyetértek a cikk írójával. A szinkron és a sok reklám már az elején elvette a kedvem attól hogy tovább nézzem. Eddig eredeti nyelven néztem de kíváncsi voltam hogy magyarul milyen lesz....Sajnos csalódnom kellett úgyhogy továbbra is eredeti nyelven fogom nézni
1 felhasználónak tetszik:
Brittany
2014. augusztus 22. 11:47
Sajnos egyre inkább odajutunk, hogy semmit nem érdemes már szinkronnal nézni. Igénytelenül fordítanak, rossz hangokat castingolnak, arról nem is szólva, hogy a legtöbb sorozatot csak reklámok közötti műsoridő kitöltésnek szánják.
Annyi jó sorozatot rontottak már el, sajnálom, hogy a Reign is erre a sorsra jutott.
Annyi jó sorozatot rontottak már el, sajnálom, hogy a Reign is erre a sorsra jutott.
2014. augusztus 22. 11:50
Én se vártam jobb szinkront,mert mostanában mindig szépen elcseszik őket.Adelaide és Megan Follows szinkronhangja szerintem a legrosszabb. A másik idegesítő dolog a reklámok és nem csak most volt ez ennél a sorozatnál,mert szinte minden sorozatnál eljátsszák ezt,hogy elkezdődik a sorozat 5 -10 perc múlva reklám.Sokkalta jobban megéri online nézni és nem csak azért,mert a szinkron és a reklámok is idegesítőek hanem azért,mert kinek van kedve olyan sokáig fent maradni.
1 felhasználónak tetszik:
Brittany
2014. augusztus 22. 12:00
|
|
Zuchinii9 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.26. Hozzászólás: 662 Csatolások: 15 Azonosító: 194713 offline
|
Én csak online nézem ezt a sorozatot, de szigorúan angolul. Döbbenetes, mit képesek "alkotni" egy-egy eredetileg elképesztően jó sorozatból a magyarok. Ez... így borzalmas.
2014. augusztus 22. 12:03
|
|
Alexaa44visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.27. Hozzászólás: 336 Csatolások: 148 Azonosító: 200911 offline
|
Szerintem nem is lenne olyan szörnyű a szinkron de hát Marynak ez a semmi érzelem idegesítő hangja kiakasztott hogy lehet valakinek ennyire lehúzni a szerepét? rendesen irritál ha megszólal pedig kb ő beszél a legtöbbet de mivel neten már láttam valahogy végnézem magyarul is. A reklámok meg röhejek lenyomnak egy negyedórás reklámot majd miután 5 perce megy a sorozat megint jön egy ajánló oké hogy 50 perces és kell reklám de hát 5 percenként???
2014. augusztus 22. 12:17
|
|
Rory gilmore 12Supportive |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.22. Hozzászólás: 4430 Csatolások: 35 Azonosító: 223039 offline
|
hát magyar mindig rosszabb!
2014. augusztus 22. 12:25
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Idézet (szavy @ 2014.08.22. 11:28)
Ilyet lehet? Egy cikkben? Személyes vélemény/javaslat? Mióta?
A sorozat címe alapján meg azt gondolná az ember, hogy egy mexikói szappanopera.
Az egész cikkről süt az elfogultság, hogy az írójának mennyire nem tetszett. Jó, nekem se, de akkor a blogomon húzom le, nem pedig cikként írom meg.
2014. augusztus 22. 12:50
Ááá és én nem tudom nézni, mert nincs ilyen csatornánk :/
Pedig kíváncsi vagyok rá.^^
Pedig kíváncsi vagyok rá.^^
2014. augusztus 22. 12:53
Én csak belenéztem a sorozatba, de mivel fáradt voltam, inkább aludni mentem. Az imdb-n egész jó pontjai vannak a sorozatnak, szóval lehet, hogy belenézek. A cikkel viszont így is egyetértek, ugyanis sok műsor válik élvezhetetlenné a reklámok, a rossz szinkron miatt.
2014. augusztus 22. 12:56
Én is néztem, de tényleg furák a magyar hangok, de ettől eltekintve jó sorozat, várom a 2. részt. Már régebben is akartam nézni angolul, de az nem az én világom.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.