Mariah Carey és Nick Cannon beadták a válókeresetet?
2014. augusztus 22. 20:01
|
|
sztárszandra |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.20. Hozzászólás: 593 Csatolások: 1 Azonosító: 194369 offline
|
Én is nagyon sajnálom a gyerekeket!
2014. augusztus 22. 20:31
|
|
Diaryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.16. Hozzászólás: 277 Csatolások: 0 Azonosító: 222791 offline
|
Jaj, de el vannak itt tájolódva egyesek! Papoltok a gyerekek lelkivilágáról, mikor szinte még ti is azok vagytok. Mondok én valamit: egy szörnyű házasságban nőttem fel, míg a szüleim végre méltóztattak elválni jó pár végigveszekedett év után. Sokáig azért nem tették, mert vannak gyerekeik, akik miatt nem tehetik - khmmm..., hát, mi károsodtunk a legjobban, amiért végig kellett élnünk azt a rengeteg drámát, amit lejátszottak az orrunk előtt. Baromi felemelő volt arra ébredni, hogy üvöltöznek meg fenyegetéseket vagdosnak egymás fejéhez. Számomra megváltás volt a szüleim válása - ma már újra együtt vannak, lefogadom, ugyanannyit veszekednek, csak már nem érint, nem lakom velük. Arról nem is beszélve, hogy Mariahék a gyerekeik még nagyon kicsik, általában nagyobb korban jelent törést a válás, mikor már szocializálódtak egy helyzetbe, és az megváltozik. Gondoljunk csak bele, ők sztárok csemetéi, a szüleik így is, úgy is csomót utaznak meg vannak külön, az is lehet, a kicsiknek egy ideig fel sem tűnnek a változások. Remélem, Mariah és Nick az én szüleimmel ellentétben vannak olyan intelligensek, hogy ezt kulturáltan meg tudják oldani. Nem feltétlenül szükséges haragban elválni, rengeteg embernek sikerült békésen kivitelezni egy ilyen szörnyű dolgot, mint a házasság felbontása. Persze, nem voksolok a válás mellett, én például sosem hagynám ott a férjemet, még a legnagyobb bajban sem, de ha nem működik, akkor azt nem tanácsos fojtatni, pláne, ha a döntés miatt szegény gyerekek áldozatokká válhatnak. Nekik boldog családra van szükségük, kiegyensúlyozott szülőkre, és amennyiben ez csak akkor megoldható, ha ők külön vannak, tegyék ezt.
2014. augusztus 22. 20:33
|
nikkibella1♥"You will never lace up my Chuck Taylors" ♥ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 14.06.30. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 422 Azonosító: 228531 offline
|
Hát már ideje mert nem illenek össze egymáshoz
! Mariah ennél szimpib pasit érdemel és szebbet!
2014. augusztus 23. 13:48
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
Ha már tényleg annyi ideje nem működött a házasságuk, mint ahogyan pletykálják, akkor valószínű, hogy jobb, ha külön utakon folytatják.
2014. augusztus 23. 19:22
|
|
Gaálbogivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.17. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 209583 offline
|
sajnálom hogy elválnak mert szerointem nagyon összeilletek de
de ha nekik jobb úgy hogy külön vannak akkor tegyenek úgy és hogyha jó kapcsolatba válnak el akkor a gyerekeknek is jó lessz.Csak szerintem nagyon összeilletek
2014. augusztus 24. 10:02
|
|
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline
|
Erre nem számítottam azt hitem jól megvannak de a látszat néha csal!!!!
Nem tudom mi állhat a hátérben de megcsalásra gondolok ha egyáltalán igaz ez a hír.
Valószínű hogy hamarosan kiderül és akkor többet tudunk majd meg.
Én várom az igazságot
Nem tudom mi állhat a hátérben de megcsalásra gondolok ha egyáltalán igaz ez a hír.
Valószínű hogy hamarosan kiderül és akkor többet tudunk majd meg.
Én várom az igazságot
2014. szeptember 27. 07:30
|
|
Cinzina*Crystal Light* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.15. Hozzászólás: 1441 Csatolások: 4663 Azonosító: 37030 offline
|
Valóban várható volt, de nem a korkülönbség miatt. Ez badarság, lehet boldogan és szeretetben élni akkor is ha a férfi 10-15 évvel fiatalabb a nőnél. De ha valami nem megy, azt nem tudjuk erőltetni... A gyerekeknek pedig így a legjobb, ők mindent megfognak, azt is, ha valaki csak hidegháborúzik (nem a szavakra figyelnek, hanem a szüleik érzéseire). Úgyhogy hajrá, bár nem értem, milliárdos létükre miért egy villa eladása miatt késleltetik a dolgot...
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: