Kezdetét vette a Strand Fesztivál!
2014. augusztus 22. 11:39
volt egy berletem iden, Papa Roach a kedvenceim koze tartozik, a koncert fantasztikus volt, aztan elvonultam a kis satramba aludni, aztan 1-2 ora mulva arra keltem, hogy ugy 20 centi viz mindenhol. a telefonom, az osszes ruham es mindenem elázott, haza kellett jönnöm....
2014. augusztus 22. 12:54
|
|
Fancsababa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.31. Hozzászólás: 583 Csatolások: 19 Azonosító: 192862 offline
|
Jövőre remélem eljutok
2014. augusztus 22. 16:20
|
|
BettyArmstrongúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.19. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 221419 offline
|
Ott voltam. Remek volt, a Tankcsapda legalább annyira, mint a Papa Roach, ami azt jelenti ez esetben, hogy mindkettő fergeteges volt. Életem egyik legszebb estéje!
2014. augusztus 22. 17:24
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
Én is egyetértek az előttem szólókkal: iszonyatosan jó volt, életem legjobb élménye volt látni a Papa Roachot és az, hogy Jerry Horton utána kijött beszélgetni és fényképezkedni velünk, a rajongókkal, azzal még inkább belopta magát/magukat a szívembe
2014. augusztus 22. 20:36
|
nikkibella1♥"You will never lace up my Chuck Taylors" ♥ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 14.06.30. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 422 Azonosító: 228531 offline
|
Majd egyszer elmegyek..
2014. augusztus 23. 16:30
A Parov Stelar koncert életem egyik legjobbja volt, pedig nem ez volt az első koncertélményem. Komolyan, profi show, fantasztikus hangulat, és hát nagyszerű zene. Az előtte lévő 30Y-t is csak dicsérni lehet, mindig is tudtam, hogy zseniális zenekar, de hogy ennyire...
2014. augusztus 25. 21:43
|
|
Regina Horanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.18. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 231733 offline
|
Majd egyszer elmegyek , csak ugye még nem engednek be:((
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: