A hírek szerint máris véget ért a mindössze két hónapig tartó románc a két színész között.
A teljes cikkhez kattints ide!
Máris szakított Zac Efron és Michelle Rodriguez
2014. augusztus 21. 15:12
Állj, ez a nő eddig nem Cara Delevignenel volt együtt?
2014. augusztus 21. 15:19
Én azt sem tudtam együtt vannak azt hittem Carával kavar.
2014. augusztus 21. 15:20
Hát ez a románc tényleg nem tartott valami sokáig..
2014. augusztus 21. 15:21
Ennyi idő alatt össze se lehet jönni.A tipikus sztáros románc,aztán két nap múlva itt a hír,hogy jóban vannak.Egy frászt,úgy mint a többi eljátsszák, hogy milyen jóban vannak.na mindegy,legalább egy darabig boldogok voltak együtt
2014. augusztus 21. 15:25
|
|
batoridoriúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.04. Hozzászólás: 89 Csatolások: 0 Azonosító: 193210 offline
|
na akk most Caraval van vagy nem?? o.o mert én ugy tudtam...
2014. augusztus 21. 15:26
|
|
AcaciaClarkfanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.20. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 231899 offline
|
ez gyors volt
2014. augusztus 21. 15:29
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Ettől a nőtől hideglelést kapok! Egyszerűen úgy, ahogy van, ellenszenves... Ezeken a "komoly" hollywoodi kapcsolatokon meg nem kell fennakadni. Attól még hogy tegnap a félmeztelen Carával fürdött az óceánban, ma már lefotózhatják Zac Efronnal, nekik annyi érzelmi motivációjuk van ezekben a kéthetes kapcsolatokban, mint egy súrolókefének.
2014. augusztus 21. 16:09
|
|
Ariella2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 1170 Csatolások: 0 Azonosító: 229442 offline
|
Zac de papucs.
Eleve szánalmas volt, a nő tökre hasonlít Vanessára. Pff.
Jó, a fanoknak bocsi, de... Ez gyors volt. A korkülönbség az egyik ok, a másik hogy mi az már hogy harminchat éves nő akar kalandozni nem a nála 10 évvek fiatalabb pasi.
Eleve szánalmas volt, a nő tökre hasonlít Vanessára. Pff.
Jó, a fanoknak bocsi, de... Ez gyors volt. A korkülönbség az egyik ok, a másik hogy mi az már hogy harminchat éves nő akar kalandozni nem a nála 10 évvek fiatalabb pasi.
2014. augusztus 21. 16:37
|
|
AngelGirl00 |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 14.06.14. Hozzászólás: 562 Csatolások: 185 Azonosító: 227598 offline
|
Hát igen. Számítottam rá -.-
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: