Demi Lovato mentális betegségéről beszélt
2014. augusztus 21. 19:06
Demi egy igazán kedves és őszinte lány! Nagyon nehéz lehet ilyen mentális problémákkal együtt élni. Le a kalappal Demi előtt!
2014. augusztus 21. 19:37
|
|
Rocket |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.07. Hozzászólás: 644 Csatolások: 0 Azonosító: 223869 offline
|
Idézet (Szandiii_1992 @ 2014.08.21. 18:29)
1. Soha senki nem kérte azt, hogy bárki sajnálja.
2. Személy szerint nekem semmi bajom a negatív véleménnyel (igen, tisztában vagyok minden hibájával és azzal is, hogy nem tökéletes, nem szeretheti mindenki blablabla...) és el is fogadom, ha az kulturáltan van megfogalmazva, és nem pedig úgy, hogy még valakiben annyi tisztelet sem szorult, hogy a nevét leírja normálisan. Ezek az emberek semmivel sem különbek Demitől, akit ugye lenéznek, és azt sérelmezik, hogy évek óta erről beszél, miközben nem veszik észre, hogy ők is ugyanazt a monológot hajtogatják vele kapcsolatban évek óta, és keselyűként megjelennek minden ilyen cikk alatt, ahol lehetőségük van alázni. (Érdekes ha más témával kapcsolatban van róla valami, akkor nem látom azt a szokásos 4-5 nevet.) Akkor miről is beszélünk?
3. Nem kell általánosítani, nem akarok rá hasonlítani. És imádom amikor a 'nagy rajongók miért hurcolják meg verbálisan az utálóit' kártyát vetik be.
1. Mint már mondtam nem utálom!!! Szóval nem vagyok "tiszteletlen" vele. Mást is szoktam becézgetni, még akit nem utálok, azt is. Lehet, hogy ez valakit zavar, de eddig még nem mondták. Nem "nézem le", nem "sérelmezem". Ez inkább néhány rajongónak szólt, nem Demetriát akartam leszólni.
2. Aki negatívan ír róla, nem nevezném keselyűnek, mert hát ők is emberek.
3. Nem mondtam, hogy hasonlítani akarnak rá, éppen azt írtam, hogy szerintem még ő sem foglalkozik annyit az utálóival, mint a rajongók. És senki sem tudhatja, hogy hányan szenvednek abban, amiben ő szenvedett. Ez is félre lett értve. Mindegy.
4. Nem tudtam, hogy ezt a "kártyát" a verbális meghurcolásról már más is "bevetette". Nem áll szándékomban páncélt venni és hadba állni, csak hozzászóltam egy cikkhez egy nyílvános fórumon.
Teljesen mást akartam ezzel sugallni, de rendesen félre lett értve. Mindegy.
2014. augusztus 21. 19:44
Idézet (Rocket @ 2014.08.21. 19:37)
1. Mint már mondtam nem utálom!!! Szóval nem vagyok "tiszteletlen" vele. Mást is szoktam becézgetni, még akit nem utálok, azt is. Lehet, hogy ez valakit zavar, de eddig még nem mondták. Nem "nézem le", nem "sérelmezem". Ez inkább néhány rajongónak szólt, nem Demetriát akartam leszólni.
Konkrétan nem is feléd irányult az a rész, mert a te hozzászólásod teljesen korrektül volt megfogalmazva. Még ha nem is értünk egyet egymás véleményével, veled lehet erről úgymond normálisan "beszélgetni".
2014. augusztus 21. 19:50
|
|
Vikicica1224új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.11. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 201781 offline
|
Annyira imádom őt♥ esküszöm ha ő nem lenne talán már rég feladtam volna... ez a kampány annyira szép dolog tőle. Én nem is tudom mi lenne velem ha Demi nem lenne..ő segít át engem szinte minden rossz dolgon ami velem történt/történik. Ő is olyan sok rossz dolgon ment át és én is kb. ugyanezeket élem át...Demi az én példaképem, inspirációm. IMÁDOM ŐT♥ Demi is my Warrior♥
2014. augusztus 21. 20:08
Hogy ez a csaj folyton csak a problémáiról képes dumálni...fárasztó
2014. augusztus 21. 21:44
Én szeretem Demit,magát az embert,a dalait is,de egy kicsit már kezd idegesítő lenni.
2014. augusztus 21. 21:44
hát őt lehet tisztelni és van is miért!!
szeretem!! ♥♥
2014. augusztus 21. 22:51
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Én ha egy gyenge pillanatomban megtörök, akkor meghallgatom Demi egyik dalát vagy megnézem a dokumentumfilmjét és máris értelmet nyer újra minden. Egy csodálatos ember, mindenkinek ilyennek kellene lennie!
2014. augusztus 21. 23:04
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Hát ha ennyi próblémám lenne nekem is,akkor boldog lennénk,Amúgy örülök,hogy szóba hozzta a kedvenc énekesemet Kelly-t,így most plusz pontot szerzett nálam.
2014. augusztus 22. 08:22
Demi egy igazán tiszteletre méltó nő!Imádom őt!♥♥
2014. augusztus 22. 09:05
Imádom őt, ha éppen depis időszakom van, őt hallgatok vagy pár interjút megnézek, és már is jobban leszek
2014. augusztus 22. 15:19
|
|
Regina Horanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.18. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 231733 offline
|
Büszke vagyok rá ♥ , Sajnos én is ezzel küzdök
2014. augusztus 22. 18:57
OMG!! Nagyon IMÁDOM ÓT!! És hogy mindenkinek segít úristen hogy lehet ilyen jószívű valaki.. Énis szenvedtem önbizalmatlanságban és még másban de hogy ezeket olvastam mr nincs semmi bajom hála NEKI.. IMÁDLAK DEMII.
<3 <3
2014. augusztus 22. 19:56
|
|
Récike2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.29. Hozzászólás: 802 Csatolások: 8 Azonosító: 176748 offline
|
♥ ♥ Demi! Basszus úgy szeretem, nekem példaképem, az életfelfogása, hogy mindenkinek segít, rengeteg jó célért küzd!
Iszonyú tehetséges és szép, kedves!
Szereteeem! <3
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: