Demi Lovato mentális betegségéről beszélt
2014. augusztus 21. 15:28
|
|
Zuchinii9 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.26. Hozzászólás: 662 Csatolások: 15 Azonosító: 194713 offline
|
Demi tényleg megérdemli, hogy mások példaképe legyen, hiszen felállt a betegségéből, amikor mások talán hagyták volna a p*csába. Aki őt bántja, az szerintem csak féltékeny rá, hiszen őt nem lehet nem szeretni. Eszméletlenül tehetséges, gyönyörű, magabiztos nő, stabil kapcsolatban, boldogan. És most végre tényleg boldog, ez kisugárzik az interjúiból és a képeiről is.
2014. augusztus 21. 15:31
|
|
Directioner Girl14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.03. Hozzászólás: 381 Csatolások: 0 Azonosító: 212889 offline
|
Minden fiatalnak ilyen példaképre lenne szüksége!
Köszönjük Demi!
♥
2014. augusztus 21. 15:46
|
|
AvrilSmile |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.17. Hozzászólás: 926 Csatolások: 4 Azonosító: 226218 offline
|
mentális betegséged, az van neked, Demi... Áh.
"Csak azért, mert popsztár vagyok, nem jelenti azt, hogy minden tökéletes”. az nem tökéletes, és helyénvaló, hogy ez a lány sztár lett, mert nincs sokkal több tehetsége az átlagnál. Azt nem mondom, hogy kimondottan béna lenne, mert nem az, de nem átlagon felüli., átlagosból pedig van elég.
"Csak azért, mert popsztár vagyok, nem jelenti azt, hogy minden tökéletes”. az nem tökéletes, és helyénvaló, hogy ez a lány sztár lett, mert nincs sokkal több tehetsége az átlagnál. Azt nem mondom, hogy kimondottan béna lenne, mert nem az, de nem átlagon felüli., átlagosból pedig van elég.
2014. augusztus 21. 15:50
|
|
AvrilSmile |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.17. Hozzászólás: 926 Csatolások: 4 Azonosító: 226218 offline
|
sose mondanám azt, hogy ezeket csak kitalálta, és nem is voltak gondjai. Bár sok mindent csak azétr csinál sznte, hogy feltűnősködhessen, nem hiszem hogy ezek kitalált sztroik, hogy jobban eladható legyen, és mindenki szeresse. Egyébként is rengeteg elvakult és fanatikus rajongója van. De szerintem nem kellene így kiteregetni az egészet, a kapmány oké, de ha meg is történtek vele dolgok, miért akarja, hogy erről beszéljen a világ? Vagy olyan naiv lenne, hogy azt hiszi, ha valamit elmond mondjuk egy riporternek, akkor az kettejük között marad? Hülyeség.
2014. augusztus 21. 16:50
Abban az egyben nincs igaza, hogy ha mások csúfolnak akkor magabiztosnak kell lenni és ez megoldás, mert nem az. Ha egyszer megtaláltak akkor amíg csak találkoznak veled csúfolni fognak (mondjuk ha iskolában, akkor 8 éven keresztül).Nem igazán van erre megoldás, főleg úgy, hogy a legtöbb szülő meg sem érti a gyerekét ebben a helyzetben, mert úgy állnak hozzá, hogy állj ki magadért, nem válthatsz iskolát, mert nekünk úgy nem jó... Sajnos nincs megoldás arra, hogy valakinek teljesen elveszik az önbizalmát egy osztályon belül, mert mindenhol vannak nevelési hulladékok akik úgy érzik többnek magukat ha más sz*rul érzi magát miattuk.
2014. augusztus 21. 17:10
|
|
cicusmicus8b!tch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.27. Hozzászólás: 1004 Csatolások: 31 Azonosító: 184793 offline
|
szegenykem:(
2014. augusztus 21. 17:36
Húú, de elegem van ebből a csajból!! Most komolyan csak nekem tűnt fel, hogy már vagy egy éve folyton csak a betegségeiről beszél? Semmi mást nem lehet ettől a csajtól hallani, mint hogy ilyen meg olyan baja volt, de soha nem mondja el, pontosan mi volt, és hogy küzdötte le, csak kerülgeti a forró kását!És szerintem meg egyáltalán nem gyógyult még ki, ha folyamatosan csak erről tud dumálni. HA továbblépett volna, akkor már rég nem ezt hallgatnánk! És (már bocsánat), de ez a nő példakép? Az hogy csak sajnáltatni tudja magát? Jó lenne ha végre mások is a dolgok mögé néznének, mielőtt itt sajnálkozásról meg 'ő a példaképem'-ről beszélnének!
2014. augusztus 21. 17:45
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Ez a kampány dolog okés tőle, de nem tudom.. Ha nekem ilyen problémáim lettek volna a múltban, nem tudnék ennyit beszélni róla. Én képtelen lennék így visszagondolni rá, de persze minden ember más.
2014. augusztus 21. 18:02
|
Karina197impossible |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 7877 Csatolások: 12522 Azonosító: 138204 offline
|
emberek, könyörgöm. ebben az interjúban szinte nem is volt szó a SAJÁT betegségéről, csak elmondta, hogy volt neki. a többi nem róla szól. mielőtt belekötnétek minden mondatába, azért nem ártana, ha olvasnátok is egy kicsit.
2014. augusztus 21. 18:02
|
|
Rocket |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.07. Hozzászólás: 644 Csatolások: 0 Azonosító: 223869 offline
|
Elolvastam a cikket és a kommenteket, és őszintén, nem tudom, hogy sírjak-e vagy nevessek. Annyian tudják sajnálni ezt a csajt, hogy neki milyen rossz(volt). Meg valaki írta, hogy felhívja a figyelmünket arra, hogy vannak ilyen betegek, akikre oda kell figyelni. Ha pedig valaki (akit ugye nem ismertek) írni mer valami negatívat, máris el van küldve az anyjába. Komolyan kérdem, hol van ilyenkor a példakép!!!, akire ugye hasonlítani akartok, gondolom ő nem tett ilyen kijelentéseket, meg nem utálta nyílvánosan az utálóit (mondjuk nem tudom, nem ismerem annyira, csak gondolom, hogy nem tett ilyet). Akkor azok a nagy rajongók miért hurcolják meg verbálisan az utálóit. Ezúton közlöm, hogy SENKIT sem szerethet mindenki!! Ha ezt nem tudjátok felfogni, egyéni probléma, csak hát GÁZ!
Egyébként meg azt sem tudjátok, hogy aki negatívat "mer" róla írni, nem lehet éppenséggel, hogy pontosan olyan gondokkal küzd/küzdött, mint ő, csak vele a kutya se foglalkozik/foglalkozott, és nem sajnálja évek óta, hogy neki milyen rossz(volt). Azt hiszem, ha így lennék, engem is zavarna, hogy én mehetek a francba, de szegény Demike, hát őt szeretjük, őt még mindig sajnálni kell. Talán még arra is képes lennék, hogy minden cikk végén beszóljak, hogy r*hadék Demi!
És ilyenkor persze lehet jönni azzal, hogy ők csak irigyek, ők fogják be, de pár sorral fentebb már leírtam, akinek van agya, felfogja.
Hozzáteszem, hogy ezt úgy írtam, hogy nem utálom!!!, csak néhány rajongóját nem tudom hova tenni.
Egyébként meg azt sem tudjátok, hogy aki negatívat "mer" róla írni, nem lehet éppenséggel, hogy pontosan olyan gondokkal küzd/küzdött, mint ő, csak vele a kutya se foglalkozik/foglalkozott, és nem sajnálja évek óta, hogy neki milyen rossz(volt). Azt hiszem, ha így lennék, engem is zavarna, hogy én mehetek a francba, de szegény Demike, hát őt szeretjük, őt még mindig sajnálni kell. Talán még arra is képes lennék, hogy minden cikk végén beszóljak, hogy r*hadék Demi!
És ilyenkor persze lehet jönni azzal, hogy ők csak irigyek, ők fogják be, de pár sorral fentebb már leírtam, akinek van agya, felfogja.
Hozzáteszem, hogy ezt úgy írtam, hogy nem utálom!!!, csak néhány rajongóját nem tudom hova tenni.
2014. augusztus 21. 18:05
|
|
AvrilSmile |
|
Idézet (Dodóóó @ 2014.08.21. 16:26)
Egyszerűen imádom hogy ilyen őszinte..Nem lehet könnyű ezekről a dolgokról nyilvánosan beszélni 
Nem is kérte senki, hogy erről beszéljen, ha nem akarna, nem tenné. #úristen
2014. augusztus 21. 18:12
|
|
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline
|
hogy mért kell majdnem minden cikk alatt komentben összeveszni
nahde mind1 nem az én gondom
igaza van Deminek
... nemszabad ,hogy mások befojásoljanak... és el kell magad fogadni olyannak amilyen vagy
..ha meg nem megy tegyél azért,hogy megteccél magadnak...
nem olyan nehéz..csak egy elhatározás kell és kitartás aztán meglesz a gyümölcse
igaza van Deminek
2014. augusztus 21. 18:29
Idézet (Karina197 @ 2014.08.21. 18:02)
emberek, könyörgöm. ebben az interjúban szinte nem is volt szó a SAJÁT betegségéről, csak elmondta, hogy volt neki. a többi nem róla szól. mielőtt belekötnétek minden mondatába, azért nem ártana, ha olvasnátok is egy kicsit.
Ennyi!
Idézet (Rocket @ 2014.08.21. 18:02)
Elolvastam a cikket és a kommenteket, és őszintén, nem tudom, hogy sírjak-e vagy nevessek. Annyian tudják sajnálni ezt a csajt, hogy neki milyen rossz(volt). Meg valaki írta, hogy felhívja a figyelmünket arra, hogy vannak ilyen betegek, akikre oda kell figyelni. Ha pedig valaki (akit ugye nem ismertek) írni mer valami negatívat, máris el van küldve az anyjába. Komolyan kérdem, hol van ilyenkor a példakép!!!, akire ugye hasonlítani akartok, gondolom ő nem tett ilyen kijelentéseket, meg nem utálta nyílvánosan az utálóit (mondjuk nem tudom, nem ismerem annyira, csak gondolom, hogy nem tett ilyet). Akkor azok a nagy rajongók miért hurcolják meg verbálisan az utálóit. Ezúton közlöm, hogy SENKIT sem szerethet mindenki!! Ha ezt nem tudjátok felfogni, egyéni probléma, csak hát GÁZ!
1. Soha senki nem kérte azt, hogy bárki sajnálja.
2. Személy szerint nekem semmi bajom a negatív véleménnyel (igen, tisztában vagyok minden hibájával és azzal is, hogy nem tökéletes, nem szeretheti mindenki blablabla...) és el is fogadom, ha az kulturáltan van megfogalmazva, és nem pedig úgy, hogy még valakiben annyi tisztelet sem szorult, hogy a nevét leírja normálisan. Ezek az emberek semmivel sem különbek Demitől, akit ugye lenéznek, és azt sérelmezik, hogy évek óta erről beszél, miközben nem veszik észre, hogy ők is ugyanazt a monológot hajtogatják vele kapcsolatban évek óta, és keselyűként megjelennek minden ilyen cikk alatt, ahol lehetőségük van alázni. (Érdekes ha más témával kapcsolatban van róla valami, akkor nem látom azt a szokásos 4-5 nevet.) Akkor miről is beszélünk?
3. Nem kell általánosítani, nem akarok rá hasonlítani. És imádom amikor a 'nagy rajongók miért hurcolják meg verbálisan az utálóit' kártyát vetik be.
Idézet (AvrilSmile @ 2014.08.21. 15:50)
Vagy olyan naiv lenne, hogy azt hiszi, ha valamit elmond mondjuk egy riporternek, akkor az kettejük között marad? Hülyeség.
Ezt remélem nem gondoltad komolyan.
Idézet (Csicseriborsó @ 2014.08.21. 17:36)
Semmi mást nem lehet ettől a csajtól hallani, mint hogy ilyen meg olyan baja volt, de soha nem mondja el, pontosan mi volt, és hogy küzdötte le, csak kerülgeti a forró kását!
Ezzel a mondatoddal árultad el azt, hogy úgy kommentelgetsz róla, hogy szinte semmit nem tudsz a dolgairól, mert ha így lenne, akkor tisztában lennél azzal, hogy körülbelül kismilliószor elmondta, hogy milyen bajai voltak.
2014. augusztus 21. 18:33
|
|
sztárszandra |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.20. Hozzászólás: 593 Csatolások: 1 Azonosító: 194369 offline
|
boglarkabogi így igaz!
Ezért is becsülöm és tisztelem őt!
Ezért is becsülöm és tisztelem őt!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: