Starity

Demi Lovato mentális betegségéről beszélt

5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. augusztus 21. 13:05 #21
szavy
szavy
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 36075
Csatolások: 1849422
Azonosító: 6038
Jaj, olyan rég volt már cikk demotiváló öngyilok múltjáról, hogy kezdtem hiányolni. Ja, nem. Mégse. Most komolyan, heti/havi szinten jön egy cikk róla ezzel kapcsolatban, és mindegyikben ugyanaz van máshogy megfogalmazva. Minél többet haknizik ezzel a témával, annál inkább irritáló az egész személye.

Idézet
És tudod, ez a kampány azokról szól, akiknek vannak mentális betegségeik, és azokról is, akiknek egyáltalán nincsenek, úgy gondolom, ezt mindenki el tudja dönteni. És ez olyan embereket takar, akik mentális betegségektől szenvednek, vagy akik csak küzdenek velük.

Hát demotiválót sem az eszéért szeretik, az már biztos. rohog.gif
2014. augusztus 21. 13:20 #22
hungergamesFan16
hungergamesFan16
aha

Státuszha nincs mit ennem akkor jóllakik a fantáziám
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1616
Csatolások: 1
Azonosító: 185038
Na, micsoda változatosság... Rohadt unalmas már.
2014. augusztus 21. 13:23 #23
- törölt felhasználó -    
Idézet (szavy @ 2014.08.21. 13:05)
Jaj, olyan rég volt már cikk demotiváló öngyilok múltjáról, hogy  kezdtem hiányolni. Ja, nem. Mégse. Most komolyan, heti/havi szinten jön egy cikk róla ezzel kapcsolatban, és mindegyikben ugyanaz van máshogy megfogalmazva. Minél többet haknizik ezzel a témával, annál inkább irritáló az egész személye.

Utoljára 2013. december 15.-én volt demotiválóról, (micsoda eredetiség) vagy ha úgy jobban tetszik, akkor Teréz anyáról ezzel kapcsolatban cikk, szóval elég csúnyán benézted ezt a heti/havi rendszerességet. rohog.gif
2014. augusztus 21. 13:24 #24
- törölt felhasználó -    
Nagyon jó lett a videó!
Kedves szavy.... Igazad van, heti/havi, de inkább heti szinten jönnek róla cikkek. Na és? Demi csodálatos. Megérdemli!
2014. augusztus 21. 13:26 #25
- törölt felhasználó -    
szavy: Gratulálok, és köszönöm a bölcsességeidet! Továbbra is írj ilyen remek gondolatokat. (Remélem, érhetező volt az irónia.)

Az ilyenekről igenis fontos, hogy beszéljünk, mivel rengeteg embert érint. Ha pedig már csak egy emberen segített a történetével, és azzal, hogy ő ezt fel meri vállalni, akkor már megérte. Az, hogy rendszeresen felhozzák, szerintem nem probléma. Valós, megtörtént eset, amin el kellene gondolkodnunk. Inkább beszéljünk Demiről és a betegségéről, amiből szerencsésen meggyógyult, minthogy nézzük az 'Ééédes éééleeeet' legújabb epizódját, amiben a sok eszement ember pénzért játssza az eszét.
2014. augusztus 21. 13:27 #26
boglarkabogi
boglarkabogi
*Borsószem*

StátuszThe best way to pay for a lovely moment is to enjoy it.
Hozzászólás: 4183
Csatolások: 784
Azonosító: 160245
Demiről bárki példát vehetne biggrin.gif
2014. augusztus 21. 13:27 #27
Rajongó1409
Rajongó1409
visszatérő vendég

Státusz"For the first time in my life, I'm deciding my own fate."
Hozzászólás: 410
Csatolások: 0
Azonosító: 209297
Imádom őt...nagyon becsületre méltó..
2014. augusztus 21. 13:51 #28
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (Adry0714 @ 2014.08.21. 13:26)
szavy: Gratulálok, és köszönöm a bölcsességeidet! Továbbra is írj ilyen remek gondolatokat. (Remélem, érhetező volt az irónia.)
Az ilyenekről igenis fontos, hogy beszéljünk, mivel rengeteg embert érint. Ha pedig már csak egy emberen segített a történetével, és azzal, hogy ő ezt fel meri vállalni, akkor már megérte. Az, hogy rendszeresen felhozzák, szerintem nem probléma. Valós, megtörtént eset, amin el kellene gondolkodnunk. Inkább beszéljünk Demiről és a betegségéről, amiből szerencsésen meggyógyult, minthogy nézzük az 'Ééédes éééleet' legújabb epizódját, amiben a sok eszement ember pénzért játssza az eszét.

Demi a nemrég megjelent cikkben/interjúban bebizonyította azt, hogyha valamire nem akar válaszolni egy sztár, akkor nem válaszol. Ha figyelmesen elolvasod egy-egy kérdésnél nagyon ügyesen válaszolt és közölte, hogy nem szeretne választ adni. Nos, anno sem kötelezte senki sem arra, hogy erről beszéljen, hiszen, mint a felhozott cikkben, akkor is válaszolhatott volna arra úgy, hogy "Bocsi, de erről nem szeretnék beszélni.". Nagy eséllyel akarta is, sőt, mint ahogyan Diala is írta, mindez szerves része az imidzsének. Szóval az gyenge kifogás, hogy azért beszélt ezekről, mert mindenki erről kérdezte. Velem is történtek dolgok, amikkel kapcsolatban az emberek találgattak, akinek volt elég vér a pucájában az megkérdezte tőlem, hogy mi történt és, hogy érzem magamat, ám minden egyes embernek azt válaszoltam, hogy hagyjuk a témát. Effektíve felesleges lenne azon vitázni, hogy mi is van ezzel stay strongos f*szsággal. A csaj mostanában egész jó irányban változott, számomra egyre szimpatikusabb média személyiséggé kezdi magát kinőni, de az állítólagos bipoláris zavara nagy eséllyel egy hatalmas humbuk. Láttam a dokumentum filmjét, ami alapján csak annyit tudok leszűrni, hogy a csaj nem mentálisan beteg volt, hanem bulimiás, hiszen az egész film tulajdonképpen az étkezésről és a teste újra megszeretéséről szólt. Nem emlékszem arra, hogy a csajnál felhoztak volna bármilyen nemű pszichikai eredetű megbetegedést a testképzavaron kívül.
2014. augusztus 21. 13:58 #29
- törölt felhasználó -    
Demi nem véletlenül a példaképem.Eszméletlenül jól csinál dolgokat!Felvállalta a drog problémáit is...s tett is érte,hogy azt megoldja.Ezt is elmondta.Igen...szép volt tőle.S ezek miatt a dolgok miatt még inkább feltekintek rá.
2014. augusztus 21. 13:59 #30
nikkibella1
nikkibella1
♥"You will never lace up my Chuck Taylors" ♥

Státusz"A szerelem fáj,de megis kell küzdened érte" ♥
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 1014
Csatolások: 422
Azonosító: 228531
Imádom smileeee.gif Nagyon becsületes heart.gif örök kedvenc ♥
2014. augusztus 21. 14:13 #31
- törölt felhasználó -    
Nagyon szép dolog tőle büszke vagyok-rá smileeee.gif
2014. augusztus 21. 14:16 #32
- törölt felhasználó -    
Nem vagyok egy Demi fan, de tény jól kezeli a dolgokat. És nagyon tetszik ahogy az életet látja, a gondolatai...az álláspontja.^^
Példamutató.^^
2014. augusztus 21. 14:19 #33
- törölt felhasználó -    
Demi Szép dolog ez tőled <3
2014. augusztus 21. 14:25 #34
- törölt felhasználó -    
Demi ezért imádlak smileeee.gif
smileeee.gif smileeee.gif smileeee.gif smileeee.gif
2014. augusztus 21. 14:35 #35
- törölt felhasználó -    
Ezért imádom <3 <3
smileeee.gif
2014. augusztus 21. 14:35 #36
Gaálbogi
Gaálbogi
visszatérő vendég

Státusz"Valójában,csak azt lehet leírni ami fáj."-Móricz Zsigmond
Hozzászólás: 467
Azonosító: 209583
Savy te azt se tudod miről beszélsz. demiről ez a téma már tök régen volt.Egyáltalán nem heti-havi szinten.Megjegyzem egyre jobban szeretem Demit meert tehetséges,aranyos,kedves.És feltudodtt állni az elesettségből és az öngyilkoságból.Egyáltalán nem buta mint más disny sztárocskák mint mondjuk Ariana aki seg hülye és értelmi képeségge mint egy joghurté... -.- Megjegyzem az első képen gyönyörű smileeee.gif smileeee.gif Demi 4ever
2014. augusztus 21. 14:53 #37
Gaálbogi
Gaálbogi
visszatérő vendég

Státusz"Valójában,csak azt lehet leírni ami fáj."-Móricz Zsigmond
Hozzászólás: 467
Azonosító: 209583
a video nagyon jó csak kár hogy nem értem xd
2014. augusztus 21. 14:58 #38
laaura_love
laaura_love
Te voltál a béke az örök háborúban!

StátuszLaissons le passé au passé - Hagyjuk a múltat a múltban
Hozzászólás: 2036
Azonosító: 227220
Ezért a példaképem!! ♥
2014. augusztus 21. 15:04 #39
Ria1997
Ria1997
dollophead

Státusz"Most people call me Thomas. Well, except Newt—he calls me Tommy."
Hozzászólás: 1072
Azonosító: 151247
"I'm afraid of changing my hair and hating it" Ez azért vicces, de amúgy tetszik ez a videó tőle. Tök sokat változott a hangja, de az is lehet hogy csak én hallom rosszul.
2014. augusztus 21. 15:17 #40
- törölt felhasználó -    
Demire okkal néznrk fel a rajongók. Ez pedig egy a sok közül. smileeee.gif
5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok