Az énekesnő egy interjú során beszélt mentális betegségeivel való küzdelmeiről, valamint legújabb kampányáról is megosztott néhány információt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Demi Lovato mentális betegségéről beszélt
2014. augusztus 21. 11:38
2014. augusztus 21. 11:45
|
|
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline
|
"Csak azért, mert popsztár vagyok, nem jelenti azt, hogy minden tökéletes” Na, végre, valaki, aki nem él rózsaszín felhőben.
2014. augusztus 21. 11:45
Három, kettő, egy és mindjárt megjelennek a keselyűk, akik majd osztják az észt a témában, hogy csak sajnáltatja magát, csak erről tud beszélni blablabla.
Örülök, hogy őt választották a kampány arcának, mert a fiatalok vele tudnak a legjobban azonosulni, és büszke vagyok rá!
Utoljára tavaly decemberben volt erről szó, csak úgy halkan megjegyzem. [A Video Music Awardson pedig N E M fog fellépni, csak jelölt, valamint valakit felfog konferálni! A Nickes/turnés rész pedig már szerepelt az előző cikkben.]
Utoljára tavaly decemberben volt erről szó, csak úgy halkan megjegyzem. [A Video Music Awardson pedig N E M fog fellépni, csak jelölt, valamint valakit felfog konferálni! A Nickes/turnés rész pedig már szerepelt az előző cikkben.]
2014. augusztus 21. 11:46
Uhh Demi. Engem maximálisan erősít ő, mert énis küzdöttem néhány zavarral, de nem hagytam hogy uralkodjon felettem. És végig Demi volt mellettem. Na meg Kelly Clarkson. Igen, ő a példaképem. Igazából sokkal régebb óta ismerem Kellyt mint Demit, és Kelly tényleg egy példakép számomra. És Demi is. Az meg pláne erősít hogy Deminek is. És mindezek elég erőssé tettek hogy soha ne adjam fel!
1 felhasználónak tetszik:
AndiSalvatore
2014. augusztus 21. 11:52
|
|
batoridoriúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.04. Hozzászólás: 89 Csatolások: 0 Azonosító: 193210 offline
|
érdekes cikk lett
2014. augusztus 21. 11:53
Demi rengeteget inspirál engem.annyira jól tud beszélni,sok sztárral ellenben el tud mondani értelmesen valamit.Imádom a vele készült interjúkat
2014. augusztus 21. 11:54
Én nagyon felnézek Demire, nagyon tisztelem őt. Nekem is voltak ilyen problémáim, jó sokáig és nagyon sokat segített. Igazi példakép. Megerősíti az embereket abban, hogy soha ne adják fel. Nem sok ilyen ember van manapság, Demi igazi kincs.
2014. augusztus 21. 11:54
|
|
PunkBarbievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.30. Hozzászólás: 145 Csatolások: 4 Azonosító: 228486 offline
|
Érdekes cikk lett,,Nagyon szeretem Demit
2014. augusztus 21. 12:02
|
|
AndiSalvatorevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.09. Hozzászólás: 116 Csatolások: 0 Azonosító: 223976 offline
|
Sokan nem veszik komolyan a mentális betegséggel küzdőket és ez elszomorító, pedig mennyi tragédia történik miatta nap mint nap, és ahogy a korábbani erről szóló STaritys cikk írta, ez később csak rosszabb lesz. Hálás vagyok Deminek amiért ennyit tesz ezekért az emberekért, próbál nekik segíteni amilyen módon csak lehetséges és fel is hívja rájuk a figyelmet, még ha ez sokaknak szúrja is a szemét!! Köszönöm Demetria Devonne Lovato!
2014. augusztus 21. 12:05
Demi olyan csodálatos. Sok rajongó közt én vagyok az egyik akit inspirált, nagyon sokat segített nekem. Olyan csodálatos lány!!!
2014. augusztus 21. 12:09
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Ajj Demi! Örülök, hogy jobban van, immár 3 éve töretlen! Maradjon sokáig! SZERETEK DEMI! És utólag is BOLDOG SZÜLINAPOT!
2014. augusztus 21. 12:17
Demi nagyon aranyos ez tőled most is megtanított valami mint mindig "Senki Sem Tökéletes"
egyszerűen csodás ember vagy Demi
2014. augusztus 21. 12:20
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Szerény véleményem szerint Demi Lovato olyan messze áll(t) a bipoláris zavar fogalmától, mint egy macska az alkalmazott matematikától.
Diala
2014. augusztus 21. 12:33
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Annyit mondanék, hogy van hozzá tehetsége, hogy a személyes tragédiájából kovácsoljon magának hírnevet... Csak baromi érdekes ez a nem annyira azonos mérce, mert míg más sztárt élve megégetnek a bukásért, megbélyegzik, ő ikon lett, követendő példa, akire felnéznek... Mitől is más ő, mint a többi bukott sztár, aki kikecmergett a gödörből? Nem ő az egyetlen Hollywoodban, aki felülemelkedett a mentális betegségén.
Beyla
2014. augusztus 21. 12:45
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Ez a demi egyre jobb!
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.