Teen Wolf: mire számíthatunk az ötödik évadban?
2014. augusztus 27. 09:11
|
|
niiikiiilittle queen. :* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.04. Hozzászólás: 866 Csatolások: 540 Azonosító: 128790 offline
|
Remélem mind ketten maradnak, nem tudnám nélkülük elképzelni a sorozatot. Bár lehet hogy Derek lesz az aki elmegy mert elég sok jel utal rá, de akkor sírni fogok.
2014. augusztus 27. 21:32
|
|
Alavelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.25. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 232221 offline
|
Brettet már az új részben is láthattuk. Te jó ég, előre izgulok a nagy sokk miatt.. Remélem, hogy nem Lydia tűnik el.. Bár Derek karakterétől sem szívesen búcsúznék. Ajj
2014. augusztus 29. 13:30
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Már az nagy hiba volt,hogy ki rakták Alisont.Nagyon nagy hiba!Ő szerintem kulcsfontosságú szereplő volt.Most pedig Dereket vagy Lydiát? Hát, ennek nem lesz így jó vége.Viszont annak örülök,hogy Scott végre kicsit főszerepbe kerül,mert eddig nem mutatott sokat.
2014. augusztus 29. 16:09
|
|
megsupergirl98új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.03. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 218414 offline
|
Miért pont Dereket és Lydiát(?)ez így nem lesz jó meg most hogy Dereket elhagyta az ereje olyan szar (már bocsánat) Már az nagy hiba volt hogy kirakták Allisont mért nem Kirát, meg amúgy is hol van Isac?Szerintem tök jó hogy Peter visszajött:D Azért nagyon várom <3 Remélem nem rakják ki Dereket és Lydiát :)kulcsfontosságú szereplők
2014. szeptember 02. 20:33
|
|
GaHeeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 68 Csatolások: 0 Azonosító: 156073 offline
|
Először is, Allison-t nem kirakták, hanem Crystal egyszerűen nem akarta folytatni, mondván, hogy túl idős ahhoz, hogy 18 éves tini lányt játszon. Jeff Davis eredetileg az utolsó részben a négy főszereplőt akarta összehozni egy utolsó jelenethez, ahol visszaemlékeznének a veszteségeikre, győzelmeikre stb, de mivel Crystal kilépett, ezért valószínűleg erre nem kerül majd sor. Én kicsit úgy érzen, hogy a rendező mellőzi Lydiát, bár szerintem a karaktere egyre unalmasabb lesz, de ez az én véleményem. Mindenesetre érdekes lesz! Nagyon várom a folytatást!! Remélem Kirát nem rakják ki, nagyon megkedveltem (persze először utáltam).
Parrish igazán kaphatna több jelenetet, szerintem öröm nézni amit csinál
Deucalionra meg nagyon kíváncsi leszek, hogy mit fog benne alakítani
Remélhetőleg még Peter is sokáig bent lesz, szerintem nélküle nem érne ennyit a sorozat.
Parrish igazán kaphatna több jelenetet, szerintem öröm nézni amit csinál
2014. szeptember 13. 00:07
|
|
caturdayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.17. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 221365 offline
|
Így, hogy megnéztem az évadzárót, még mindig nem tudom eldönteni, hogy ki marad ki a következő évadból... Lehet ez csak valami reklámfogás, hogy minél többen nézzék majd az új évadot.
2014. szeptember 21. 14:59
|
|
Rory gilmore 12Supportive |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.22. Hozzászólás: 4430 Csatolások: 35 Azonosító: 223039 offline
|
Nagyon várom már!!
2014. szeptember 24. 22:23
Már az első évadot megnéztem és imádom
Stiles
Derek
Dylan o'Brien
2014. szeptember 26. 14:21
|
|
Barbygirl95'M'aime pour qui je suis..." :) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.08. Hozzászólás: 2041 Csatolások: 2421 Azonosító: 130850 offline
|
Isaac azért nincs, mert megformálója (Daniel) ki akarta próbálni magát más téren, ő kérte a rendezőt, hogy írja ki a sorozatból, de ne végleg.
2014. október 04. 11:14
|
|
impeacegirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.21. Hozzászólás: 138 Csatolások: 0 Azonosító: 221528 offline
|
Imádom ezt a sorozatot!!! <3
2014. október 14. 17:14
|
|
manócska04új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.06. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 234198 offline
|
Most néztem végig a 4. évadot és már alig várom az 5.-et!! imádom ezt a sorozatot! Dylan O'Brien <3
2014. október 28. 12:42
|
|
LilyCollinsForevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.18. Hozzászólás: 298 Csatolások: 4 Azonosító: 219515 offline
|
Dylan O'Brien <3
nem lehet nem szeretni...<3^^
nem lehet nem szeretni...<3^^
2014. október 31. 14:24
|
|
Pata Noémiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.27. Hozzászólás: 99 Csatolások: 0 Azonosító: 230273 offline
|
én azon agyalok, hogy ki fog kiszállni, Derek vagy Lydia? csak ne derek mert akkor ez a sorozat egy kaki! amúgy most kezdtem el nézni az elejétől és rohadtul tetszik, nagyon jó a filmben hogy vannak benne ilyen parás részek, amikor nem tudod hogy a következő pillanatban kit fog megölni... de kíváncsi leszek az 5. évadra... mindenesetre sok sikert a színészeknek és a készítőknek! HAJRÁ!!!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: