Teen Wolf: mire számíthatunk az ötödik évadban?
2014. augusztus 20. 23:30
|
|
forever24új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.15. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 224320 offline
|
Nem hiszem el, hogy képesek lennének Lydiát vagy Dereket kitenni!!! Allyson miatt is nagyon bánkódtam... Teljesen egyetértek azzal, hogy inkább Kirát kellene kitenni, a fent említett két személy helyett.
2014. augusztus 21. 09:38
En kíváncsi vagyok melyikük nem lesz benne a következő évadban, bár nem igazán szeretném,ha egyikük is távozna.
2014. augusztus 21. 10:33
|
|
esztike101010visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.10. Hozzászólás: 266 Csatolások: 0 Azonosító: 191328 offline
|
már alig várom ez az évad is brutál jó....
:3
2014. augusztus 21. 16:47
Idézet (malna90 @ 2014.08.20. 20:32)
(...) így érthető, hogy Scott lesz a középpontba, valamint jó lenne már látni tőle egy kis akciót, mert hogy a true alpha szemeket is a kontaktlencse boltban kapta, az is biztos
Egyébként nagyon remélem, hogy Jeff csak kiakar idegelni bennünket (...) Derek sokkal érdekesebb karakter (szerintem) mint Lydia.
Egyébként nagyon remélem, hogy Jeff csak kiakar idegelni bennünket (...) Derek sokkal érdekesebb karakter (szerintem) mint Lydia.
Huhaa, na igen,
Oh,nem is Jeff Davis lenne, ha nem akarna minket kiidegelni,
2014. augusztus 21. 20:57
|
|
Dóri1996visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.04. Hozzászólás: 475 Csatolások: 68 Azonosító: 189093 offline
|
Wáó !!!! remélem nagyon jó lesz az évad... Bár Lydia és Derek is kedvenceim közé tartozik ... Na majd meglátszik
Eddig elvagyok a 4.évaddal de ha annak vége akkor mire jön az új.. Pff hosszú lesz az idő..
Na majd meglátszik
2014. augusztus 22. 00:17
|
|
Kaattaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.25. Hozzászólás: 317 Csatolások: 0 Azonosító: 181416 offline
|
Nem lesz ez így jó gyerekek, nem lesz ez így jó...Derek vagy Lydia?...Allison-t sem kellett volna kirakni...Választották volna inkább Kirát (akiért különösebben nem hasad meg a szívecském) , nem olyan szereplőket, akik már az elejétől kezdve benne vannak. Furcsa mód ezt a sorozatot is kezdik olyan útra terelni mint a Vámpírnaplókat...ha ezt is így elbasszák...lehet h ez nekik nem nagy dolog, de egyel (én) kevesebb nézőjük lesz...Ugyan már...egyáltalán miért kellett kivenni őket?...hülyeség az egész... csak...csak csinálják meg rendesen...nem muszáj kirakni a szereplőket...Én egyikőjük nélkül se tudnám elképzelni a sorozatot...MELEGEN AJÁNLOM, HOGY KAMUINFORMÁCIÓ LEGYEN!!!
2014. augusztus 22. 11:43
|
|
Ács Fvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.26. Hozzászólás: 340 Csatolások: 0 Azonosító: 135284 offline
|
Kira nekem nem szimpi ,kár ,hogy nem őt fogják kirakni .Felsem fogom ,hogy lehet ilyen fontos személyeket kirakni ....nagyon sok a változás
remélem a fele sem igaz !
Remélem ez az évad is olyan jó lesz mint a többi ...
remélem a fele sem igaz !
2014. augusztus 22. 14:02
|
|
stylezone99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 437 Csatolások: 68 Azonosító: 184963 offline
|
Alig várom már.
2014. augusztus 22. 20:55
|
|
tina.tincsa1998új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.10. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 201741 offline
|
már nagyon várom <3
2014. augusztus 23. 13:58
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Jaj nagyon felek, hogy Lydia vagy Derek lesz
(((( oket annyira imadom!
Am sejtettem, hogy Malia anyuja majd megjelenik..es tudtam, hogy Decualion is majd jon haha
Am sejtettem, hogy Malia anyuja majd megjelenik..es tudtam, hogy Decualion is majd jon haha
2014. augusztus 23. 17:31
|
|
Syn.Is.My.Sinúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 83 Csatolások: 0 Azonosító: 152756 offline
|
szerintem ezt a sorozatot már több ponton nagyon durván elszúrták. kezdve azzal, hogy Jeffnek nem kéne olyan kijelentéseket tennie, hogy "a sorozatokat nem a rajongók írják". de igen, ők írják, csak nem közvetlenül; ugyanis egy producer nem a saját kedvére kell, hogy tegyen, hanem a nézőkére, és ebben semmilyen sztereotípiának nem kéne megakadályoznia őt. (gondolok itt arra, hogy se a Sterek, amit a rajongók legnagyobb része shippel, nem lett canon, pedig folyamatosan mondogatta, hogy neki fontos, hogy két karakter között legyen kémia, mielőtt összejönnek, és Stiles és Derek között van, sem pedig a Stydia, ami amúgy még korrekt lett volna Stiles karakterével szemben).
a lajstrom folytatódik azzal, hogy kiderült, hogy a producerek NEM TUDNAK női karaktereket írni. most komolyan: egy nő csak akkor értékes, ha az egyik srác love interest-je? tényleg? ennyiben kimerülnének a lehetőségek a nőkben? lehet, hogy most egy kicsit feministának hangzok, de ha az vagyok, akkor ez a sorozat is antifeminista kissé. (pl. nem használták ki a Lydia által kínált lehetőségeket, holott egy szuper karakternek indult ki. mi lett belőle? leredukálták egy sikító-síró kislánnyá. hol van belőle a jól álcázott zseni, akit megismertünk az első évadban? vagy Malia, akivel szintén dolgozhattak volna. egy nagyon érdekes szál lehetett volna, ahogyan bemutatják, ahogy megtanul emberként élni, stb. de nem. azonnal oda kellett passzírozni Stileshoz, hogy love interest legyen. hát kösz szépen, nem kérek belőle. nem is beszélve arról, hogy köztük NINCS KÉMIA, pedig ez elvileg fontos Jeffnek. na mindegy. ezeken túl pedig mi van most Stiles karakterével? hol van az a cuki elemző zseni, akinek bemutatkozott az első évadban? és tényleg jó ötlet volt lepasszolni Derek és Stiles jeleneteit, csak mert Jeff egészségtelenül nem akar Stereket? szerintem nem. ezzel megfosztotta a sorozatot a legfőbb poénforrástól, egyrészt, másrészt pedig eszméletlen nagy csalódást okozott a Sterek shippereknek, így többek között nekem is.) és igen, Allison halála sem volt egy kifejezetten jó húzás.
Kirával nekem nincs problémám, egyedül annyi észrevételem lenne, hogy a Teen Wolf-ból kezd hiányozni a "Wolf". az első két évad még igazi Teen WOLF (mert a Kanima karaktere még logikusan köthető ide), de a harmadik évadtól kezdve már egy kusza valami, amibe szinte minden létező mitológiai lényt belesűrítenek. komolyan, már az sem lepne meg, ha két epizóddal később Beacon Hills-t tök random megszállnák a szirének.
a színész eltávozásával kapcsolatosan: még az sem biztos, hogy bármelyikük el fog menni. de ha mégis lelép valamelyikőjük, és csak egy megy el, akkor szerintem Holland fog elmenni, mert annyit tudok, hogy Tyler imád Dylannel dolgozni. mondjuk ha azt vesszük, akkor Lydia karaktere fontosabb a sorozat szempontjából. inkább kulcsfontosságú figura, mint egy vérfarkas, amiből amúgy több is van. (de ha Derek nem lesz benne, én komolyan nagyot fogok csalódni. még ennél is nagyobbat. már most ott tartok, hogy csak Dylan miatt nézem, és ez elég gáz a sorozatra nézve :'D)
tudom, hogy kisregény lett, de én rendszerint hosszan szeretek megfogalmazni dolgokat. aki elolvasta, annak köszönöm szépen ♥
a lajstrom folytatódik azzal, hogy kiderült, hogy a producerek NEM TUDNAK női karaktereket írni. most komolyan: egy nő csak akkor értékes, ha az egyik srác love interest-je? tényleg? ennyiben kimerülnének a lehetőségek a nőkben? lehet, hogy most egy kicsit feministának hangzok, de ha az vagyok, akkor ez a sorozat is antifeminista kissé. (pl. nem használták ki a Lydia által kínált lehetőségeket, holott egy szuper karakternek indult ki. mi lett belőle? leredukálták egy sikító-síró kislánnyá. hol van belőle a jól álcázott zseni, akit megismertünk az első évadban? vagy Malia, akivel szintén dolgozhattak volna. egy nagyon érdekes szál lehetett volna, ahogyan bemutatják, ahogy megtanul emberként élni, stb. de nem. azonnal oda kellett passzírozni Stileshoz, hogy love interest legyen. hát kösz szépen, nem kérek belőle. nem is beszélve arról, hogy köztük NINCS KÉMIA, pedig ez elvileg fontos Jeffnek. na mindegy. ezeken túl pedig mi van most Stiles karakterével? hol van az a cuki elemző zseni, akinek bemutatkozott az első évadban? és tényleg jó ötlet volt lepasszolni Derek és Stiles jeleneteit, csak mert Jeff egészségtelenül nem akar Stereket? szerintem nem. ezzel megfosztotta a sorozatot a legfőbb poénforrástól, egyrészt, másrészt pedig eszméletlen nagy csalódást okozott a Sterek shippereknek, így többek között nekem is.) és igen, Allison halála sem volt egy kifejezetten jó húzás.
Kirával nekem nincs problémám, egyedül annyi észrevételem lenne, hogy a Teen Wolf-ból kezd hiányozni a "Wolf". az első két évad még igazi Teen WOLF (mert a Kanima karaktere még logikusan köthető ide), de a harmadik évadtól kezdve már egy kusza valami, amibe szinte minden létező mitológiai lényt belesűrítenek. komolyan, már az sem lepne meg, ha két epizóddal később Beacon Hills-t tök random megszállnák a szirének.
a színész eltávozásával kapcsolatosan: még az sem biztos, hogy bármelyikük el fog menni. de ha mégis lelép valamelyikőjük, és csak egy megy el, akkor szerintem Holland fog elmenni, mert annyit tudok, hogy Tyler imád Dylannel dolgozni. mondjuk ha azt vesszük, akkor Lydia karaktere fontosabb a sorozat szempontjából. inkább kulcsfontosságú figura, mint egy vérfarkas, amiből amúgy több is van. (de ha Derek nem lesz benne, én komolyan nagyot fogok csalódni. még ennél is nagyobbat. már most ott tartok, hogy csak Dylan miatt nézem, és ez elég gáz a sorozatra nézve :'D)
tudom, hogy kisregény lett, de én rendszerint hosszan szeretek megfogalmazni dolgokat. aki elolvasta, annak köszönöm szépen ♥
2014. augusztus 23. 17:36
|
|
Syn.Is.My.Sinúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 83 Csatolások: 0 Azonosító: 152756 offline
|
Idézet (Kaattaa @ 2014.08.22. 00:17)
Nem lesz ez így jó gyerekek, nem lesz ez így jó...Derek vagy Lydia?...Allison-t sem kellett volna kirakni...Választották volna inkább Kirát (akiért különösebben nem hasad meg a szívecském) , nem olyan szereplőket, akik már az elejétől kezdve benne vannak. Furcsa mód ezt a sorozatot is kezdik olyan útra terelni mint a Vámpírnaplókat...ha ezt is így elbasszák...lehet h ez nekik nem nagy dolog, de egyel (én) kevesebb nézőjük lesz...Ugyan már...egyáltalán miért kellett kivenni őket?...hülyeség az egész... csak...csak csinálják meg rendesen...nem muszáj kirakni a szereplőket...Én egyikőjük nélkül se tudnám elképzelni a sorozatot...MELEGEN AJÁNLOM, HOGY KAMUINFORMÁCIÓ LEGYEN!!!
én sem értek egyet azzal, hogy kivették a szereplőket. nem kivenni kéne őket, és kétségbeesett módon újakat állítani a helyükre, hanem szépen végigvinni az eredeti casttal az egész történetet.
2014. augusztus 23. 18:22
|
|
barbyyyDV&LM♥VINAI♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.25. Hozzászólás: 6158 Csatolások: 0 Azonosító: 165850 offline
|
Pont Lydia vagy Derek nem fog szerepelni? Nagyon sajnálom
Nélkülük el sem tudom képzelni a sorozatot. Így is Allison is hiányzik, nem hogy majd Derek. Vagy Lydia. Mindenesetre nagyon kíváncsi vagyok.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: