Starity

Teen Wolf: mire számíthatunk az ötödik évadban?

7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. augusztus 20. 23:30 #61
forever24
forever24
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 6
Csatolások: 0
Azonosító: 224320
Nem hiszem el, hogy képesek lennének Lydiát vagy Dereket kitenni!!! Allyson miatt is nagyon bánkódtam... Teljesen egyetértek azzal, hogy inkább Kirát kellene kitenni, a fent említett két személy helyett.
2014. augusztus 21. 01:13 #62
Zoe232677
Zoe232677
visszatérő vendég

Státuszpain demands to be felt
Hozzászólás: 498
Azonosító: 185994
WTF... IF DEREK DIES, IM OUT
2014. augusztus 21. 09:38 #63
- törölt felhasználó -    
En kíváncsi vagyok melyikük nem lesz benne a következő évadban, bár nem igazán szeretném,ha egyikük is távozna.
2014. augusztus 21. 10:33 #64
esztike101010
esztike101010
visszatérő vendég

StátuszMinden, amit el lehet képzelni, az valóságos. - Pablo Picasso
Hozzászólás: 266
Azonosító: 191328
már alig várom ez az évad is brutál jó.... smileeee.gif biggrin.gif smileeee.gif :3
2014. augusztus 21. 10:34 #65
Lejlus
Lejlus

StátuszAkard jobban,mint amennyire félsz tőle.
Hozzászólás: 2565
Azonosító: 217999
ueosten nemar...Lydia meg Derek...nemar...sad.gif de mar varom az 5.evadot:33
2014. augusztus 21. 13:07 #66
Liiillus
Liiillus
visszatérő vendég

StátuszAhhoz,hogy meglásd a szivárványt,el kell viselned az esőt is!
Hozzászólás: 339
Csatolások: 165
Azonosító: 158566
tuti jó lesz,már nagyon várom biggrin.gif
2014. augusztus 21. 15:15 #67
Niika
Niika
új tag
Hozzászólás: 15
Azonosító: 231693
Derek és Lydia? ... Ők a kedvenceim sad.gif De már nagyon várom az 5. évadot. Remélem jó lesz smileeee.gif
2014. augusztus 21. 15:55 #68
andiQa18
andiQa18
visszatérő vendég

StátuszIt doesn't matter what you are. It only matters what you do.-Sam Winchester
Hozzászólás: 256
Azonosító: 184560
Derek vagy Lydia???????????Hát ez nagyszerű!!!Nem elég,hogy Allison(Crystal Reed) már nincs a sorozatban?!?!?!?
2014. augusztus 21. 16:47 #69
- törölt felhasználó -    
Idézet (malna90 @ 2014.08.20. 20:32)
(...) így érthető, hogy Scott lesz a középpontba, valamint jó lenne már látni tőle egy kis akciót, mert hogy a true alpha szemeket is a kontaktlencse boltban kapta, az is biztos rohog.gif
Egyébként nagyon remélem, hogy Jeff csak kiakar idegelni bennünket (...)  Derek sokkal érdekesebb karakter (szerintem) mint Lydia.  unsure.gif

Huhaa, na igen, rohog.gif én is abban reménykedem hogy Scott "középpontba kerülése" egyenlő azzal hogy végre egy kemény true alphánk lesz,eddig szinte csak a vörös szem villogtatás ment,nem sokkal több.
Oh,nem is Jeff Davis lenne, ha nem akarna minket kiidegelni, rolleyes.gif a benefactornak is egy első évados karakternek kellett volna lennie (elvileg Jeff valami ilyet mondott..) erre tessék,szóval ki tudja mi lesz. Kár, hogy most kezdem megkedvelni az egész csapatot,még Lydiát is, erre lehet ő lesz aki végleg távozik.Egy évaddal ezelőtt nem is sajnáltam volna de most...kár lenne érte. Egyébként Derek szerintem is sokkal érdekesebb karakter,de Lydiából is sokat lehetne még kihozni,viszont ha választani kell akkor én is azt mondom hogy Derek maradjon mert nélküle nem lenne az igazi.Bár a spoilerek alapján valószínűleg az egyikük lesz az aki meghal a másik pedig eltűnik (szerintem) és aztán az 5.évadban lehet majd szépen kutatni utána. Annak meg,hogy Malia ott van a megerősített karakterek listáján,nagyon örülök,reméltem hogy nem csak egy évados főszereplő lesz és hogy Peter megtalálja anyucit,hmmm,mégjobb. laugh.gif
2014. augusztus 21. 20:57 #70
Dóri1996
Dóri1996
visszatérő vendég

StátuszNegyed mérföldről negyed mérföldre élek ... ♥ F&F ♥
Hozzászólás: 475
Csatolások: 68
Azonosító: 189093
Wáó !!!! remélem nagyon jó lesz az évad... Bár Lydia és Derek is kedvenceim közé tartozik ... Na majd meglátszik smileeee.gif Eddig elvagyok a 4.évaddal de ha annak vége akkor mire jön az új.. Pff hosszú lesz az idő.. ohmy.gif Na majd meglátszik biggrin.gif
2014. augusztus 22. 00:17 #71
Kaattaa
Kaattaa
visszatérő vendég

StátuszYᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ
Hozzászólás: 317
Azonosító: 181416
Nem lesz ez így jó gyerekek, nem lesz ez így jó...Derek vagy Lydia?...Allison-t sem kellett volna kirakni...Választották volna inkább Kirát (akiért különösebben nem hasad meg a szívecském) , nem olyan szereplőket, akik már az elejétől kezdve benne vannak. Furcsa mód ezt a sorozatot is kezdik olyan útra terelni mint a Vámpírnaplókat...ha ezt is így elbasszák...lehet h ez nekik nem nagy dolog, de egyel (én) kevesebb nézőjük lesz...Ugyan már...egyáltalán miért kellett kivenni őket?...hülyeség az egész... csak...csak csinálják meg rendesen...nem muszáj kirakni a szereplőket...Én egyikőjük nélkül se tudnám elképzelni a sorozatot...MELEGEN AJÁNLOM, HOGY KAMUINFORMÁCIÓ LEGYEN!!!
2014. augusztus 22. 11:43 #72
Ács F
Ács F
visszatérő vendég
Hozzászólás: 340
Azonosító: 135284
Kira nekem nem szimpi ,kár ,hogy nem őt fogják kirakni .Felsem fogom ,hogy lehet ilyen fontos személyeket kirakni ....nagyon sok a változás
remélem a fele sem igaz ! tongue.gif smileeee.gif Remélem ez az évad is olyan jó lesz mint a többi ...wub.gif
2014. augusztus 22. 12:54 #73
- törölt felhasználó -    
Nagyon várom. heart.gif
2014. augusztus 22. 14:02 #74
stylezone99
stylezone99
visszatérő vendég

StátuszNo, I'm not okay...But I'll get better.
Hozzászólás: 437
Csatolások: 68
Azonosító: 184963
Alig várom már. heart.gif
2014. augusztus 22. 18:48 #75
dettus7
dettus7
Hozzászólás: 1996
Csatolások: 18
Azonosító: 131164
lydia menjen, de sztem derek kiszáll sad.gif((
allison hiányzol!!!!
2014. augusztus 22. 20:55 #76
tina.tincsa1998
tina.tincsa1998
új tag
Hozzászólás: 22
Azonosító: 201741
már nagyon várom <3 smileeee.gif
2014. augusztus 23. 13:58 #77
Hailie95
Hailie95
Ani_1D

StátuszSome people are blessings in your life, some are lessons.
Hozzászólás: 7221
Azonosító: 158900
Jaj nagyon felek, hogy Lydia vagy Derek lesz sad.gif(((( oket annyira imadom!
Am sejtettem, hogy Malia anyuja majd megjelenik..es tudtam, hogy Decualion is majd jon haha
2014. augusztus 23. 17:31 #78
Syn.Is.My.Sin
Syn.Is.My.Sin
új tag

Státuszmy name is Bond. Covalent Bond.
Hozzászólás: 83
Azonosító: 152756
szerintem ezt a sorozatot már több ponton nagyon durván elszúrták. kezdve azzal, hogy Jeffnek nem kéne olyan kijelentéseket tennie, hogy "a sorozatokat nem a rajongók írják". de igen, ők írják, csak nem közvetlenül; ugyanis egy producer nem a saját kedvére kell, hogy tegyen, hanem a nézőkére, és ebben semmilyen sztereotípiának nem kéne megakadályoznia őt. (gondolok itt arra, hogy se a Sterek, amit a rajongók legnagyobb része shippel, nem lett canon, pedig folyamatosan mondogatta, hogy neki fontos, hogy két karakter között legyen kémia, mielőtt összejönnek, és Stiles és Derek között van, sem pedig a Stydia, ami amúgy még korrekt lett volna Stiles karakterével szemben).

a lajstrom folytatódik azzal, hogy kiderült, hogy a producerek NEM TUDNAK női karaktereket írni. most komolyan: egy nő csak akkor értékes, ha az egyik srác love interest-je? tényleg? ennyiben kimerülnének a lehetőségek a nőkben? lehet, hogy most egy kicsit feministának hangzok, de ha az vagyok, akkor ez a sorozat is antifeminista kissé. (pl. nem használták ki a Lydia által kínált lehetőségeket, holott egy szuper karakternek indult ki. mi lett belőle? leredukálták egy sikító-síró kislánnyá. hol van belőle a jól álcázott zseni, akit megismertünk az első évadban? vagy Malia, akivel szintén dolgozhattak volna. egy nagyon érdekes szál lehetett volna, ahogyan bemutatják, ahogy megtanul emberként élni, stb. de nem. azonnal oda kellett passzírozni Stileshoz, hogy love interest legyen. hát kösz szépen, nem kérek belőle. nem is beszélve arról, hogy köztük NINCS KÉMIA, pedig ez elvileg fontos Jeffnek. na mindegy. ezeken túl pedig mi van most Stiles karakterével? hol van az a cuki elemző zseni, akinek bemutatkozott az első évadban? és tényleg jó ötlet volt lepasszolni Derek és Stiles jeleneteit, csak mert Jeff egészségtelenül nem akar Stereket? szerintem nem. ezzel megfosztotta a sorozatot a legfőbb poénforrástól, egyrészt, másrészt pedig eszméletlen nagy csalódást okozott a Sterek shippereknek, így többek között nekem is.) és igen, Allison halála sem volt egy kifejezetten jó húzás.

Kirával nekem nincs problémám, egyedül annyi észrevételem lenne, hogy a Teen Wolf-ból kezd hiányozni a "Wolf". az első két évad még igazi Teen WOLF (mert a Kanima karaktere még logikusan köthető ide), de a harmadik évadtól kezdve már egy kusza valami, amibe szinte minden létező mitológiai lényt belesűrítenek. komolyan, már az sem lepne meg, ha két epizóddal később Beacon Hills-t tök random megszállnák a szirének.

a színész eltávozásával kapcsolatosan: még az sem biztos, hogy bármelyikük el fog menni. de ha mégis lelép valamelyikőjük, és csak egy megy el, akkor szerintem Holland fog elmenni, mert annyit tudok, hogy Tyler imád Dylannel dolgozni. mondjuk ha azt vesszük, akkor Lydia karaktere fontosabb a sorozat szempontjából. inkább kulcsfontosságú figura, mint egy vérfarkas, amiből amúgy több is van. (de ha Derek nem lesz benne, én komolyan nagyot fogok csalódni. még ennél is nagyobbat. már most ott tartok, hogy csak Dylan miatt nézem, és ez elég gáz a sorozatra nézve :'D)

tudom, hogy kisregény lett, de én rendszerint hosszan szeretek megfogalmazni dolgokat. aki elolvasta, annak köszönöm szépen ♥
2014. augusztus 23. 17:36 #79
Syn.Is.My.Sin
Syn.Is.My.Sin
új tag

Státuszmy name is Bond. Covalent Bond.
Hozzászólás: 83
Azonosító: 152756
Idézet (Kaattaa @ 2014.08.22. 00:17)
Nem lesz ez így jó gyerekek, nem lesz ez így jó...Derek vagy Lydia?...Allison-t sem kellett volna kirakni...Választották volna inkább Kirát (akiért különösebben nem hasad meg a szívecském) , nem olyan szereplőket, akik már az elejétől kezdve benne vannak. Furcsa mód ezt a sorozatot is kezdik olyan útra terelni mint a Vámpírnaplókat...ha ezt is így elbasszák...lehet h ez nekik nem nagy dolog, de egyel (én) kevesebb nézőjük lesz...Ugyan már...egyáltalán miért kellett kivenni őket?...hülyeség az egész... csak...csak csinálják meg rendesen...nem muszáj kirakni a szereplőket...Én egyikőjük nélkül se tudnám elképzelni a sorozatot...MELEGEN AJÁNLOM, HOGY KAMUINFORMÁCIÓ LEGYEN!!!

én sem értek egyet azzal, hogy kivették a szereplőket. nem kivenni kéne őket, és kétségbeesett módon újakat állítani a helyükre, hanem szépen végigvinni az eredeti casttal az egész történetet.
2014. augusztus 23. 18:22 #80
barbyyy
barbyyy
DV&LM♥VINAI♥

Státuszi hate you, but i love you.
Hozzászólás: 6158
Azonosító: 165850
Pont Lydia vagy Derek nem fog szerepelni? Nagyon sajnálom sad.gif Nélkülük el sem tudom képzelni a sorozatot. Így is Allison is hiányzik, nem hogy majd Derek. Vagy Lydia. Mindenesetre nagyon kíváncsi vagyok.
7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!