Teen Wolf: mire számíthatunk az ötödik évadban?
2014. augusztus 20. 11:32
|
nikkibella1♥"You will never lace up my Chuck Taylors" ♥ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 14.06.30. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 422 Azonosító: 228531 offline
|
Már alig várom az egyik kedvenc filmem
*o*
2014. augusztus 20. 11:54
|
|
dorcsyful01 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 701 Csatolások: 8 Azonosító: 139116 offline
|
Szerintem inkább Lydiát fogják kiírni. Úgy értem, a rajongók nagy része lány és gondoljátok el mi történne ha hirtelen csak úgy eltüntetnék a "szexi és ellenállhatatlan" Dereket
2014. augusztus 20. 12:08
|
|
caturdayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.17. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 221365 offline
|
Ha nekem kéne eldönteni, hogy Derek vagy Lydia távozzon, nem menne. Viszont Derek halála elég régóta ott lóg a levegőben (pl 3. évadban, amikor Ennis-szel majdnem kinyírták egymást, vagy első évadban amikor Kate meglövi a fura tölténnyel 'Magic Bullet' ep., stb, stb).
2014. augusztus 20. 12:08
|
|
BlackRose69|100% CUTE| |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.21. Hozzászólás: 1123 Csatolások: 145 Azonosító: 196491 offline
|
Azt hiszem, Dereket fogják kiírni, mivel ő volt az egyik kód a Dead Poolhoz, és ezzel meg fog halni, gondolom. Lydia meg marad tovább.
A sokk már most ért mindenkit, nem kell ahhoz az évad második fele. O.O
2014. augusztus 20. 12:14
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
A gyanúm szerint Derek nem lesz már velünk az ötödik évadban, bár most, hogy fokozatosan elveszítette az erejét és ember lett, Scott igazán megharaphatná, és lehetne az ő bétája.
Lydiára nem sok esélyt látok, hogy meghal, főleg most, hogy behozták a családját is a rejtélybe.
De bármelyikük is távozik, sajnálni fogom, mert ők már a kezdetektől velünk vannak, és jobban a nézők szívéhez nőttek, mint például Kira.
Annak viszont örülök, hogy Liam állandó szereplő lesz.
Lydiára nem sok esélyt látok, hogy meghal, főleg most, hogy behozták a családját is a rejtélybe.
De bármelyikük is távozik, sajnálni fogom, mert ők már a kezdetektől velünk vannak, és jobban a nézők szívéhez nőttek, mint például Kira.
Annak viszont örülök, hogy Liam állandó szereplő lesz.
2014. augusztus 20. 12:59
|
rammievengeance |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 2007 Csatolások: 5022 Azonosító: 227324 offline
|
Nem azt mondták, hogy nem lesznek benne, hanem egyenlőre még nincsenek a listán.
Plusz ha feltűnik az a titokzatos doktor, szerintem az egyik "eltűntet" sikerül felkutatni, és van egy olyan megérzésem, hogy az Lydia lesz, Derek pedig megoldást talál arra, hogyan kapja vissza az erejét.
2014. augusztus 20. 13:03
|
|
cicusmicus8b!tch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.27. Hozzászólás: 1004 Csatolások: 31 Azonosító: 184793 offline
|
mar nagyooon varoom
:3
2014. augusztus 20. 13:07
|
|
BalogBarbikaaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.17. Hozzászólás: 428 Csatolások: 0 Azonosító: 221342 offline
|
mar varooom
2014. augusztus 20. 13:26
|
|
acsadrienn20Teen Wolf :) Violetta :) és Jorge Blanco és Dylan Sprayberry fan :) TVD <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 7060 Csatolások: 1908 Azonosító: 181337 offline
|
már alig várom
2014. augusztus 20. 13:33
|
|
kurrekღ Emton ღ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 6361 Csatolások: 23371 Azonosító: 138617 offline
|
Derek már részek óta nincs is szinte. Ráadásul ember lesz megint, szerintem valaki kinyírja. Lydiára azért nem tippelek, mert így is kevés a lány, nem hiszem, hogy még többet tüntetnének el. Mostanában mondjuk Scott újdonsült barátnője nem jön be. Az évad elején még elment, de már inkább őt tüntessék el.
2014. augusztus 20. 14:05
Istenem, az a cikk lesokkolt! Kiváncsi vagyok arra, hogy Scott lesz a középpontban, bár én még ráfeküdnék Lydia és Stiles karakterére, mert annak ellenére, hogy jó karakterek, szerintem van még bennük lehetőség.
Az utolsó bekezdés viszont teljesen sokkolt! Nagyon remélem, hogy nem Lydia megy, inkább engedném el Dereket, de őt is nagy szivfájdalommal. Ebben az évadban nagyon keveset szerepeltek,de az elejétől velünk voltak, akárcsak Allison. Bármelyikük is megy el, a sorozat már nem lesz a régi. Inkább akkor vinnék Maliát vagy Kirát. Hollandnak ráadásul volt egy elég félreérthető megjegyzése. Csak ne legyen igazam, úgyis nagyon kevés a lány...
Az utolsó bekezdés viszont teljesen sokkolt! Nagyon remélem, hogy nem Lydia megy, inkább engedném el Dereket, de őt is nagy szivfájdalommal. Ebben az évadban nagyon keveset szerepeltek,de az elejétől velünk voltak, akárcsak Allison. Bármelyikük is megy el, a sorozat már nem lesz a régi. Inkább akkor vinnék Maliát vagy Kirát. Hollandnak ráadásul volt egy elég félreérthető megjegyzése. Csak ne legyen igazam, úgyis nagyon kevés a lány...
1 felhasználónak tetszik:
Genevieve
2014. augusztus 20. 14:42
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
VIGYÁZZ SPOILERES KOMMENT!
Remélem Lydia marad,benne van potenciál ha kicsit ráerősítenek a banshee vonalra.Derek emígy is elvesztette már az erejét.Remélem Parrish is marad megkedveltem igencsak.Viszont Stiles,Malia maradásának örülök.Scott alapfeltétel.Kira is közkedvelt,bár az utóbbi részekben nem kapott sok szerepet,vagy csak nekem tűnt kevésnek.Arra kíváncsi vagyok vajon Parrish micsoda,sokan fónixnek mondják,de az durva lenne.
Remélem Lydia marad,benne van potenciál ha kicsit ráerősítenek a banshee vonalra.Derek emígy is elvesztette már az erejét.Remélem Parrish is marad megkedveltem igencsak.Viszont Stiles,Malia maradásának örülök.Scott alapfeltétel.Kira is közkedvelt,bár az utóbbi részekben nem kapott sok szerepet,vagy csak nekem tűnt kevésnek.Arra kíváncsi vagyok vajon Parrish micsoda,sokan fónixnek mondják,de az durva lenne.
2014. augusztus 20. 14:46
|
|
Alexaa44visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.27. Hozzászólás: 336 Csatolások: 148 Azonosító: 200911 offline
|
Ne már hogy pont közülök megy valaki mondjuk nagyobb esély van rá hogy derek mivel mostanában alig szerepel és már gyakorlatilag nem is vérfarkas és ha ennyi sem elég akkor ő volt az feketelista egyik kulcsa szval szerintem neki annyi...
2014. augusztus 20. 14:47
Idézet (BlackRose69 @ 2014.08.20. 12:08)
Azt hiszem, Dereket fogják kiírni, mivel ő volt az egyik kód a Dead Poolhoz, és ezzel meg fog halni, gondolom. Lydia meg marad tovább.
Nem tudom ki hogy van vele, de szerintem pont ez a kódos dolog miatt annyira kiszámítható lenne a halála, ez nem Jeff Davisre vallana. Vagy csak próbálom ezt bemesélni magamnak, mert nem akarom, hogy Derek karaktere eltűnjön.
2014. augusztus 20. 14:59
|
Albatrossz714új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.22. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 213901 offline
|
Szandiii_1992
Én dettó pont ugyanezt gondolom
Tuti lesz valami nagy kavarás még a végén, főleg, hogy azt mondták, h az uccsó rész nagy sokk lesz mindenkinek...
Én dettó pont ugyanezt gondolom
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.