Beyoncé és Jay-Z közös turnéja júniusban kezdődött el, és azóta is folyik. Európában egyedül csak Párizsban fognak fellépni, de az HBO megkönnyíti a helyzetét a fanoknak: szeptember 20-án vetítésre kerül az egész turné felvétele. Erről jelent meg egy új hivatalos előzetes.
A teljes cikkhez kattints ide!
Új előzetest jelentetett meg az HBO Jay-Z és Beyoncé turnéjáról
2014. augusztus 19. 18:38
Szeptember húsz... Jajaj.
Amúgy nem az van, hogy most mélyponton van a házasságuk, és a küszöbön a vállás?
Amúgy nem az van, hogy most mélyponton van a házasságuk, és a küszöbön a vállás?
2014. augusztus 19. 19:00
Beyoncét jobban szeretem,gyönyörű a hangja és mindkettejüknek látványosak a koncertjei külön-külön együtt meg főleg...
@Little Pixie igazad van,én is ezt olvastam,meg azt hogy a kis pici miatt próbálja összetartani a családot Beyoncé.DE ez remélem összehozza őket
@Little Pixie igazad van,én is ezt olvastam,meg azt hogy a kis pici miatt próbálja összetartani a családot Beyoncé.DE ez remélem összehozza őket
2014. augusztus 19. 19:03
Nagyon szeretem őket,meg is nèzem mert kíváncsi vagyok *-*
2014. augusztus 19. 19:31
Örülök,hogy Gaga után még egy tehetséges énekesnő énekli Cher dalát. *-*
2014. augusztus 19. 20:08
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
Idézet (Little Pixie @ 2014.08.19. 18:38)
Tudod hogy van ez: óriási a sikerük, szeretik egymást, boldogok és az emberek nem tudják elképzelni, hogy ilyen létezhet a világon..
Én már visszaszámlálok. Alig várom. Óriási lesz.
1 felhasználónak tetszik:
Beliyah
2014. augusztus 19. 21:04
|
|
BeliyahWho the fuck do you think I am? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.19. Hozzászólás: 2718 Csatolások: 510 Azonosító: 171555 offline
|
blondiee: ha annyira érdemelnek annyit, akkor szíve joga itt bármelyik tagnak, hogy írjon-e róla cikket vagy sem.. akár te is megtehetnéd.
2014. augusztus 19. 21:22
|
|
cicusmicus8b!tch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.27. Hozzászólás: 1004 Csatolások: 31 Azonosító: 184793 offline
|
Annyira varoom <3
2014. augusztus 19. 21:45
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Ezek még mindig játsszák a világ legboldogabb házaspárja című előadást?
Minél tovább húzzák, annál nagyobbat fog röhögni a világ. Köztük én is. Várom már.
Mármint, hogy kiderüljön mekkora képmutatás az egész amit csinálnak, nem a koncertfilmjüket.
2014. augusztus 19. 21:55
|
|
BeliyahWho the fuck do you think I am? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.19. Hozzászólás: 2718 Csatolások: 510 Azonosító: 171555 offline
|
Idézet (szavy @ 2014.08.19. 21:45)
Minél tovább húzzák, annál nagyobbat fog röhögni a világ. Köztük én is. Várom már.
Mármint, hogy kiderüljön mekkora képmutatás az egész amit csinálnak, nem a koncertfilmjüket. 
A hírességek kapcsolatait miért kell mindig elkönyvelni képmutatásnak? Olyan elő sem fordulhat, hogy esetleg ők együttmaradnak? Náluk is vannak gondok, mint mindenhol (kisebbek vagy nagyobbak), de attól még nem kéne azon remegni, hogy menjenek már szét, és örülni az esetleges gondjaiknak.. Jó, hogy te ezt várod, és ilyen dolgokra ráérsz. Irigyellek.
1 felhasználónak tetszik:
hellorl
2014. augusztus 19. 22:41
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Nagyon tetszik!! Várom... Beyoncé gyönyörűű!! *o* ♥
2014. augusztus 20. 01:56
|
|
beyo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.07. Hozzászólás: 729 Csatolások: 11 Azonosító: 154837 offline
|
Idézet (szavy @ 2014.08.19. 21:45)
Nagyon-nagyon-nagyon nevetek rajtad, olyan buta vagy mint a föld.
2014. augusztus 20. 01:58
|
|
beyo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.07. Hozzászólás: 729 Csatolások: 11 Azonosító: 154837 offline
|
Idézet (Little Pixie @ 2014.08.19. 18:38)
Nem, az csak egy nagyon hülye pletyka, semmi baj nincs köztük.
2014. augusztus 20. 08:10
nem tudok egyesek honnan veszik,hogy ő lehetne Beyoncé házzasági tanácdadója...
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.