Új regénnyel jelentkezik Leiner Laura
2014. augusztus 20. 11:50
|
|
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline
|
ááááá már nagyon várom!!addig ki kell olvasnom az AK-t,mert a többit már rég elolvastam,és mindegyik nagyon tetszik,de nálam a SzJG az örök favorit.úgy szeretném,ha az ő osztályukba,vagy legalább a Szent Johanna Gimibe járhatnék,de sajna nem lehet
mindenesetre eddig az összes könyvét imádtam,várom ezt is
2014. augusztus 20. 12:31
|
|
Earth Song |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.01. Hozzászólás: 867 Csatolások: 0 Azonosító: 214568 offline
|
Szerettem az SZJG-t, igen nagy fan voltam és amikor olvastam, rengetegszer felröhögtem a poénokon, mert tényleg jó volt. A Bábelt a felénél abbahagytam mert semmi jó nem volt benne. Várom ezt a regényt, hátha jobb lesz...hátha.
2014. augusztus 20. 12:49
|
|
bettike99unicorn. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.28. Hozzászólás: 3977 Csatolások: 159 Azonosító: 151860 offline
|
Óriási SZJG fan vagyok, sajnos még az utóbbi két regényét nem sikerült beszereznem Laurának, de most már itt az ideje. Nagyon várom már a Késtél c. regényét, biztos vagyok benne, hogy iszonyatosan jó lesz!
2014. augusztus 20. 13:33
|
|
DJ.sáramixerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 226933 offline
|
Szerettem az SZJG-t, igen nagy fan voltam és amikor olvastam, rengetegszer felröhögtem a poénokon, mert tényleg jó volt. A Bábelt a felénél abbahagytam mert semmi jó nem volt benne. Várom ezt a regényt, hátha jobb lesz...hátha.
EZT IRTA Earth song szerintem hülyeség hogy befejezted mert a végeén is volt jo plusz végig tele volt poénokkal! amugy nagyon imádtam az összes könyvét de a bábel iz dö beszt
))))))))
EZT IRTA Earth song szerintem hülyeség hogy befejezted mert a végeén is volt jo plusz végig tele volt poénokkal! amugy nagyon imádtam az összes könyvét de a bábel iz dö beszt
2014. augusztus 20. 13:44
|
|
Rihanna200 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.07. Hozzászólás: 651 Csatolások: 0 Azonosító: 161752 offline
|
Remélem,tud valami újat felmutatni ezzel a könyvvel.
2014. augusztus 20. 14:02
|
|
SweetDancer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.25. Hozzászólás: 703 Csatolások: 8 Azonosító: 200804 offline
|
Hát régen a fejem adtam volna egy szjg kötetért, de végül rájöttem hogy egy ilyet bárki összedbhat. nem rossz sztori de azóta nem olvastam a könyveit. Most kíváncsi vagyok ez miről szól de remélem lesz benne valami új
2014. augusztus 20. 15:31
Idézet (Rihanna200 @ 2014.08.20. 13:44)
Remélem,tud valami újat felmutatni ezzel a könyvvel.
Sajnos egyet kell értenem.Nagyon ó volt az SZJG,de nekem a többi is tetszett,de valahogy kezdett ugyanarról szólni.De már nagyon várom
2014. augusztus 20. 16:03
|
|
hirschzsofi0711You don't own me |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 31 Azonosító: 202533 offline
|
Azt hittem a cikkben benne lesz, hogy miről fog szólni..:/. Bár ha még nem hozták nyilvánosságra a tartalmát, úgy nehéz lesz.:'D
Amúgy imádom Laurát, a legtehetségesebb irónő, és 'ért a tinik nyelvén'.
A szent johanna sorozat volt a kedvencem, de az Asz-t is imádtam, nagyon jó lett! Most olvasom a Remeket, amin azét látszik, hogy még régebben írta. De az sem rossz. A karakterei sokszor elég egyformák ( pl. Szilkó-Arnold, Eszti-Csabi páros és Virág-Ricsi.) és ez egy kicsit zavar.
A Bábelt még nem olvastam, de sok jót hallottam róla. Amúgy jó lett a borítója, de szerintem az Szjg-sek mindent visznek.
Amúgy imádom Laurát, a legtehetségesebb irónő, és 'ért a tinik nyelvén'.
A szent johanna sorozat volt a kedvencem, de az Asz-t is imádtam, nagyon jó lett! Most olvasom a Remeket, amin azét látszik, hogy még régebben írta. De az sem rossz. A karakterei sokszor elég egyformák ( pl. Szilkó-Arnold, Eszti-Csabi páros és Virág-Ricsi.) és ez egy kicsit zavar.
A Bábelt még nem olvastam, de sok jót hallottam róla. Amúgy jó lett a borítója, de szerintem az Szjg-sek mindent visznek.
2014. augusztus 20. 16:16
Idézet (Diala @ 2014.08.19. 20:55)
Ez az olvasói kör nem hiszem, hogy élvezné például a régi, romantikus klasszikusokat... Akit ez a stílus szórakoztat, attól szerintem messze áll Jane Austen, a Brontë nővérek vagy éppen Margaret Mitchell, akik teljesen más körökben mozogtak, nem beszélve az irodalmi minőségről, a stílusról, ami jóval igényesebb.
De akinek nem inge...
De akinek nem inge...
persze, hogy nem élvezné abban nincs 15 éves főhősnő ájfonnal roppant nagy szerelmi problémákkal.
1 felhasználónak tetszik:
Jolie_77
2014. augusztus 20. 17:36
Történet: a 14 éves főhős lány nagyon szerelmes lesz a suli menő srácába, aki észre se veszi, majd egy szép napos délutánon matekon melléül és kér egy radírt. a lány ettől a gesztustól azt hiszi, majd össze fognak házasodni holnapután, de sajnos félreértette. mert a srácnak nincsenek ilyesféle szándékai. vagy mégis? tök mindegy a végére úgyis összejönnek...
2014. augusztus 20. 17:42
Idézet (Bogii98 @ 2014.08.20. 17:36)
Történet: a 14 éves főhős lány nagyon szerelmes lesz a suli menő srácába, aki észre se veszi, majd egy szép napos délutánon matekon melléül és kér egy radírt. a lány ettől a gesztustól azt hiszi, majd össze fognak házasodni holnapután, de sajnos félreértette. mert a srácnak nincsenek ilyesféle szándékai. vagy mégis? tök mindegy a végére úgyis összejönnek...
Amúgy igen...
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.