Új regénnyel jelentkezik Leiner Laura
2014. augusztus 20. 00:02
|
|
bellabellúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.05. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 227124 offline
|
Sok kommentet olvastam, és sok embernek igaza van itt. Valóban nem egy szépirodalmi mű, de azért szerintem nem rossz könyv. Valóban, tipikus sulis történet, hogy nyomi csaj összejön a legmenőbb csávóval. Igaz, nagyon szépen kiegészítette ezt Laura. És elnyerte tetszésemet. De....De sajnos nem érzem azt, hogy minél többször olvasom, annál jobban szeretem, mint pl. a gyűrűk urát, vagy a narniát, vagy a harry pottert vagy a hasonló könyveket. De ennek ellenére tetszett a szjg, a bábel, akkor szakítsunk.
És sajnos igazatok van. Sok kamasz azt hiszi, hogyha elolvassa ezt a szjg-t akkor már húú de nagy könyvrajongó. De azért még az is nagy szó, hogy elolvasott egy könyvsorozatot...Legalább ennyit. Sok gyerek lenézi az olvasókat. Csak tudnám miért. Imádok olvasni, kikapcsol az agyam, lemegyek alfából bétába. És kellemes érzéssel tölt el a tudat, hogy ismét nem naphosszat facebookozok, meg sorozatot/filmet nézek, hanem egy jó kis könyvvel kiülök a napra így nyáron, és csak olvasok és olvasok és olvasok...Najó eltértem a témától. Szóval...Az olvasás JÓ dolog
És sajnos igazatok van. Sok kamasz azt hiszi, hogyha elolvassa ezt a szjg-t akkor már húú de nagy könyvrajongó. De azért még az is nagy szó, hogy elolvasott egy könyvsorozatot...Legalább ennyit. Sok gyerek lenézi az olvasókat. Csak tudnám miért. Imádok olvasni, kikapcsol az agyam, lemegyek alfából bétába. És kellemes érzéssel tölt el a tudat, hogy ismét nem naphosszat facebookozok, meg sorozatot/filmet nézek, hanem egy jó kis könyvvel kiülök a napra így nyáron, és csak olvasok és olvasok és olvasok...Najó eltértem a témától. Szóval...Az olvasás JÓ dolog
2014. augusztus 20. 01:20
|
|
Lajuraxxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.17. Hozzászólás: 157 Csatolások: 0 Azonosító: 209595 offline
|
Én alapjáraton kedvelem az írónőt, mindig fellelkesülök amikor hallom, hogy új könyvet ad ki, de valamiért mégse olvasom el. Se a Bábel, se az Akkor szakítsunk nem volt a kezemben, sőt, még a Szent Johanna Gimi utolsó kötete sem. Jól ír, kellemes volt olvasni a könyveit. Viszont engem se a karakterek nem fogtak meg úgy, se a történet, tipikus történet. Kíváncsi vagyok most mit talált ki.
2014. augusztus 20. 02:17
|
|
CUKI97Cillianiac |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.13. Hozzászólás: 1225 Csatolások: 0 Azonosító: 134771 offline
|
Jaj. Ha most őszintén reagálnék erre, valószínűleg elindulnának a halálos fenyegetések, mintha lebuziztam volna Harry Styles-t.
Pedig de szívesen leírnám, mit gondolok a nőről meg a firkálmányairól. xdxd Bocs.
2014. augusztus 20. 09:25
Hu nagyon várom már. Imádom az eddigi könyveit.
2014. augusztus 20. 10:42
|
|
Viktória2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.19. Hozzászólás: 79 Csatolások: 4 Azonosító: 206600 offline
|
Imádoom már most.Alig tudok várni.Minden októberbe jön ki.Addig mit csinálok?
2014. augusztus 20. 10:51
|
|
dorina0303új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.03. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 195285 offline
|
Juuuj már nagyon nagyon nagyooon várom.! *-*
2014. augusztus 20. 10:59
|
|
AngelGirl00 |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 14.06.14. Hozzászólás: 562 Csatolások: 185 Azonosító: 227598 offline
|
A Szent Johanna gimi mind a nyolc kötetét valamint a Bábelt kiolvastam és nagyon tetszett! Imádom a könyveit, bár az Akkor szakítsunk-at még nem olvastam, de majd arra is sor kerül
Kíváncsi vagyok, hogy miről szól az új könyve
2014. augusztus 20. 11:27
|
|
AvrilSmile |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.17. Hozzászólás: 926 Csatolások: 4 Azonosító: 226218 offline
|
Szerintem jó lesz. Szerteem a könyveit, de igazából ezeket kikapcsolódás képpen olvasom, egyébként a komolyabbakat én is jobban szeretem.
2014. augusztus 20. 11:46
Biztos ez is érdekes lesz én már nagyon várom.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: