Sok féle a komment az biztos, nem is tudom mit mondjak...
Sokan jönnek itt az SZJG-vel, hogy az el lett rontva. Ezzel én nem tudok egyet érteni, bár csak az nem tetszett hogy a vége túl Happy volt hogy őszinte legyek. Az egy tipikus történet volt. Szinte minden második könyv/film arról szól amiről az SZJG is. A suli legbénább csaja összejön a legmenőbb sráccal. Ezt a történetet rengetegszer láthattuk és olvashattuk külföldi írók tollából. Leiner Laura pedig nagyon jól megirta ezt a történetet egy Magyar lány szemszögéből. Nem, nem tökéletes, de aminek benne kell lennie az benne van. Azzal hogy az SZJG el lett rontva nem nagyon tudok eggyet érteni. Nem lett elrontva, csak Laura is ember és voltak benne hibák, kevésbé jó része.
Most az hogy nem tud ujjat irni... nem olvastam sem a Bábelt sem az ASz-t. De amennyit tudok róla az nem azt mutatja, hogy a történetek megegyeznek.
Leiner Laurának nagyon jó tolla van. Bár ízlések és pofonok. Nekem mondjuk bejön a humora amit az SZJG alatt kaptam tőle, de mondjuk a másik 2 könyvet már annyira nem akartam olvasni. Ennek az is lehet az oka, hogy Leiner Laura amióta ír a 12-13-14 éves korosztály célozza meg és mi mind egy picit érettebek lettünk de Laura célközönsége még mindig a 12-13-14 évesek.
Bármi is legyen, összegezve a mondandómat, Leiner laura nem egy rossz író, és boztos vagyok benne, hogya Késtél sem lesz rossz.
Új regénnyel jelentkezik Leiner Laura
2014. augusztus 19. 21:15
|
|
Gesztenye2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.23. Hozzászólás: 424 Csatolások: 0 Azonosító: 206949 offline
|
2014. augusztus 19. 21:19
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
Egek, mi a jó Istenért kell folyton összehasonlítgatni a klasszikusokkal az SzJG-t, amikor teljesen más cégér alatt futnak? Igen, tényleg nem a legjobb könyv, közelében sincs egy Mitchellnek, Shakespeare-nek vagy Dumas-nak, ezt elismerem annak ellenére, hogy szeretem. Viszont miért ne szerethetné az SzJG-t és a klasszikusokat is egyszerre az illető? Attól még nem lesz semmivel sem kevesebb ember, hogy szereti az SzJG-t is... Nem csak olyanok tartoznak a fandomba, akik a "jajj, de imádok olvasni" elvet vallják és ezt olvasták egyedül, valamint fanatikusan megőrülnek a könyvért.
Tudom, akinek nem inge... csak ez már nagyon zavar.
Tudom, akinek nem inge... csak ez már nagyon zavar.
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2014. augusztus 19. 21:23
|
|
cicusmicus8b!tch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.27. Hozzászólás: 1004 Csatolások: 31 Azonosító: 184793 offline
|
:ooo..biztos jo lessz..imadtam a SZJG-t,a Babelt,..uu imadlak Laura
2014. augusztus 19. 21:40
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Idézet (Szandi0820 @ 2014.08.19. 21:19)
Egek, mi a jó Istenért kell folyton összehasonlítgatni a klasszikusokkal az SzJG-t, amikor teljesen más cégér alatt futnak? Igen, tényleg nem a legjobb könyv, közelében sincs egy Mitchellnek, Shakespeare-nek vagy Dumas-nak, ezt elismerem annak ellenére, hogy szeretem. [...]
Nem hasonlítom össze, szimplán megemlítettem pár példát néhány jóval tartalmasabb, irodalmilag értékesebb könyvvel.
Olvastam az első részeket, és a színvonalat konstatálva nem vagyok meggyőződve, hogy azok az olvasók, akiknek ez az irodalom csúcsa, tudják a szép- és igényes irodalmat értékelni.
Pláne úgy, hogy manapság már olvasni se nagyon szeretnek a fiatalok. De amúgy ne idegesítsd magad, mert az én véleményem csak egy a sok közül, nekem nem tetszik, szerintrm sajnálatos, hogy egy ilyen könyv korunk magyar bestsellere, de neked nem kell az én véleményemet magadra venned.
2014. augusztus 19. 21:47
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
Idézet (Diala @ 2014.08.19. 21:40)
Nem hasonlítom össze, szimplán megemlítettem pár példát néhány jóval tartalmasabb, irodalmilag értékesebb könyvvel.
Olvastam az első részeket, és a színvonalat konstatálva nem vagyok meggyőződve, hogy azok az olvasók, akiknek ez az irodalom csúcsa, tudják a szép- és igényes irodalmat értékelni.
Pláne úgy, hogy manapság már olvasni se nagyon szeretnek a fiatalok.
Pláne úgy, hogy manapság már olvasni se nagyon szeretnek a fiatalok.
Nem (csak) rád értettem az összehasonlítást. Általában a Lauráról szóló cikkek tele vannak különböző könyvjavaslatokkal.
Abban igazad van, hogy vannak olyanok, akik nem tudják értékelni a szépirodalmat vagy annyira elvakult szjgerek, hogy ha valaki rosszat mer írni a könyvről, akkor már egyből elárasztják őt a "jókívánságaikkal", de azért vannak jópáran (köztük én is, legalábbis remélem), akik nem ragadtak le ezen a szinten és minél változatosabban igyekeznek olvasni.
Egyébként nyugi, nem vagyok ideges. Csak megjegyeztem, mert már zavart.
2014. augusztus 19. 21:48
Alig várom a szombati Ustreamet ♥♥ Hátha Laura megoszt egy kicsit több információt is
)
2014. augusztus 19. 22:40
|
|
MissTiniStoesselsmoke & mirrors |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 1560 Csatolások: 70 Azonosító: 219904 offline
|
Yesss! Eddig osszes konyvet olvastam!
Hu de varom mar
#Lauranenimegolelhetem?
2014. augusztus 19. 22:55
|
|
Lilla06The Supreme |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 2848 Csatolások: 100 Azonosító: 176629 offline
|
Nem hiszem, hogy elolvasom - főleg nem megveszem -. A Bábelt még olvastam, és az Akkor szakítsunk! - ba is beleolvastam, de már nem látom értelmét az írónő könyveit "átnyálazni". A karakterei szinte ugyanolyanok, csak a történet más. A jól bevált receptel próbálkozik mindig, nem mer beválalni valami újat.
2014. augusztus 19. 23:21
|
|
szuperszőlőputa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 1295 Csatolások: 906 Azonosító: 179007 offline
|
Már nagyon várom! imádom a könyveit
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.