Új regénnyel jelentkezik Leiner Laura
2014. augusztus 19. 19:26
|
|
ViolinPopúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.24. Hozzászólás: 47 Csatolások: 0 Azonosító: 228189 offline
|
Hat nem tudom... en olvastam az szjg-t tetszett is meg nem is, kikapcsolódásnak jo volt olvasni valami olyat amin nem igazán kell gondolkodni csak engem nem igazán fogott meg benne az "olvassam egy unalmas ember életét".... az szjg es a babel stb. azoknak jo akik nem szerettek olvasni... de beleolvastam a babelbe is de egybol lejott, hogy nem igazán lesz más. Ezért olvastam el. Ha errol valami mast hallok akkor lehet h elolvasom...
2014. augusztus 19. 19:29
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
Eddig még csak az SZJG-t olvastam tőle, bevallom...
De a többit is el akarom olvasni, szóval ezt is várom
De a többit is el akarom olvasni, szóval ezt is várom
2014. augusztus 19. 19:30
|
|
Csenge2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.11. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 187529 offline
|
jajj már nagyon várom *-*
2014. augusztus 19. 19:41
|
|
bohóc9wor(k)shipper |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 1330 Csatolások: 0 Azonosító: 200672 offline
|
Laura jofej meg minden, de a konyvei, ahogy a tobbi hasonlo konnyu kis tiniregeny, nem adnak semmit az olvasonak. Sot, inkabb elvesz. Az SzJG fuggok kozul hanyan olvastak azokat a konyveket, amiket Reni? Mert az muveszet. Annak van tsnulsaga es tortenete. Azok olvasasa kihivast jelent, mig az SzJG-ere nem kene buszkenek lenni, mert a vilag legkonnyebb dolga kiolvasni, olyan pehelykonnyu. Ezt pedig tapasztlatok alapjan mondom, mert miota elkeztem olvasni, mar nem tudok annyira koncentralni, hogy olyanokat ki tudnek olvasni, mint pl a Koszivu ember fiai. Az egyetlen, ami tetszet ebben a sorozatban, az a humora, de ez eleg keves ahhoz, hogy jo konyv legyen. "Mint az ures beszedu tarsalkodot: ugy keruld a tartalmatlan konyvet"-szerintem Kolcsey sem veletlenul mondta ezt.
2014. augusztus 19. 19:56
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
Leiner Laurától eddig még csak a SZJG-t olvastam,de az nagyon a szivemhez nőtt
Egyszerűen imádom és nem érdekel más mit gondol róla.Amugy bohóc9 én a SZJG után is tudtam olvasni nehéz olvasmányt,nem volt semmi bajom velem.
Már alig várom az új sorozatot
Már alig várom az új sorozatot
2014. augusztus 19. 19:59
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Idézet (Kiim @ 2014.08.19. 18:13)
Sokan írják hogy mennyire nincsenek elájulva Leinertől, ez teljesen oké..de vajon miért olyan sikeresek a könyvei mégis a fiatalok körében? Mert nincs valódi konkurenciája a Magyar palettán. Ha a gyerek magától úgy dönt, hogy most keres egy könyvet és el is olvassa, akkor általában nemzetközileg a HP áll a lista elején, vagy más sorozat/trilógia amit a médián keresztül megismert.
[...]
[...]
Egyszerű a képlet: az írónő kisszerű, közhelyesek jellemekkel dolgozik. Adott egy átlagos, baromi idegesítő, sápítozó liba, egy eszményinek szánt klisé-srác, akibe minden nőnemű olvasó belezúg, és egy bugyuta, sötét, ám jóindulatú csajszi. Előbbi helyébe mindenki bele tudja magát képzelni, hiszen roppant hétköznapi jellemvonásokkal rendelkezik, míg a férfikarakter azért kell, hogy az összes olvasó elájuljon, és már csak a menőségét taglaló leírásokért is továbbolvassa a könyvet, utóbbi pedig szánalmat keltő, és sajnálni lehet.
Nem bonyolult, nem atomfizikai egyenletekkel működik a könyv, egyszerűen a ma tinilányokat körülvevő rózsaszín ködre épít, őket meg még meg lehet etetni azzal a klisével, hogy a suli legmenőbb sráca a stréber, lúzer csajba zúg bele. Aki pedig kicsit is kapcsolatban van a realistással, az nem merül el ezekben a könyvekben...
A humora pedig szerintem lapos, egyszer nem mosolyogtam el magam, jó, talán párszor kényszeredetten, de leginkább a fejem vertem a párnába.
P.S.: Egy biztos: ha Leiner Laura pár év múltán visszaolvassa a műveit (már ha visszaolvassa valaha), asztalt fog fejelni a történetétől, mert rájön, hogy milyen színvonalú sorozatot jelentetett meg a neve alatt...
2014. augusztus 19. 20:00
Kedvenc írónőm!!!!!!
Az Szjg összes részét imádtam és a Bábelt is!!!! Az Akkor Szakítsunk, nem fogott meg annyira, de nem volt rossz:)
Nagyon kiváncsi vagyok, ez milyen lesz..
) <3
#SzeretjükazÍrónőnket<3#
Az Szjg összes részét imádtam és a Bábelt is!!!! Az Akkor Szakítsunk, nem fogott meg annyira, de nem volt rossz:)
Nagyon kiváncsi vagyok, ez milyen lesz..
#SzeretjükazÍrónőnket<3#
2014. augusztus 19. 20:30
|
|
léda00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.16. Hozzászólás: 650 Csatolások: 0 Azonosító: 211915 offline
|
Diala teljesen egyet értek veled,ugyanaz a véleményem nekem is,főleg a humoráról. Nem valami nagy szám,teljese átlagos.
Az egyetlen könyv,ami nem volt tőle rossz az a Szent Johanna Gimi,bár így utólag nem vagyok tőle elájulva és hihetetlenül idegesít,hogy egy ilyen írónőt Istenítenek rengetegen,ahelyett,hogy a fiatalok normális és kicsit komolyabb könyveket olvasnának..
Az egyetlen könyv,ami nem volt tőle rossz az a Szent Johanna Gimi,bár így utólag nem vagyok tőle elájulva és hihetetlenül idegesít,hogy egy ilyen írónőt Istenítenek rengetegen,ahelyett,hogy a fiatalok normális és kicsit komolyabb könyveket olvasnának..
2014. augusztus 19. 20:44
|
|
Butterflyyyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.22. Hozzászólás: 439 Csatolások: 0 Azonosító: 213885 offline
|
Nagyon szerettem az SZJG-t és a Bábel is nagyon tetszett.Eddig csak ezeket olvastam tőle.Szerintem jó írónő.Viszont ez a borító a többihez képest nagyon gyenge lett...
2014. augusztus 19. 20:47
Naa ez nagyon jó hír,imádom a regényeit/könyveit,ez is biztos nagyon jó lesz!
2014. augusztus 19. 20:54
|
|
veravera11új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.19. Hozzászólás: 41 Csatolások: 1 Azonosító: 224572 offline
|
NEEEEEEEEEEEEEEEEE! Na szép... még egy gyerekes, semmit mondó, tiniszappanoperaforgatókönyvvel fog gazdagodni a világ.
2014. augusztus 19. 20:55
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Idézet (léda00 @ 2014.08.19. 20:30)
Diala teljesen egyet értek veled,ugyanaz a véleményem nekem is,főleg a humoráról. Nem valami nagy szám,teljese átlagos.
Ez az olvasói kör nem hiszem, hogy élvezné például a régi, romantikus klasszikusokat... Akit ez a stílus szórakoztat, attól szerintem messze áll Jane Austen, a Brontë nővérek vagy éppen Margaret Mitchell, akik teljesen más körökben mozogtak, nem beszélve az irodalmi minőségről, a stílusról, ami jóval igényesebb.
De akinek nem inge...
2014. augusztus 19. 20:57
Természetes hogy ez a könyv Magyarországon nagyon nagy siker, mert itt szerintem ha valaki könyvet ír és el is adnak belőle legalább 1000 darabot, akkor annak íróját hősként ünnepelik. Remélem hogy ez a "műve" nem ugyanolyan lesz mint a szerencsétlen Szent Johanna Gimi, mert akkor fejjel a falnak futok. Már 3-szor sikerült ugyanazt eladnia az olvasóknak, nehogy negyedszerre is megtegye. Lehetne végre egy komolyabb regénye, amiben fantázia is szerepel és nemcsak a 15 éves, elkényeztetett, gazdag tinilányokról és velük egyidős, "cuki", izmos, menő srácokról szóló köteteket adjon el, mert ez már komolyan uncsi. Volt szerencsém olvasni az SZJG-t és nem mondom hogy nem köti le az embert egy-két órára, de hogy mély nyomot nemhagy benne az biztos. Reni olyan szinten paranoiás, hogyha meglát egy barna srácot máris azt hiszi Cortez az és utána három fejezeten keresztül sír hogy miért nem köszönt neki az utcán. Aki ezt zseniálisnak tartja az vegyen szépen a kezébe egy Tolkien regényt majd hasonlítsa össze ezzel. Ezután lelehet hurrogni hogy biztos jobbat ínék, de ez a véleményem. Ettől eltekintve beleolvasok, lehet hogy kellemes csalódásként fog érni, elvégre egy könyvet nem szabad a borító alapján megítélni.
2014. augusztus 19. 21:01
A Szent Johannát nagyon szerettem, a Bábelt és az Akkor szakítsunkot már kevésbé. Nem tudom, hogy elolvasom-e ezt a könyvét. Valahogy már nem vonz. Szerintem túl jól sikerült az SzJG és nem tud jobbat alkotni. Mindezek ellenére jó írónőnek tartom.
2014. augusztus 19. 21:04
|
|
Sztárvadászvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 187 Csatolások: 0 Azonosító: 229428 offline
|
Mindenkinek figyelmébe ajánlom Kalapos Éva: D.A.C című könyvét. Igaz ez is egy tiniregégy, de kicsit se hasonlít a SZJG-hez. Ebben titkok vannak és VALÓS érdekes karakterek IGAZI problémákkal. Tegyetek egy próbát!
2014. augusztus 19. 21:08
|
|
IAmWhatIAmúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.22. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 176302 offline
|
Már nagyon kíváncsi vagyok rá
Az eddigi regényei nagyon tetszettek!!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: