Új regénnyel jelentkezik Leiner Laura
2014. augusztus 19. 18:07
|
|
LadyRekavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.03. Hozzászólás: 471 Csatolások: 17 Azonosító: 142444 offline
|
Biztos, hogy a barátnőmtől fogom kölcsönkérni, ha majd ő megveszi.
Valahogy az Akkor szakítsunk miatt nem bízom már Laurában, és azt is bánom, hogy az SzJG két 8. kötetét megvettem, mert már az SzJG-t sem bírom annyira, mint amikor elkezdtem. Egyedül a Bábelt nem sajnálom, hogy kitehetem a saját példányomat a polcra.
2014. augusztus 19. 18:09
|
|
Pinky Lilimythical beast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 44 Azonosító: 208704 offline
|
Nem tudom mit esznek ennyire a könyvein...
2014. augusztus 19. 18:13
|
|
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline
|
Idézet (AryaStark @ 2014.08.19. 17:03)
.. Leiner r*banc igenis mennyire jól ír. Már alig várom. :'DDD
Sokan írják hogy mennyire nincsenek elájulva Leinertől, ez teljesen oké..de vajon miért olyan sikeresek a könyvei mégis a fiatalok körében? Mert nincs valódi konkurenciája a Magyar palettán. Ha a gyerek magától úgy dönt, hogy most keres egy könyvet és el is olvassa, akkor általában nemzetközileg a HP áll a lista elején, vagy más sorozat/trilógia amit a médián keresztül megismert. Ami az adott időszakban felkapottabb, és a csapból is folyik, nyilván elkezdi az embert érdekelni hogy mitől is olyan jó ez. Én is így jutottam el Laurához, habár én az idősebb kategória vagyok, mégis el tudtam olvasni a könyvét. Nem volt világmegváltó, de a magyar YA/NA könyvek terén egyszerűen nincs olyan könyv, ami felvehetné vele a kesztyűt. Sem terjedelemben, sem rajongótáborilag. Laura elkapott egy ívet és nagyon szépen meglovagolta, kihasználta azt, hogy igazán a mai fiataloknak az érdeklődési köre és intelligenciája igen csak lefelé esik, ezért egy nagyon egyszerű olvasható, sablonos, néhol humoros "álom tini" korszakot hozott létre.
Ahogy ebben a rajongói megrekedtek, úgy Laura is egyelőre. A SZJG óta szinte minden könyve ugyanazt diktálja, csak más csomagolásban. Próbál még kihozni valamit a hatalmas hypeból, ami érthető is hiszen "pénz beszél..", de előbb-utóbb a rajongói is fel fognak nőni, és nem lesz nekik elég egy teljesen üres könyv, ami túl sokat akar, de mégsem mond semmit.
De ha már itt tartunk, még mindig inkább olvassák a fiatalok Leiner könyveit, mint Oraveczét, mert Laura legalább limonádéval tömi a fejüket, Nórika pedig hatalmas bullsh*ttel.
2014. augusztus 19. 18:17
Nem tudom mennyire ciki de még egy könyvét sem olvastam el...
2014. augusztus 19. 18:19
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
Nekem tetszik a borító,ahogy az eddig megjelent könyveit is szívesen olvastam.Erre is kíváncsi vagyok,és mivel eddig mindent elolvastam tőle,amit írt,szerintem ezt sem fogom kihagyni.Igaz,tipikus tiniregényeket ír,de kellemes 1-1 délután leülni és a fotelben összekuporodva valami "rózsaszínt" olvasni.
2014. augusztus 19. 18:32
|
|
RutaPrimroseLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 697 Csatolások: 5 Azonosító: 202135 offline
|
Én az SzJG olvastam, és be kell vallanom, hogy imádtam, mert akkor benne voltam egy olyan világban, amit Laura teremtett az olvasóinak, de amint kiléptem ebből a világból, megértetem, hogy ez a könyv egy kis tini álom. Benne vannak a gondok, ami nélkül véleményem szerint nem igazán lehet megérteni a körülötted élő világot, benne volt a szerelem, suli, barátok, stb. Utána jött a Bábel, ami fantasztikus volt, szerintem ez az egy könyve van Laurának, ami tényleg ütősre sikeredet, bár Zsófi olyan volt mint Reni, Szasza mint Cortez, Napsi meg mint Virág. Szóval a karakterek ilyen formán nem változtak, de volt egy olyasfajta varázsa a könyvnek. Az Akkor Szakítsunk szerintem iszonyú laposra sikeredett, nem volt benne semmi, amire azt mondtam volna, hogy - Na, ez igen! Ezen felül biztos hogy el fogom olvasni ezt a könyvet, nem azért hogy én is egy legyek az ezer - hacsak nem több - sikítozó tiniből, akik ezért fognak rajongani, csak azért, hogy megismerjem Laurát a stílusát, mert hogy eddig nem sokat mutatott belőle, mert nem hozott semmi újat. Lehet Laurát szeretni, meg nem szeretni, én most a köztes állapotban vagyok, mert sajnos tudom, hogy mit 'várjak el' Laurától, ugyanis eddig 3 könyv erejéig nem mutatott semmi újat. Én ezt az írói kiismerhetőségnek nevezném, a magam stílusában,
de persze lehet hogy Laura egy teljesen más formáját fogja megmutatni, én ezt nem tudom.Azért nem mondom, hogy várom ezt a könyvet, mert ez nem lenne igaz, de úgy látszik, hogy a zenével kapcsolatos lesz, szóval csupán kíváncsi vagyok a világára. Ennyi.
2014. augusztus 19. 18:35
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Ha másért nem, hát a merészsége miatt mindenképpen tiszteletet érdemel Laura. Az Akkor szakítsunk!-ot ugyanis konkrétan cafatokra szedték a kritikusok, és a rajongók tetszését sem nyerte el maradéktalanul. A kisebb bukta ellenére pedig Laura újból könyv-sorozatot ad ki. Ehhez azért bevállalósnak kell lenni véleményem szerint.
Felnőtt létemre az SZJG-t is szerettem. Kikapcsolódásnak nagyon jók a könyvei, mert könnyed olvasmányok. Magával a történettel se lett volna baj, csak a főszereplő, Reni hisztériáiból nagyon sok volt már...
A Bábelt is szerettem Laurától, mert nagyon jó hangulata van. Szerintem a könyveinek sikere a humorában rejlik. Launak ugyanis piszok jó humora van, és ezt tudta is kamatoztatni az írásaiban. Van bőven hova fejlődnie tény, és jobb lenne ha a jövőben inkább a minőségre menne, nem a mennyiségre.
Felnőtt létemre az SZJG-t is szerettem. Kikapcsolódásnak nagyon jók a könyvei, mert könnyed olvasmányok. Magával a történettel se lett volna baj, csak a főszereplő, Reni hisztériáiból nagyon sok volt már...
A Bábelt is szerettem Laurától, mert nagyon jó hangulata van. Szerintem a könyveinek sikere a humorában rejlik. Launak ugyanis piszok jó humora van, és ezt tudta is kamatoztatni az írásaiban. Van bőven hova fejlődnie tény, és jobb lenne ha a jövőben inkább a minőségre menne, nem a mennyiségre.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2014. augusztus 19. 18:37
|
|
Fruzsii2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.04. Hozzászólás: 94 Csatolások: 0 Azonosító: 220580 offline
|
Nagyon szeretem Laurát a Szent Johanna Gimi volt a kedvencem,nagyon jó írónő az egész könyvet átélhettem mintha én lettem volna Reni!
A Bábel is nagyon klassz volt bár a karakterek nagyon hasonlítottak a Szent Johanna Gimi szereplőjihez.
Az Akkor szakítsunk-ért nem vagyok oda az számomra elég lapos lett nem nyerte el a tetszéesemt.
Alig várom hogy megjelenjen ez az új könyve is!!
A Bábel is nagyon klassz volt bár a karakterek nagyon hasonlítottak a Szent Johanna Gimi szereplőjihez.
Az Akkor szakítsunk-ért nem vagyok oda az számomra elég lapos lett nem nyerte el a tetszéesemt.
Alig várom hogy megjelenjen ez az új könyve is!!
2014. augusztus 19. 18:49
nagyon várom imádom a könyveit... ha mondhatjuk fan vagyok
2014. augusztus 19. 19:02
Ez a borító nem lett valami ütős. Szent Johanna Gimi,Bábel és az Akkor szakítsunk borítói után sokkal jobbra számítottam mint egy rózsaszín mikrofonra. A cím nem sok mindent árul el de ha ránézek az jut eszembe a tartalmáról: "egy lány elkésik egy meghallgatásról".
2014. augusztus 19. 19:05
Imádttam az SZJG-tde azért érződött hogy a Bábel az olyan mint ha az SZJG nyaralni ment volna egy fesztiválra! (zsófi-reni....virág-napsi...szasza-cortez...abdul-zsolti) De valamiért az még tetszett is
De az akkor szakítsunk-ot már nem akartam elkezdeni nagyon tetszett külsőre de ahogy olvastam a kommenteket és részleteket jobban jártam h nem olvastam el szerintem... viszont erre kíváncsi vagyok...h ÚJabb szjg lesz-e vagy sem....de ettől függetlenül leiner laura nagyon szimpatikus
De az akkor szakítsunk-ot már nem akartam elkezdeni nagyon tetszett külsőre de ahogy olvastam a kommenteket és részleteket jobban jártam h nem olvastam el szerintem... viszont erre kíváncsi vagyok...h ÚJabb szjg lesz-e vagy sem....de ettől függetlenül leiner laura nagyon szimpatikus
2014. augusztus 19. 19:09
|
|
Diaryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.16. Hozzászólás: 277 Csatolások: 0 Azonosító: 222791 offline
|
Oké, kedves kis könyvek ezek, szimpatikus a csaj - noha nem ír valami nagyon nagy könyveket, inkább csak olyan limonádékat, amikből én már kinőttem -, de miért kell mindig cikket megjelentetni, mikor új könyv kiadására adja a fejét? Mi az Isten nyiláért nem írnak akkor minden íróról? Ismerek olyan alkotót, aki jobban megérdemelné. Abban egyetértek, hogy például Oravecz Nóránál meg a műveinél még az én bevásárlólistám is értékesebb, és végül is, ezek a könyvek aranyos kis sablonkönyvek, ártani nem ártanak a gyerekeknek, viszont azért a nagyharangot nem kéne megkongatni minden egyes megjelenésnél.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.