Új regénnyel jelentkezik Leiner Laura
2014. augusztus 19. 16:13
|
|
batoridoriúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.04. Hozzászólás: 89 Csatolások: 0 Azonosító: 193210 offline
|
várooom *.* de a borítót nem értem...késtél és egy mikrofon..
na mindegy
|
|
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3778 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline
|
Na, ezt nem hiszem el! Októberben lesz a 1D új filmje (amire valószínűleg elmegyek), és akkor van a szülinapom, novemberben Kiválasztott amire tuti, hogy elmegyek, és megint október amikor egy újabb könyv. Istenem mi jöhet még?!
Meglátszik rajtuk,hogy ilyen gyorsan adja ki őket!
2014. augusztus 19. 16:27
Már nagyon várom *o* Imádom a könyveit, imádom az egész nőt.
2014. augusztus 19. 16:31
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
A cím és a borítója alapján egyelőre nem tudom eldönteni, hogy tetszeni fog-e a könyv, mindenesetre majd elolvasom.
2014. augusztus 19. 16:32
én ott ültem a gép előtt és vártam amikor megjelenik a borító!! Imádom Laurát ♥♥
2014. augusztus 19. 16:32
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Volt "szerencsém" a Szent Johanna Gimihez, és le voltam döbbenve, hogy ettől a fércműtől nem csak a mai rózsaszínfelhős tinilány-generáció van elájulva, hanem az idősebb korosztály is, sőt, nem egy ember kötelező olvasmánynak követeli.
Az, hogy ez a könyvsorozat ekkora népszerűségnek örvend, azt mutatja, mennyire is egyszerű manapság egy, a könyvet csak ritkán kezébe vevő tinit lenyűgözni egy kisszerű, tipikus karakterekkel színezett igénytelen lányregénnyel.
És hihetetlen, a fentebbi pár soromba már több stílus és egyéniség szorult, mint ebbe a sorozatba... És bocsesz, ha valakit megbántok, de igen túl van értékelve ez a hölgyemény a könyveivel együtt, hiába "bestseller".
Az, hogy ez a könyvsorozat ekkora népszerűségnek örvend, azt mutatja, mennyire is egyszerű manapság egy, a könyvet csak ritkán kezébe vevő tinit lenyűgözni egy kisszerű, tipikus karakterekkel színezett igénytelen lányregénnyel.
És hihetetlen, a fentebbi pár soromba már több stílus és egyéniség szorult, mint ebbe a sorozatba... És bocsesz, ha valakit megbántok, de igen túl van értékelve ez a hölgyemény a könyveivel együtt, hiába "bestseller".
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2014. augusztus 19. 16:41
Hmm... A cikk címének láttán két gondolat fogalmazódott meg bennem. 1. "Nanehogymár" 2. Minek?!
Cím és borító alapján ennek a könyvnek is mélyre szántó gondolatai lesznek, fantasztikus sztorival és szuper jellemű szereplőkkel megáldva. Khmm... Remélem, felismeritek az iróniát.
Cím és borító alapján ennek a könyvnek is mélyre szántó gondolatai lesznek, fantasztikus sztorival és szuper jellemű szereplőkkel megáldva. Khmm... Remélem, felismeritek az iróniát.
2014. augusztus 19. 16:45
|
|
Sarah96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.05. Hozzászólás: 937 Csatolások: 0 Azonosító: 189178 online
|
Képben vagyok a Szent Johanna Gimivel kapcsolatban, de engem valahogy nem fogott meg. Egyáltalán nem éreztem magaménak a történet, holott korban nem álltam messze a szereplőktől. Ez nem is lett volna még baj, de számomra annyira nyálas, rózsaszínes tinidrámának hatott, kerülve a komolyabb témákat hogy nem. Nekem ez a sorozata egyszerűen nem jött be.
2014. augusztus 19. 16:46
A Szent Johanna Gimi óta az összes könyvét olvastam, és mindet imádtam, szóval egyértelmű, hogy ezt is elolvasom majd. Bár, a borító annyira azért nem nyűgözött le, az eddigiek jobbak voltak. De a belső a fontos *-*
2014. augusztus 19. 16:48
|
|
Rory gilmore 12Supportive |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.22. Hozzászólás: 4430 Csatolások: 35 Azonosító: 223039 offline
|
mindenképp el fogom olvasni minden könyvét olvastam!Várooooooooooooooooooom!!!%!
2014. augusztus 19. 16:49
|
|
xMilessssztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.27. Hozzászólás: 3655 Csatolások: 3236 Azonosító: 194820 offline
|
Imádom a könyveit, de egyszerűen Laurát nem tudom elviselni. Az SzJG-t és a Bábelt is elolvastam és az írásokban nem csalódtam, de ettől a nőtől kiráz a hideg.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.