Új regénnyel jelentkezik Leiner Laura
2014. augusztus 25. 11:24
|
|
Aleksza Liliúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.03. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 214719 offline
|
Jujj. Imádom Laura könyveit! Nagyon várom. a borító is tök jó! Biztos szuper könyv lesz!
2014. augusztus 25. 14:39
|
lucymharding |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.22. Hozzászólás: 1524 Csatolások: 14577 Azonosító: 229927 offline
|
A címe nem tetszik, de a borítója elnyerte a tetszésemet.
Egyébként Laura mindegyik könyvét olvastam (még az SzJG előttieket is, de azok nem ifjúsági kategória), szerintem semmi probléma velük. Tipikus tiniregények.
És lehet, hogy az SzJG-ben Reni a legszerencsétlenebb és legidegesítőbb (mert néha már idegesítő a szerencsétlenkedése) karakter, de ennek ellenére mégis rengetegen tudnak azonosulni a karakterével, hisz nem véletlenül lett olyan sikeres az egész sorozat.
Egyébként Laura mindegyik könyvét olvastam (még az SzJG előttieket is, de azok nem ifjúsági kategória), szerintem semmi probléma velük. Tipikus tiniregények.
És lehet, hogy az SzJG-ben Reni a legszerencsétlenebb és legidegesítőbb (mert néha már idegesítő a szerencsétlenkedése) karakter, de ennek ellenére mégis rengetegen tudnak azonosulni a karakterével, hisz nem véletlenül lett olyan sikeres az egész sorozat.
2014. augusztus 25. 17:17
Hát én nem várom, hogy őszinte legyek. Engem az előző könyvei sem vonzottak. Igaz, hogy elolvastam a Szent Johanna Gimi összes részét, és megvan mind, de így utólag nézve az is borzalmas volt. Egy karakter volt benne, akit szerettem, és azt mondtam, hogy miatta olvasom tovább, mert számomra ő volt a legérdekesebb, de az is 'gonosz' lett. A főszereplő majdnem az ellentétem. Az egész könyvsorozat olyan semmilyen volt. Néha, ha olyan kedvem van, újraolvasom, de annyi. Az utolsó két regénye nem is izgatja a fantáziámat. Annyira unalmasak, hogy ez a könyv sem érdekel. Ennyit róla. Meg amúgy is én már adományoztam Laurának annyit (az összes SZJG-könyv árát), hogy azt mondtam, többet egy íróra nem költök.
2014. augusztus 25. 18:27
Osszinten eddig ak egy konyvet olvastam ami nem hozott lazba de ezt elolvasom mar a boritoja iszonyat jo remelem a belseje is jo
2014. augusztus 25. 19:30
Engem nem nyertek meg a könyvei, valószínűleg nem olvasom majd el, de a rajongók bizonyára örülnek
2014. augusztus 25. 23:19
JUHÚÚÚÚÚÚ! Nagyon kiváncsi vagyok rá.
De a szüleim nem vesznek nekem új könyvet,amíg el nem olvastam a kötelező olvasmányt.
2014. augusztus 26. 10:28
|
|
Szivárványlány99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.26. Hozzászólás: 171 Csatolások: 0 Azonosító: 230239 offline
|
Jajjj! Alig várom már hogy megjelenjen a könyvesboltokban!!
Már majdnem az összes könyvét ki olvastam, és egyszerűen imádooom!!!
Már majdnem az összes könyvét ki olvastam, és egyszerűen imádooom!!!
2014. augusztus 27. 10:28
|
|
laura011501visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.27. Hozzászólás: 179 Csatolások: 0 Azonosító: 184818 offline
|
Nagyon várom már <333 :33
2014. szeptember 16. 21:29
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
Nem igazán tetszik a borító,nekem semmi figyelemfelkeltő nincs benne. Na de hátha a könyv más lesz:)
2014. október 02. 19:03
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: