Új regénnyel jelentkezik Leiner Laura
2014. augusztus 24. 13:03
|
|
Aya-chanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.17. Hozzászólás: 140 Csatolások: 0 Azonosító: 221349 offline
|
hogy én mennyire várom ezt a könyvet *---* SEMENNYIRE! nem akarom sértegetni, meg azt se, hogy a fanok a torkomnak ugorjanak, de szerintem nem valami tehetséges... a SZJG-t is úgy hangoztatják, mint egy teljesen átlagos történet, a valóságban bla bla... nem, a SZJG egy mese, ilyen dolgok a valóságban nem mindenkivel történnek meg, ezért ha tényleg valósat akar írni, akkor tényleg azt írja, ha meg ezt, akkor ne úgy beszéljenek róla, mint ha tökéletesen bemutatná a magyar gimiket...
2014. augusztus 24. 13:44
|
|
Ewanon96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.23. Hozzászólás: 233 Csatolások: 84 Azonosító: 232071 offline
|
Nem értem, mi probléma van a borítóval. Semmi különös, egyáltalán nem riasztó. Jó, jó persze, ostorozzanak azok, akik nem értenek velem egyet, de mi probléma van azzal, hogy nem ugyanolyan, mint az összes többi? Kezdjük ott, hogy egyáltalán nem netes, ezzel arra célozva, hogy netes képet tett be, amit megszerkesztett, blablabla. Legalább egyéni, könyörgök!
Várom már Laura könyvét, sok sikert hozzá!
Várom már Laura könyvét, sok sikert hozzá!
2014. augusztus 24. 14:05
|
|
drfanPresident Laura Roslin |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.19. Hozzászólás: 1283 Csatolások: 0 Azonosító: 164095 offline
|
Aya-chan TÖKÉLETES megfogalmazás. Nagyon sajnálom, hogy a korosztályomnak ez számít hudejó könyvnek....
Még egy dolog: Nincs olyan fiú mint Cortez, ja lenne, egy olyan lányt mint reni magasról letojná... Ez ez egy MESE...
Még egy dolog: Nincs olyan fiú mint Cortez, ja lenne, egy olyan lányt mint reni magasról letojná... Ez ez egy MESE...
2014. augusztus 24. 15:02
|
|
BVBFangörl23új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.19. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 227922 offline
|
jupíííííí! imááádom Laurát! :3 <3
2014. augusztus 24. 16:52
|
Karina197impossible |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 7877 Csatolások: 12522 Azonosító: 138204 offline
|
Jézusom.
egyszer az a baj, ha valaki semmit sem olvas, máskor meg az, ha "csak" Laurát
én például imádom a nőt, az egyszerűségével fogta meg az olvasóit. remélem azok, akik állandóan Laurát ostorozzák, olvastak is tőle valamit. bocs, hogy nem mindenki filozofál 0-24-ben és nem egy bölcs tudós, hanem egy boldog olvasó akar lenni.
én például imádom a nőt, az egyszerűségével fogta meg az olvasóit. remélem azok, akik állandóan Laurát ostorozzák, olvastak is tőle valamit. bocs, hogy nem mindenki filozofál 0-24-ben és nem egy bölcs tudós, hanem egy boldog olvasó akar lenni.
2014. augusztus 24. 18:27
|
|
littlemixfan44új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.19. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 202220 offline
|
Itt a szent johanna gimi lesz az alao? Jah gigy mindegyik ugyanarról szól? A szerencsétlen lány megkapja a legjobb pasit. Ugyan már ezt ti sem hiszitek el. Az osztályotok lúzerével a legcukibb pasim nem beszél. Különben én is olvastam a könyveit szóval gyenge komi hogy aki nem olvasta ne kritizálja. :'(
2014. augusztus 24. 19:40
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Nagyon örülök!!
Főleg, ha fele olyan jó lesz mint a SzJG akkor nem lesz baj!!
2014. augusztus 24. 19:53
|
Imolamimolaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.24. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 232131 offline
|
húú..én már nagyon várom
2014. augusztus 24. 20:03
|
|
AliciaAlicevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.24. Hozzászólás: 284 Csatolások: 0 Azonosító: 232137 offline
|
De jó már alig várom szeretem a könyveit ! Valamiért az ő könyvei olyanok ,hogy ha nem olvasom hiányzik .
2014. augusztus 24. 22:00
|
AvrilFanxxx |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.20. Hozzászólás: 2659 Csatolások: 136 Azonosító: 212105 offline
|
Jujj,dejooo!!már nagyon várom!
2014. augusztus 25. 00:27
Olvastam a SzJG mindegyik részét, szerettem, aranyos könyv volt. Azóta el telt kb. 3 év, el olvastam a Bábelt is pár hónapja.. Hát mit ne mondjak nem ájultam el tőle, nagyon sablonos lett, főleg a karaktereket illetően. Nem tud újat felmutatni, az "Akkor szakítsunk" -ot már arra se méltattam h rákeressek, és még szerencse mert állítólag szintén gáz lett.
Bár lehet hogy csak azért van ez, mert az idő múlásával az ízlésem is megváltozott. Vagy csak Laurának nem megy már hogy valami jobbat alkosson.. Hát ki tudja
Bár lehet hogy csak azért van ez, mert az idő múlásával az ízlésem is megváltozott. Vagy csak Laurának nem megy már hogy valami jobbat alkosson.. Hát ki tudja
2014. augusztus 25. 09:21
|
|
drfanPresident Laura Roslin |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.19. Hozzászólás: 1283 Csatolások: 0 Azonosító: 164095 offline
|
Karina197 azért kell olvasni, hogy a szavakat, amiket ismersz, normális környezetben kezdd használni, vagy akár egy-egy új szót beépíthess a nyelvezetedbe. Az igazán fontos, hogy ekközben jól is érezd magad. A hangsúly azon van, hogy művelődj de úgy, ahogy csak szeretnéd. Miért olvasunk könyvet? Mert érdekesnek tűnik. Mert megfogott a borítója. Szimpatikusnak tűnik a főhős. Miért NEM olvasnak egyesek könyvet? Mert semmi sem tudja lekötni őket. Mert elvannak a saját álmvilágukban, és nem képesek arra, hogy új szemszögből figyelhessék a világot. Mert nekik akármilyen mai nyelvezettel is van írva, egyszerűen nem értik meg a könyv lényegét.
Véleményem szerint a könyv nagyon fontos dolog a mai társadalomban. Ahogy viszonyulsz egy könyvhöz, úgy fognak ítélni. Saját tapasztalat...
Leiner a semmiről szóló könyvsorozatában, amit volt szerencsém megismerni, még néha arra is lusta, hogy leírja teljesen azt, hogy "milyen". NEEEM, ő helyette "mien"-t ír. Természetesen, erre lehet azzal reagálni, hogy csak a virág nevű paradoxon kifejezésének egyik módja de párbeszédben. Párbeszédben hangzik el, hogy "mien", és ezt most azért mondom mert nézzük már meg! A milyen és a mien között kiejtésbeli különbség nincs!!! Hát akkor mi a jó égnek akarja EZZEL kifejezni a verbális kommunikációjának hanyagságát?! Most mit gondoltok, egy kölyök, aki csak ezt bírja olvasni, nyelvtandolgozat írása közben, "mien"-t fog írni, teljes önbizalommal, mert nem egy könyvben látta ezt így írva. Ismerek rá példát, mert egy évfolyamba járok vele. Értitek a problémámat? Ha egy könyv az ifjúságnak szól, akik még tanulnak, ugyebár, nem kéne ilyen agyrohasztónak lennie. Abba már bele se kezdek, hogy az van ráírva, hogy "bármelyik szereplővel tudsz azonosulni." Annyit mondok, egy szereplővel tudtam azonosulni, azt pedig Leiner gonosszá változtatta. Ennyi, kész, vége, én befejeztem....
Véleményem szerint a könyv nagyon fontos dolog a mai társadalomban. Ahogy viszonyulsz egy könyvhöz, úgy fognak ítélni. Saját tapasztalat...
Leiner a semmiről szóló könyvsorozatában, amit volt szerencsém megismerni, még néha arra is lusta, hogy leírja teljesen azt, hogy "milyen". NEEEM, ő helyette "mien"-t ír. Természetesen, erre lehet azzal reagálni, hogy csak a virág nevű paradoxon kifejezésének egyik módja de párbeszédben. Párbeszédben hangzik el, hogy "mien", és ezt most azért mondom mert nézzük már meg! A milyen és a mien között kiejtésbeli különbség nincs!!! Hát akkor mi a jó égnek akarja EZZEL kifejezni a verbális kommunikációjának hanyagságát?! Most mit gondoltok, egy kölyök, aki csak ezt bírja olvasni, nyelvtandolgozat írása közben, "mien"-t fog írni, teljes önbizalommal, mert nem egy könyvben látta ezt így írva. Ismerek rá példát, mert egy évfolyamba járok vele. Értitek a problémámat? Ha egy könyv az ifjúságnak szól, akik még tanulnak, ugyebár, nem kéne ilyen agyrohasztónak lennie. Abba már bele se kezdek, hogy az van ráírva, hogy "bármelyik szereplővel tudsz azonosulni." Annyit mondok, egy szereplővel tudtam azonosulni, azt pedig Leiner gonosszá változtatta. Ennyi, kész, vége, én befejeztem....
2014. augusztus 25. 11:13
Alig várom!!!!!!!!
A borítója is nagyon tetszik!
A borítója is nagyon tetszik!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: