Új regénnyel jelentkezik Leiner Laura
2014. augusztus 22. 20:13
|
|
RihannaFan26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.03. Hozzászólás: 747 Csatolások: 1 Azonosító: 211156 offline
|
Már várom!!Remélem ez is ugyan olyan jó lesz mint a többi!
2014. augusztus 22. 20:45
|
|
Florianna0504új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.18. Hozzászólás: 8 Csatolások: 1 Azonosító: 213630 offline
|
Áááá, nagyon várom mááár.
2014. augusztus 23. 08:45
Eddig életemben egyszer olvastam Leiner Laurától könyvet az az Szent Johanna Gimi első része ...még azt sem tudtam kiolvasni ,csak kíváncsi voltam miért vannak úgy oda a többiek ! Hát végig szenvedtem még azt az egy könyvet is ! Borzalmas ,pedig milyen sok jó könyv van amit magyarok írtak ! Engem igazából nem izgat ,hogy ki mit olvas ,de ezeknek a könyveknek még a borítóját sem annyira díjazom mindegyik ugyanolyan slampos semmi érdekes sincs benne ! A hatodik része megvolt a Szent Johanna gimiből azt is eladtam :/ Rengeteg író van, de nekem Laura könyvei egyáltalán nem tetszenek
2014. augusztus 23. 10:59
|
|
Vandaa7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.02. Hozzászólás: 662 Csatolások: 0 Azonosító: 218286 offline
|
Én rengeteg könyvet szoktam olvasni.
Ezért mondom,elkezdem a SzJG-t,kíváncsi voltam miért vannak úgy oda érte.
De kábé 5 részen keresztül nyavajog a főszereplő csaj.
Na ez megőrített._.
Ráadásul úgy esett bele Cortezbe,hogy soha nem is beszélt vele,szóval max simán csak tetszett neki,de nem ismerte a belő énjét.
És Cortez sem ismerte Renit,most gondoljatok bele,soha nem beszélgettek,nem ismerkedtek és úgy jöttek össze._.
Amikor meg néha beszéltek az eléggé felszínes volt.
Szóval ez olyan könyv,ami olyan "Renifajtáknak" való,szóval,hogy legyen reménységük.De emberek irányítsatok már,ne úgy,mint Renáta..
Na mindegy.
A poénok is kissé elcsépeltek voltak benne..
Meg ezeket a dolgokat már nap-mint-nap átéljük a sulinkba.
Amúgy én már elsem olvastam az "Akkor szakítsunk"-ot,és szerintem ezt sem fogom,ugyse szeretem az ilyen fajta könyveket:D Inkább a fantázia vagy a horror könyvek jönnek be:))
Na egyszóval,nem tetszett..vagyis olyan egyszer olvasdható könyv volt.//Nekem//
Ezért mondom,elkezdem a SzJG-t,kíváncsi voltam miért vannak úgy oda érte.
De kábé 5 részen keresztül nyavajog a főszereplő csaj.
Na ez megőrített._.
Ráadásul úgy esett bele Cortezbe,hogy soha nem is beszélt vele,szóval max simán csak tetszett neki,de nem ismerte a belő énjét.
És Cortez sem ismerte Renit,most gondoljatok bele,soha nem beszélgettek,nem ismerkedtek és úgy jöttek össze._.
Amikor meg néha beszéltek az eléggé felszínes volt.
Szóval ez olyan könyv,ami olyan "Renifajtáknak" való,szóval,hogy legyen reménységük.De emberek irányítsatok már,ne úgy,mint Renáta..
Na mindegy.
A poénok is kissé elcsépeltek voltak benne..
Meg ezeket a dolgokat már nap-mint-nap átéljük a sulinkba.
Amúgy én már elsem olvastam az "Akkor szakítsunk"-ot,és szerintem ezt sem fogom,ugyse szeretem az ilyen fajta könyveket:D Inkább a fantázia vagy a horror könyvek jönnek be:))
Na egyszóval,nem tetszett..vagyis olyan egyszer olvasdható könyv volt.//Nekem//
2014. augusztus 23. 12:09
|
|
Regina Horanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.18. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 231733 offline
|
ALig várom hogy a kezemben legyen<3
2014. augusztus 23. 16:29
|
kamillaknabelúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.06. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 227185 offline
|
UUUUUUU biztos nagyon jó lesz: Annyira mint a többikönyve amit írt vagy annál jobb is! Nagyon várom már!
2014. augusztus 23. 17:23
|
|
f.zorka2004új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.18. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 226310 offline
|
Alig várom biztos jó lesz
2014. augusztus 23. 19:11
|
|
PunkBarbievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.30. Hozzászólás: 145 Csatolások: 4 Azonosító: 228486 offline
|
Juj de várom már!
2014. augusztus 23. 20:53
Újabb borzalmas borító, és még egy ok, hogy továbbra is a könyvesboltban hagyjam Laura könyveit.
Tudom, tudom, ne borító alapján ítéljünk, de basszus, egy ilyet én le nem emelnék a polcról, mert eléggé riasztó, és ezáltal már magára a történetre sem vagyok kíváncsi. A kiadás előtt én ezt még átgondolnám.
Tudom, tudom, ne borító alapján ítéljünk, de basszus, egy ilyet én le nem emelnék a polcról, mert eléggé riasztó, és ezáltal már magára a történetre sem vagyok kíváncsi. A kiadás előtt én ezt még átgondolnám.
2014. augusztus 23. 21:28
Nekem nagyon tetszik a borítója.. remélem gyorsan eltelik az a pár hónap.
2014. augusztus 24. 12:22
|
|
Ruki chibivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.18. Hozzászólás: 369 Csatolások: 0 Azonosító: 209651 offline
|
Nekem nem tetszenek a könyvei. Maradok a Tolkien-nél!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: