Klippremier: Taylor Swift - Shake It Off
2014. augusztus 19. 18:21
érdekes videoklipp. nem rossz, de a szám nem tetszik.
2014. augusztus 19. 18:28
|
|
Directioner4evörúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.20. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 221494 offline
|
a klipp fura, de a szám nemrossz.
2014. augusztus 19. 18:54
Na ez nagyon jó fej volt
a végén még megkedvelem!
Hallelujah, hogy végre megszabadult attól az idétlen countrytól.
Hallelujah, hogy végre megszabadult attól az idétlen countrytól.
2014. augusztus 19. 20:38
|
|
kovacsviki999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.22. Hozzászólás: 215 Csatolások: 0 Azonosító: 184269 offline
|
Nekem nem tetszik...
2014. augusztus 19. 21:05
|
|
punigundel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.13. Hozzászólás: 807 Csatolások: 31 Azonosító: 213404 offline
|
A számot nem írnám Taylor legjobb dalai közé de nem rossz. A klipp azonban...eleve egy balettruhában az ember lánya ne rázza magát úgy mint egy idegbeteg! A balett=a kecsességgel, és az, hogy Taylor úgy mozgott ebben az amúgy gyönyörű ruhában, mint akit megrázott az áram, egyáltalán nem illik a balett szelleméhez. Nehogy azt higgyétek, én értem, hogy ez "poén" akart lenni, de nekem nem jött át! Az még oké volt, hogy a menő hip-hop ruciban rappelést tetettet de kérem szépen a balett ruciban csak kecsesen
Egyszóval nekem nagyon nem jön be ez a klip, főleg a vége felé twerkelő fenekek.
2014. augusztus 19. 21:06
A klip elég érdekes, a száma most még annyira nem jön be, de késöbb ugyis tetszeni fog.
2014. augusztus 19. 21:15
|
|
Sztárvadászvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 187 Csatolások: 0 Azonosító: 229428 offline
|
A változás lehet jó is...de itt nem jött be.
A klippet nézve nem igazán foglalkoztam Taylorral, inkább arra gondoltam, h azt a sok tehetséges táncost senki sem ismeri, pedig mennyit dolgoznak (nem mintha Taylor nem) de az igazságtalan. Tudom h Taynek nem ez volt a szándéka mégis olyan mintha kigúnyolná őket.
A klippet nézve nem igazán foglalkoztam Taylorral, inkább arra gondoltam, h azt a sok tehetséges táncost senki sem ismeri, pedig mennyit dolgoznak (nem mintha Taylor nem) de az igazságtalan. Tudom h Taynek nem ez volt a szándéka mégis olyan mintha kigúnyolná őket.
2014. augusztus 19. 22:37
|
|
Betti90~Simply Perfect~ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5814 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline
|
A dal eleje elég jól kezdődik aztán kicsit ellaposodik a dal. Egy kicsit hiányolom belőle a Taylor stílust a country-t, kezd ő is olyan átlag énekesnővé válni. A klip amúgy nem rossz meg jól néz ki balerina ruhában
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: