Klippremier: Taylor Swift - Shake It Off
2014. augusztus 19. 14:21
|
|
bassistgirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.28. Hozzászólás: 115 Csatolások: 11 Azonosító: 166023 offline
|
Taylor eddig totál egyedi volt, és nagyon jó dalai voltak, tartalommal megtöltve (még, ha mindegyik egy csvóról is szólt...), viszont sajnálom, hogy beállt a sorba, és kiadott valamit, ami semmit sem ér. A Shake It Off nemcsak, hogy rossz, hanem legalább 10 másik dalra is hasonlít, zeneileg, szövegileg és még a látványban is. Nem értem, mi történt, pénzért tényleg képes eladni mindenki az egyéniségét? :/
2014. augusztus 19. 14:32
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
Ez a klipp és a dal se tükrözi vissza a Taylor egyéniségét.Jobban szerettem a régi Taylort
Vissza akarom kapni!!!
2014. augusztus 19. 14:48
bocs de én nem értek egyet veletek :/
Szerintem Taylornak jól áll ez a stílus nem tom h mi a baja egyeseknek vele...Igazából szerintem Taylor ezt a számot a korához illően adta elő és tök vidám és ez nagyon tetszik benne. Persze egyeseknek azért nem tetszik mert ugye bár nem így ismertük meg Taylort de attól függetlenül mindenki újíthat egy kicsit nekem tökre tetszett! LIKE!!
Szerintem Taylornak jól áll ez a stílus nem tom h mi a baja egyeseknek vele...Igazából szerintem Taylor ezt a számot a korához illően adta elő és tök vidám és ez nagyon tetszik benne. Persze egyeseknek azért nem tetszik mert ugye bár nem így ismertük meg Taylort de attól függetlenül mindenki újíthat egy kicsit nekem tökre tetszett! LIKE!!
2014. augusztus 19. 15:10
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Ez a lány soha sem emelkedett ki az alapvető popproduktumból. Pályafutása elején, amikor a Love story volt hatalmas sláger, akkor még azt tudtam rá mondani, hogy talán-talán van benne valami, bár ez is a különös, rohadtul nem country, de egyébként gitárszólamok koncepciójára épülő zenei elemeknek volt köszönhető. Mostanában mondjuk az I knew you where trouble számát szoktam hallgatni. Igaz, az sem egy mestermű sem zenei, sem szövegi szempontból nézve, de, ha valami limonádéra vágyik az ember, arra tökéletes. Ám a Red albumáról egyébiránt az összes dala kukába való. Én elhiszem, hogy ő szeretne fejlődni, nem akarja magát beskatulyázni egy adott műfajba, de akkor már maradjon az egykoron játszott stílusánál, mert ez valami katasztrófa lett.
Általában a divat követése és más stílus választása sokkal inkább igénytelenebbé teszi a munkáját, ami miatt sokan csalódnak úgymond az előadóban. Nekem nem jött be ez a dal és a klip is elég béna lett, amolyan semmilyen. Bár az igaz, hogy inkább énekeljen, mint színészkedjen, hiszen a Valentin napban még a zenéjénél is kritikán alulibb alakítást nyújtott.
2014. augusztus 19. 17:08
|
|
FashionLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 1110 Csatolások: 3 Azonosító: 155125 offline
|
vannak yt felhasználók akik újraforgatnak egy-egy klippet, kiparodizálva.
nem tudom ebből mit lehetne még kihozni:"DDD
nem tudom ebből mit lehetne még kihozni:"DDD
2014. augusztus 19. 17:57
én utálom Taylor-t de a klip egész jó, viszont a dal valami borzalmas, fülsértő
2014. augusztus 19. 18:01
Nekem nagyon tetszik a dal és a klip is jó lett. Örülök, hogy Taylor ismételten visszatér, nekem már hiányzott, hogy új dalokat hallhassak tőle
2014. augusztus 19. 18:03
Érdekes a szám meg a klipp is, de szerintem nem a legjobb.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: