Klippremier: Taylor Swift - Shake It Off
2014. augusztus 19. 12:21
a dal is és a klip is katasztrófa, bár mondjuk nem is vártam mást Taylor kisasszonytól
2014. augusztus 19. 12:29
|
|
AnyTimeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.04. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 230837 offline
|
Idáig 2 szám volt amit Taytől szerettem a Love Story és az I Knew You Were Trouble, és ez lesz a harmadik szám amit nem csak egyszer fogok meghallgatni. Érdekes módon tetszik a szám, olyan egyszerű de nagyszerű. Én megértem, hogy Taylor változtatni akar, hiszen Ő is változik és nem énekelhet majd 30 évesen a 15 évesek magánéleti problémáiról, másrészt mint pl. Én is ha van kedvem elhallgatom a Coutry stílusu zenét de hosszútávon elalszok rajta. És szerintem attól, hogy a countryról átváltott popra még nem feltétlenül lesz tucat, például ott van Christina Aguilera: Ő is popénekes, még sem nevezi senki sem tucatnak!
2014. augusztus 19. 12:46
|
|
blablavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.17. Hozzászólás: 319 Csatolások: 0 Azonosító: 229648 offline
|
Ez is olyan zene amilyen az utóbbi időben az összes énekestől várható : egy jó nagy szar . Nem tudom milyen zene stílust követnek , de több mint pocsék .
Rihanna 200 egyet értek !
Rihanna 200 egyet értek !
2014. augusztus 19. 13:10
Ahogyan Taylor is mondta, ez a szám egy paródia lenne. Ennek a számnak csak annyi a lényege, hogy hiába utálják, ő lerázza magáról. Nekem tetszik
2014. augusztus 19. 13:10
Alig várom, hogy ez a pop tucc-tucc zeneféleség kimenjen a divatból. Nem gondoltam volna, hogy Taylor is beáll az 'egyéniségeteladó' sorba. Jobb szerettem a country számait, de az biztos most nem divat
Nekem a klip és a szám sem jön be.
2014. augusztus 19. 13:34
A folyton csak kritizálók fricskázására tényleg tökéletes a videó, és a szám is.
Az biztos, hogy meg szoknom kell, mert első hallásra nem túlságosan myerte el a tetszésemet. Az albumot kíváncsian várom, mert úgy alapjáraton szeretem a csajszi dalszövegeit.
Idézet (LittleBlair @ 2014.08.19. 13:10)
Ahogyan Taylor is mondta, ez a szám egy paródia lenne. Ennek a számnak csak annyi a lényege, hogy hiába utálják, ő lerázza magáról. Nekem tetszik 
2014. augusztus 19. 13:53
Swift kisasszonyról nem vélekedtem eddig pozitívat, de ez a dala tök fülbemászó.
2014. augusztus 19. 14:04
nem rossz zene,a klipp vicces és szerintem a balerina ruha nagyon szép. Amúgy nem miley cryus-os.
2014. augusztus 19. 14:12
|
|
Kelsey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 2806 Csatolások: 4078 Azonosító: 130190 offline
|
Eddig nem bírtam ezt a csajt, de lehet, hogy ezután majd megváltozik?
Végre nem az a varázslatos királykisasszony imidzs. Még a hangja sem bántotta a fülem. A klip is tetszik.
Végre nem az a varázslatos királykisasszony imidzs. Még a hangja sem bántotta a fülem. A klip is tetszik.
2014. augusztus 19. 14:13
Nekem ez egyáltalán nem jött be, baromi unalmas ez a dal és a klipet sem tudom dicsérni.
2014. augusztus 19. 14:18
|
|
Ewcsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.26. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 217492 offline
|
Remélem azért mostantól nem csak ilyen dalai lesznek. Lehet, hogy támadták az eddigi slágerei miatt, mert "az exeiről írta", de azok legalább valós érzelmeket sugároznak, van mondanivalójuk. A country stílus jobban áll neki. Ja, és attól, hogy ez most másabb, lazább szám, kétlem, hogy Taylor megváltozott volna. Nem kell ledobnia a ruháit ahhoz, hogy jó legyen, és szerintem nem is akarná.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: