Klippremier: Taylor Swift - Shake It Off
2014. augusztus 19. 11:16
|
|
cicusmicus8b!tch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.27. Hozzászólás: 1004 Csatolások: 31 Azonosító: 184793 offline
|
nagyon jo klipp leeet *.*
2014. augusztus 19. 11:17
|
|
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349848 Azonosító: 98426 offline
|
Elfogultság, vagy sem, én imádom.
Nem a megszokott hangzás, de ehhez már hozzászoktam, miután minden albummal különböző stílust mutat be, ráadásul ő maga is mondta már régen, hogy nem maradhat ugyanannál a stílusnál, mert egy idő után unalmassá válna. Sajnálom, hogy lemondott a countryról, mert valóban egyedi volt és annak idején én is pont ezt a fajta hangzásvilágot szerettem benne, de hát minden jónak vége van egyszer. Ennek ellenére én nagyon várom az albumot, hiszek benne, hogy még így is képes lesz újat mutatni és egyben önmaga maradni. Az új dalba második hallásra beleszerettem, tegnap este pedig már úgy aludtam el, hogy ez járt a fejemben. A dalszöveg pedig nagyon nagy.
Ideje volt már, hogy a sarkára álljon. A klip az egyik legjobb azok közül, amiket kiadott. Különleges, vicces és nagyon Taylor. Ha ilyen lesz a többi klip és a dal is, akkor nem lesz ezzel semmi gond.
2014. augusztus 19. 11:20
|
|
Victoria9723visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.11. Hozzászólás: 248 Csatolások: 0 Azonosító: 165114 offline
|
Ritka szar...
1 felhasználónak tetszik:
Metamorphosis
2014. augusztus 19. 11:24
Épp ezaz,hogy a klipp "vagány". Egyáltalán nem Taylor stílusa.
2014. augusztus 19. 11:29
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
1. Tegnap éjjel nagyon sokat dolgoztam ezen a cikken, és olyan rossz, hogy mégsem az enyém került ki, pedig elég sok infót írtam még ezen kívül... Na mindegy, csak Taylor szívügyem, és jó lett volna.
2. Igen, merőben eltér az eddigi countrytól, de ez is Taylor. Aki követi a munkásságát és az életét, nagyon jól tudja, hogy milyen az igazi Taylor. Kíváncsian várom a többi számot az albumról.
"And the haters gonna hate, hate, hate
Baby I'm just gonna shake, shake shake
Shake it off."
2. Igen, merőben eltér az eddigi countrytól, de ez is Taylor. Aki követi a munkásságát és az életét, nagyon jól tudja, hogy milyen az igazi Taylor. Kíváncsian várom a többi számot az albumról.
"And the haters gonna hate, hate, hate
Baby I'm just gonna shake, shake shake
Shake it off."
2014. augusztus 19. 11:39
|
|
Wendy17visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.04. Hozzászólás: 488 Csatolások: 0 Azonosító: 220562 offline
|
ahogy Tayor is változik vele együtt változik a zenéje is én már régóta követem a zenéit a legelső album óta és lenyügőző az a sok fejlődés amit produkált Taylor dalaiban mindig is a dalszövegeket szerettem és remélem az új silus miatt a szövegek még mindig saát szerelmes dalok lesznek szerinte ez az új stilusát is meg lehet szokni azóknak akik pedig csak a counrty miatt szerettték azóknak pedig csak annyi hogy nem is igazi rajóngók aki visszont az annak nem lesz nehéz elfogadni. <3
2014. augusztus 19. 11:41
|
|
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1652 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline
|
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de a country stílus sokkal jobban passzol hozzá, de ez sem rossz! Sőt! Nekem nagyon tetszik!
2014. augusztus 19. 11:41
|
nikkibella1♥"You will never lace up my Chuck Taylors" ♥ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 14.06.30. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 422 Azonosító: 228531 offline
|
Nagyon imádom <3
Egyszerüen csodálatos
2014. augusztus 19. 11:43
|
|
poni0073ulesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.02. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 172525 offline
|
nekem nagyon tetszik, imáádom
tetszik h Taylor vált egy kicsit, van már 4 albuma ami country stílusú
épp itt az ideje a változásnak
a balett rész a legjobb, Taylor arca hatalmas, nagyon vagány klip
hatalmas plusz pont Taylor-nak
<3
2014. augusztus 19. 11:50
|
|
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline
|
Hát, nem rossz.
2014. augusztus 19. 11:52
Kicsit szokatlan ez tőle, mégis tetszik. Mondjuk a dal nem lesz a kedvencem, pedig jó az üzenete, viszont a videó nagyon jó lett. Bohókás, bolondos, és Taylor ugyanúgy táncol, mint én
2014. augusztus 19. 11:53
A szám annyira nem, a klip viszont tetszik, és Taylor gyönyörű benne
2014. augusztus 19. 11:54
|
|
Rihanna200 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.07. Hozzászólás: 651 Csatolások: 0 Azonosító: 161752 offline
|
Hát igen. Akkor már véglegesen eltemethetem a country-hercegnőmet.Ez,gyerekek,nem más,mint tucat. Ahogy tucattá vált Avril,Demi,és mostanában mindenki. A karrierjük elején mindenki azt mondja,ő egyéniség, nem érdekli mások véleménye,majd ugyanúgy eltűnik a stílus nélküli divatmajmok között. Itt is ez történt. Semmitmondó,nagydumás dalszöveg,hozzá illő klip. Gáz.
U.i.: nem kérek semmiféle kioktatást,ez is csak az én véleményem.
U.i.: nem kérek semmiféle kioktatást,ez is csak az én véleményem.
1 felhasználónak tetszik:
JBT1
2014. augusztus 19. 12:03
Ez annyira erőltetett.Ezt a csajt nagyon tönkrevágták.Jó,rendben van,ha meg akart szabadúlni a country-stílustól,de ez akkor is gyors.Tucat zene,egyáltalán nem tetszik.Az emberek is a country-számai miatt szerették meg,nem a tucat zenéktől.Abból van bőven elég.Viszont nagyon gyönyörű és jól áll neki a rövid haj.
2014. augusztus 19. 12:07
|
|
Lizabeth99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.16. Hozzászólás: 136 Csatolások: 0 Azonosító: 216926 offline
|
Rihanna200 szerintem igazad van, de az a szám valamiért tetszik.
2014. augusztus 19. 12:19
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Elég pocsék dalocska, de végre elismerik, hogy a csajnak köze nincs a countryhoz. Mondjuk én már mióta mondom ezt...
Régebben sokkal szerethetőbb volt, most meg kb semmi különleges nincs benne.
Régebben sokkal szerethetőbb volt, most meg kb semmi különleges nincs benne.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.