Klippremier: Taylor Swift - Shake It Off
2014. augusztus 24. 17:53
|
|
flowerchildúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.20. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 222917 offline
|
Számomra ez az egész kicsit eröltetett,még izlelgetnem kell,bár lehet hogy csak azért mert megszoktam a régi stílusát.Semmi kétség a hangja továbbra is szépen szól és minden outfitben gyönyörű.Meglepő a klipp és a dal is,Taylor jó irányba változtatja meg az imidzét.Respect:)
2014. augusztus 25. 09:27
|
|
RainbowAngelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.21. Hozzászólás: 103 Csatolások: 0 Azonosító: 226418 offline
|
NEM ROSSZ.................
2014. augusztus 25. 11:34
hát ez egy szar lett:D nem igazán tudok mást mondani
2014. augusztus 25. 12:00
ez már nem az a Taylor , akit annyira szerettem
(
2014. augusztus 25. 14:41
|
|
Cukorfalatka2001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.05. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 211270 offline
|
Szerintem sem rossz, jobb mint Nicki Minaj "popóórángatása"!!
2014. augusztus 25. 17:49
|
|
Elsa_the snow queenúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.25. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 232201 offline
|
Ááááh... A régi számai sokkal jobbak voltak, akkor még Taylor is a kedvenc énekesnőm volt...
2014. augusztus 25. 19:03
sosem kedveltem különösebb módon Taylor-t, de a country-s régebbi dalai közelebb álltak hozzám. sok helyen láttam, hogy írják, mekkora dolgokat "fogalmazott" meg ebben a dalban, de ezzel nem igazán értek egyet...tipikus tucat dal lett, a klip pedig értem én, hogy vicces akart lenni, de nekem nagyon nem nyerte el a tetszésemet. Mais c'est la vie.
2014. augusztus 25. 19:50
|
|
Butterflyyyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.22. Hozzászólás: 439 Csatolások: 0 Azonosító: 213885 offline
|
soha nem kedveltem Taylor-t..sokszor már az agyamra ment a szakítós dalokkal de ennél a tucatszámnál még azok is jobbak voltak..
2014. augusztus 28. 13:21
|
|
RutaPrimroseLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 697 Csatolások: 5 Azonosító: 202135 offline
|
Förtelmes... Ebben is megy a s*ggrázás!
Hihetetlen, hogy Taylor mennyire vékony! na, persze ő is rázza a nemlétező fenekét!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: