Walking Dead: még több halál és románc lesz az új évadban
2014. augusztus 18. 16:26
Aw nem a kedvencem ez a sorozat, de szeretem. *-*
Az új évadot nagyon várom, igaz még nem tartok ott, kicsit lemaradtam ^^""
Az új évadot nagyon várom, igaz még nem tartok ott, kicsit lemaradtam ^^""
2014. augusztus 18. 16:28
|
|
Tamynavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.13. Hozzászólás: 325 Csatolások: 0 Azonosító: 163822 offline
|
Szerintem a Derylt csak hagyják meg magányos farkasnak, mert így kerek a karaktere. Én megkockáztatom, hogy a Mischonne és a Rick között lesz esetleg valami, de annyi szálon érik a románc, hogy csak na... Sasha és Ben, a leszbi csaj meg a katona csaj, a Rickék, meg a Derylhez is próbálnak szerintem fűzni egy ilyen kis szálat. Szinte lehetetlen italálni, melyik szálat fogják komolyabban kihozni. Brutálisan kíváncsi vagyok már én is.
2014. augusztus 18. 16:30
Pont a szülinapom után egy nappal. Ez lesz aztán a legszebb születésnapi ajándék. Beth és Daryl között lesz valami, az biztos, de Daryl nem fogja Bethet szeretni, ő Carolhoz tartozik.
2014. augusztus 18. 16:50
|
mezeskremesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.12. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 225962 offline
|
imádom a sorit *www* mondjuk csak a 3.évad elején tartok,de kb csak egy hete kezdtem :DDD
Delena
Beth 17-18 éves,Daryl pedig a történet szerint 30. Köztük tuti nem lesz semmi,akkor már inkább Carol...
kb már negyven
D de szerintem Daryl sokkal jobb lenne Carollal
D
Delena
Beth 17-18 éves,Daryl pedig a történet szerint 30. Köztük tuti nem lesz semmi,akkor már inkább Carol...
kb már negyven
2014. augusztus 18. 17:54
|
|
tothbiankavalhalla |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.01. Hozzászólás: 2163 Csatolások: 4815 Azonosító: 42641 offline
|
remek..egy normális sorozatot is abba a nyálas hollywoodi maszlagba kell fordítani, gratulálok...én már a kis kínai és meg nyáladzásától a falat kaparom, minek még több ezekből?!
2014. augusztus 18. 18:46
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Szerintem jó lenne (mint mindenhol máshol) a filmes és sorozatos cikkeknél bevezetni egy figyelmeztetést, hogy az írás spoileres-e vagy sem. Korábban beleolvastam olyanba, amibe nem kellett volna, ezért már csak ritkán kattintok bele az ilyen jellegű cikkekbe, ha még nem láttam azt amiről szól.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2014. augusztus 18. 18:58
|
|
Lucky5state of grace |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 1086 Csatolások: 1 Azonosító: 133629 offline
|
Daryl-t és Beth-et nem igazán tudom elképzelni együtt, furcsák lennének ők ketten egy párként. Carol-al szerintem sokkal jobb párost alkotnának, de lehet, hogy csak azért látom így mert Beth karakterét sosem sikerült megkedvelnem. Számomra az furcsa lenne, ha Rick találná meg a szerelmet, szerintem ha ez be is következik valaha, akkor az a sorozat végén lesz. Bár aztán ki tudja?
A készítők értenek a meglepetésekhez. Lehet, hogy Bob és Sasha románcát fejtik ki bővebben. A halálesetektől pedig már előre félek. Fogalmam sincs, hogyan fogom kibírni októberig, pedig valahogy muszáj lesz.
2014. augusztus 18. 20:44
|
|
twilightgirl0910firefly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 4802 Csatolások: 412 Azonosító: 131011 offline
|
Atya-gatya, Október 12. még nem mostanában lesz. Egyébként én nem lepődnék meg azon sem ha Daryl-t valóban Beth-el boronálnák össze, mivel ebben a sorozatban nem hiszem, hogy akadály lenne az a "kis" korkülönbség. Bár van egy olyan érzésem, hogy a csajszi nem biztos, hogy ezt megéli. Kíváncsian várom ezt az évadot.
2014. augusztus 18. 20:56
|
|
betti_meow.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.02. Hozzászólás: 179 Csatolások: 0 Azonosító: 179236 offline
|
Én Darylt Carollal tudom elképzelni, vagy még talán Michonnenal is jók lennének.
csak ne legyen Daryl meleg.
2014. augusztus 18. 21:19
|
|
zrenaklaudiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.30. Hozzászólás: 315 Csatolások: 4 Azonosító: 220214 offline
|
Ezazzz, már megöl a kiváncsisáág
de nagyon várom:)
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.