Komolyan ezek ketten már kész vicc. Én bevallom nem értem őket. Fiatalabb vagyok mint ők (nem sokkal, de nem vagyok olyan felelőtlen, és beképzelt mint ők.
Bibliaórák?! Komolyan? Oké, hogy jó útra akarnak térni, de ezt nem kell hangoztatni. Csendben nem lehet? Vagy ebből is hírt kell csinálni?
Justin és Selena újra sok időt töltenek együtt
2014. augusztus 18. 10:25
Pocok2001: Ha nem érdekel, akkor egyáltalán minek olvastad el??? -.-'
2014. augusztus 18. 10:36
|
|
Viktória2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.19. Hozzászólás: 79 Csatolások: 4 Azonosító: 206600 offline
|
Remélem összejönnek:333333333333
2014. augusztus 18. 10:40
Egyiket se szeretem. Elhiszem hogy nehéz korszakba vannak..és hogy ez a se veled se nélküled izéjük van...de ez már a 100. alakom hogy összejönnek..holnap pedig megint lesz egy cikk hogy nem is voltak együtt vagy már szakítottak. -.-"
2014. augusztus 18. 10:50
Idézet (zrozii @ 2014.08.18. 10:25)
haha nem érdekel és a legkülönfélébb vegyi fegyverekkel pusztítanám el mindkettőt mégis kattintottam haha mit tesztek most? írtok az "üzifalamra" ?
Mellesleg bibliaórának még nem hallottam...
2014. augusztus 18. 10:57
|
|
Katy.Perryúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.10. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 231223 offline
|
Remélem együtt vannak! <3
2014. augusztus 18. 11:03
Idézet (zrozii @ 2014.08.18. 10:25)
Mindenkinek joga van elolvasni és kommentelni, mert talán ha sok ilyen cikknél elmondják hogy ez már unalmas akkor talán fogyatkoznak az ilyen cikkek. És most komolyan Bieber meg Selena együtt mennek biblia órára? Ennek semmi hírértéke nincs mégis ettől hemzseg az egész internet. Nem értem azokat, akik még képesek reménykedni, mert ezek soha az életbe nem döntik el hogy együtt vannak e vagy sem.
2014. augusztus 18. 11:04
Reménykedem benne,hogy hamarosan eldönti,hogyan jobb nekik; együtt vagy külön?!..
2014. augusztus 18. 11:19
|
|
Selly-rajongóvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.29. Hozzászólás: 103 Csatolások: 0 Azonosító: 214286 offline
|
Selena jobbat érdemel csak ne legyenek megint együtt!
2014. augusztus 18. 11:23
Most komolyan. Justin eddig olyanokat csinált, amit nem lehet nem megbánni. De miért kavar megint Selenával?! Komolyan, ez a szeretlek és nem is kapcsolat nagyon izé... döntsék már el! Selena sokkal jobbat érdemel egy ilyen lötty srácnál...
2014. augusztus 18. 11:25
Blabla Jelena.. blablabla..
Ez már csak a média miatt van. Mert ha tényleg megpróbálnák, akkor biztos nem lenne ennyit hangoztatva. (ha csak nem olyan hülyék,persze)
Justin jót útra akar térni.. milyen szép!
Ez már csak a média miatt van. Mert ha tényleg megpróbálnák, akkor biztos nem lenne ennyit hangoztatva. (ha csak nem olyan hülyék,persze)
Justin jót útra akar térni.. milyen szép!
2014. augusztus 18. 11:28
|
|
Annapoliszvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.30. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 162908 offline
|
Bibliaóra? Hát ez kész.
2014. augusztus 18. 11:32
|
|
Aria Sanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.10. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 229203 offline
|
Mèg a selenatorok is azt mondják hogy "jobbat èrdemelne" nem azèrt mondom mert èn is rajongó vagyok de ha a szomszèd kiscsaj lennne akkor is azt mondanám hogy döntse el ő amugy meg ha boldog akkor..
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: