Justin és Selena újra sok időt töltenek együtt
2014. augusztus 18. 09:08
|
|
Szinti22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.22. Hozzászólás: 232 Csatolások: 0 Azonosító: 229953 offline
|
Basszus feljelentem a Starity-t...csináljatok már külön weblapot Jusztinkának meg Szalonnának..(Justin&Selena) több róluk a hír,mint egybevéve az összes sztárról...KÜLÖN OLDALT NEKIK,MERT NEM AKAROM ŐKET LÁTNI
2014. augusztus 18. 09:08
|
|
Pinky Lilimythical beast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 44 Azonosító: 208704 offline
|
Ez a téma már unalmas.
2014. augusztus 18. 09:13
Na erre kiváncsi vagyok..vajon meddig bírják ?!Kéne egy új oldal róluk.Több cikk jelenik meg róluk mint bárkimásnak egy hét alatt.
2014. augusztus 18. 09:13
|
|
batoridoriúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.04. Hozzászólás: 89 Csatolások: 0 Azonosító: 193210 offline
|
ajjj a f*szom ki van h mindig minden róluk szól
szinti22 igazad van már kellene nekik egy külön weblap
döntsék már el h szeretik-e egymást vagy csak a pénzért és a hírnévért vannak együtt
mert ez már k*rva unalmas
2014. augusztus 18. 09:14
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
Már unom hogy minden csak róluk szól,még annyi hiresség van ezen a Földön.Nem csak ők ketten.Minden nap irdódik valamelyikükről egy cikk
2014. augusztus 18. 09:36
Batoridori én is teljesen egyetértek!Mit kell,hogy minden róluk szóljon?
2014. augusztus 18. 09:40
|
|
liptakanna21Love is friendship set on fire..:) <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 0 Azonosító: 193938 offline
|
ha valakinek nem tetszik egyszerüen csak szarja le ,hogy igen, már megint róluk írnak..nem kell háborogni miattuk. Amugy meg ha nem érdekelne titeket tuti nem olvastátok volna el vagy kommenteltetek volna..-.-
2014. augusztus 18. 09:42
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Örülnék, ha SELENA BOLDOG LENNE! De akkor NE ILYEN SE VELED, SE NÉLKÜLED kapcsolat legyen már!
2014. augusztus 18. 09:42
xD a végén még Justinból pápa lesz XDDD Selenából pedig apáca
kész átverés show XD
2014. augusztus 18. 09:43
Mielőtt véleményeznék hadd írjam le,minden tiszteletem Selena és Justin lapjainak szerkesztőjéé,aki számon tudja tartani hogy mikor vannak együtt és mikor nem
Nekik már külön cikksorozat kéne,mert már rohadtul unalmas ez az 5 éves viselkedés,és nekem írhatja itt minden kis cuki-muki Sellike fan,hogy ő csak boldog akar lenni,ez mióta bűn?!Különben is még nem erősítették meg,hogy igaz Selenának a hangját szeretni fogom,de most rendesen elvágta magát nálam...pápá.DE mit sajnáljuk nem lehet mindig a jókislány,csak ezt mondja,és a rajongói is észre fogják ezt venni,és majd leállnak vele kapcsolatba
Én már r*hadtul unom a párost,ki a sz*rt érdekel hogy ezek ketten mit csinálnak?!Irritál mindkét majom
Haha amúgy pont azt olvastam egy másik oldalon,hogy Taylor Swift ugrál örömében mert a Jelena szakított...Legyenek együtt újra,falják fel egymást,úgy a legjobb mindenkinek csak a pletykák fejeződjenek be róluk.
2014. augusztus 18. 09:54
|
sziakrisztivagyokúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.05. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 154713 offline
|
Sose fogom megérteni, h azok az emberek, akik nem szeretik őket és már unják ezt az egész se veled, se nélküled kapcsolatot, akkor minek nyitják meg a cikket és olvassák el?! Ha engem valami nem érdekel, nem olvasom el.. de ebből is látszik, h ki milyen szinten van.. csak az utálkozás megy, gratulálok nekik!
2014. augusztus 18. 10:11
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
Már csak azért is elolvastam, hogy tudjak röhögni rajtuk, mert már nagyon unalamasak,. Bibliaòra, uu, de nagy szám.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: