Justin és Selena újra sok időt töltenek együtt
2014. augusztus 22. 16:42
|
|
Curikavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 352 Csatolások: 0 Azonosító: 193972 offline
|
Ez csak szerintem tűnik már egy picit erőltetettnek? :/ szakítottak, Justin megbolondult Sell másokkal találkozgatott, most meg hipp-hopp mindekettő újra együtt, Justin pedig megbánt mindent: Komolyan?
2014. augusztus 23. 11:28
|
|
pillango117F*ckedUpWorld |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.23. Hozzászólás: 1150 Csatolások: 14 Azonosító: 156257 offline
|
hát... mindent, amit ide akartam írni, már megtették előttem mások... ^^
2014. augusztus 23. 14:07
Ha megakar váltózni akkor oké én szurkolok neki!..
Tőlem legyen Jelena engem nem érdekel. Ha ők ezt akarják akkor sok boldogságot a Jelena párnak. De az szerintem csak barátok!
2014. augusztus 23. 14:09
|
|
kutyuska1230visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.24. Hozzászólás: 153 Csatolások: 33 Azonosító: 188258 offline
|
mi olyan jó bieberben hisz nem is helyes se kedves nincs benne semmi jó egy hülye kis fa**
2014. augusztus 23. 16:14
Kedves sz.Csenge!
Azt meg negertem hogy Justinnal nem vagy kibekulve de az hogy Selenaval! Mi a bajod velr egyataln??? Jo. Nemmondom hogy nincsenek botranyai de kozel sem annyi mint Mileynak peldaul! Mindenki hibazik... es mi van ha Justin tenyleg megakar valtozni?! Meg egyebkent is....ha annyira udegesit titeteket az o (se veled se nelkuled) kapcsolatu akkor ne olvass roluk cikkett...Selit meg hagyd beken. Nem artott beked semmit. Csak irigy vagy ra! ><
Azt meg negertem hogy Justinnal nem vagy kibekulve de az hogy Selenaval! Mi a bajod velr egyataln??? Jo. Nemmondom hogy nincsenek botranyai de kozel sem annyi mint Mileynak peldaul! Mindenki hibazik... es mi van ha Justin tenyleg megakar valtozni?! Meg egyebkent is....ha annyira udegesit titeteket az o (se veled se nelkuled) kapcsolatu akkor ne olvass roluk cikkett...Selit meg hagyd beken. Nem artott beked semmit. Csak irigy vagy ra! ><
2014. augusztus 23. 22:04
|
|
PuppySasha34visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.06. Hozzászólás: 124 Csatolások: 0 Azonosító: 230957 offline
|
Remélem sel minél hamarabb észhez tér ._.
2014. augusztus 24. 11:42
|
|
DulceRBDfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.27. Hozzászólás: 945 Csatolások: 0 Azonosító: 207395 offline
|
jajjd dejó! komolyan! el sem hiszem, hogy telt el úgy egy nap, hogy nem volt róluk hír.... -.- na mindegy remélem az irónia érződött a hozzászólásomban xd
2014. augusztus 24. 11:50
|
|
ThatsHeartúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.20. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 231905 offline
|
Hurrá újra együtt. Annyira cuki pár! <3
2014. augusztus 24. 11:55
|
|
ThatsHeartúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.20. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 231905 offline
|
eszter05
,,Hát ez már neveteséges.
Nem lehet másról olvasni a Starityn csak arról, hogy ez a két meghibbant segfej ( bocsi fanok ) újra kibékültek.
És most higgyük is el, hogy Bíbörke jó útra tért?
Ráadásul még a bibliaórákat is megalázza ezzel a libával. Csak azért jár ezekre az órákra, hogy elhittesse velünk, hogy megváltozott.
Különbe egyet éttek veled AvrilSmile"
Ezt most idéztem eszter05-től. Kedveském! Üzenem neked, hogy egy olyan csaj ne szóljon bele ebbe a dologba, akinek a képe Fran és Cami a Violetta-ból. Tiszta gáz vagy. SZÁNALMAS. :@
,,Hát ez már neveteséges.
Nem lehet másról olvasni a Starityn csak arról, hogy ez a két meghibbant segfej ( bocsi fanok ) újra kibékültek.
És most higgyük is el, hogy Bíbörke jó útra tért?
Ráadásul még a bibliaórákat is megalázza ezzel a libával. Csak azért jár ezekre az órákra, hogy elhittesse velünk, hogy megváltozott.
Különbe egyet éttek veled AvrilSmile"
Ezt most idéztem eszter05-től. Kedveském! Üzenem neked, hogy egy olyan csaj ne szóljon bele ebbe a dologba, akinek a képe Fran és Cami a Violetta-ból. Tiszta gáz vagy. SZÁNALMAS. :@
2014. augusztus 24. 13:53
|
|
Rocket |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.07. Hozzászólás: 644 Csatolások: 0 Azonosító: 223869 offline
|
Annyiban nem értek egyet a legtöbb kommentelővel, hogy "nem kéne bibliaórára járniuk", mivel pontosan bíbőrkének való, hogy valaki okítsa. A Biblia is tele van olyan történetekkel, amelyek arról szólnak, hogy a bűnösök hogyan tértek meg, és az ilyen gyülekezetek senki előtt sincsenek zárva! Szerintem, mindegy, hogy milyen szándékkal megy oda, ha képesek értelmet nevelni a kis ütődött buksijába, az nem semmi teljesítmény lenne. Várjuk ki a végét, ha pedig nem veszi komolyan, magára vessen.
2014. augusztus 24. 20:16
|
|
Macsek124 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.01. Hozzászólás: 856 Csatolások: 30 Azonosító: 201223 offline
|
XDD KEZDEEM UNNIIxd Dontsek mar el hohy mi a jo sz*rt akarnak.!! Szeretem sellyt Bieberket mar nem annyira bocsi bieber fanok de netseges. Es persze Biebeer megfog tisztulni. Sok szerencset neki. xd
2014. augusztus 24. 21:45
Ezt már kezdem unni..Döntsék már el hogy most együtt járnak-e. vagy nem...Ez olyan se veled se nélküled szitu.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: