Cara Delevingne lesz az új Bond-lány?
2014. augusztus 17. 19:20
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Ez nekem neha kesz vicc, hogy egyed modelek, csak mert sikeresen a kifutokon, tok konnyen megkapnak filmszerepeket... Palvint meglatnam kepernyon, ketlem, hogy elontene az orom.
Sose fogok rajuk igazi szinesznokent gondolni.
Cara/t birom, nem ellene szolt, hanem csak ugy..hogy nekik konnyebb sokkal. Nem kell nagyon kuzdeni.
Bond lany az eleg nagy szerep. Mast kepzelnek el.
Sose fogok rajuk igazi szinesznokent gondolni.
Cara/t birom, nem ellene szolt, hanem csak ugy..hogy nekik konnyebb sokkal. Nem kell nagyon kuzdeni.
Bond lany az eleg nagy szerep. Mast kepzelnek el.
2014. augusztus 17. 19:25
Cara jó választás lenne. Bár nem tudom mennyit ért a színészethez. A csinos pofi nem elég...
2014. augusztus 17. 20:32
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (tothbogi @ 2014.08.17. 19:12)
Háát lily Collins enhén névtelen, Rosie cica meg színészkedni nem tud, Lauren Bacall szintén semmit nem jelent..
Ritka nagy szégyen vagy te is. De legalább ne dicsekednél vele.
A cikkhez szólva: semmi bajom Cara-val, de nehezen tudom elképzelni csábító dögként.
2014. augusztus 17. 20:36
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Színészkedéshez nemhiszem,hogy nagyon menne neki... Habár majd meglátjuk.
2014. augusztus 17. 21:16
Nem értem, hogy miért kell a modelleket a színészkedéssel keverni....
2014. augusztus 17. 21:45
|
|
Gesztenye2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.23. Hozzászólás: 424 Csatolások: 0 Azonosító: 206949 offline
|
Színész nem lehet akárki. Annyira kiakasztó, hogy ez a csaj egy MODELL nem egy színésznő, nem akarok ítélkezni de ez nem az ő pályája. Maradjon a modellkedésnél, ott a Photo shop segít rajta, de a filmvásznon menthetetlenek azok a vastag szemöldökök
2014. augusztus 17. 21:52
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (Gesztenye2 @ 2014.08.17. 21:45)
Színész nem lehet akárki. Annyira kiakasztó, hogy ez a csaj egy MODELL nem egy színésznő, nem akarok ítélkezni de ez nem az ő pályája. Maradjon a modellkedésnél, ott a Photo shop segít rajta, de a filmvásznon menthetetlenek azok a vastag szemöldökök
Tévedés. Ma már bárki a filmvászonra kerülhet, ha van, aki támogassa vagy ha eladható a tiniknek.
A vastag szemöldökről pedig csak annyit, hogy nem ő az egyetlen, aki nem szedi ki. Helló, Audrey Hepburn, helló, Lily Collins és Jennifer Connelly.
2014. augusztus 17. 22:46
Hát kíváncsi lennék rá, az biztos. De én a helyében inkább a modellkedésre koncentrálnék.
2014. augusztus 18. 00:20
Nekem valahogy nagyon passzolna. Ahogy ránéztem a képre az jutott eszembe, hogy szívesen látnám egy Bond-filmben, feltéve, ha valamit is konyít a színészethez. Egyszer láttam vele egy pár perces jelenetet és szerintem egész jól alakított, ahhoz "képest", hogy modell. A szemöldöke meg...nekem tetszik. Talán azért is, mert nekem is hasonló és ezen a téren példaképként tekinthetek rá
2014. augusztus 18. 00:57
|
|
bassistgirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.28. Hozzászólás: 115 Csatolások: 11 Azonosító: 166023 offline
|
Nem tudom, milyen színésznő Cara Delevigne, modellnek sem az igazi. A karakteres arcát nagyon kevés képen tudom elviselni, de ez csak az én heppem. Egyébként meg nem Bond-lány alkat. A Bond-lány nekem mindig is amolyan femme fatale kategória volt inkább, Cara az sosem lesz. Ráadásul nem tudom, a cikkíró utánajárt-e pontosabban a legújabb Bond-film témának, mert akkor azt is tudná, hogy Léa Seydoux az, akiről már hónapok óta szó van, hogy őt szeretnék a szerepre. (Akinek én pl. nagyon örülnék, mert zseniális színésznő) ^^
2014. augusztus 18. 07:08
Egy ilyen népszerű filmbe szerintem tapasztaltabb színészeket kellene válogatni.
2014. augusztus 18. 09:22
|
|
batoridoriúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.04. Hozzászólás: 89 Csatolások: 0 Azonosító: 193210 offline
|
ha Cara lesz az új Bond-lány akkor akciófilmből vígjáték lesz
2014. augusztus 18. 10:04
|
|
CUKI97Cillianiac |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.13. Hozzászólás: 1225 Csatolások: 0 Azonosító: 134771 offline
|
Szerepelt már egy filmben Kate Beckinsale-lel és Daniel Brühl-lel is (azt hiszem Face of an angel a címe), de nem tudom, mi a helyzet a filmmel.
Nos, nekem Cara elég idegen volna Bond-lánynak, kizárólag Adam Sandler oldalán tudom elképzelni. :""DDD
Nos, nekem Cara elég idegen volna Bond-lánynak, kizárólag Adam Sandler oldalán tudom elképzelni. :""DDD
2014. augusztus 18. 10:48
Nem láttam még sose színészkedni,ezért nem mondok semmit, de azért azt megemlítem, hogy van egy modell. Annak a modellnek muszály lenni színésznőnek énekesnőnek ruhatervezőnek meg soroljam még. De így vn az énekednőkkel is. Azoknak is feltétlen muszály lenni divattervezőnek vagy modellnek?
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: