Vámpírnaplók: számíthatunk 7. évadra?
2014. augusztus 23. 19:49
|
|
Vivien_Borsosúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.12. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 225987 offline
|
Ez mind szep es jo.. csak akkor a TVD-zel is az lesz mint a True Blooddal.. hogy megy, de minek? Mar az 5. evadot is ugy neztem vegig, hogy o, meg harom resz, meg ket resz, persze nem izgatottan, hanem unottan.. legyen inkabb ugy vege a 6.evaddal, hogy annyira nem rossz, minthogy meg egy plusz 7. evadot vegigszenvedjenek ok is es mi is..
2014. augusztus 25. 15:21
|
Mangooúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.04. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 190959 offline
|
Szerintem simán lehet még folytatni, én személy szerint imádom a sorozatot. De a könyv teljesen más. Néha azt gondolom, hogy a könyv alapján is folytathatják, vagyis hát néhány részletet átvehetnének onnan is, mint mikor a rókadémonok a városba vannak, vagy amikor a sötét dimenzióba mennek.. stb.
engem érdekelne az is
de így is nagyon jó a sorozat ♥
de így is nagyon jó a sorozat ♥
2014. szeptember 06. 18:03
|
|
DemiFan123új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.13. Hozzászólás: 79 Csatolások: 0 Azonosító: 227528 offline
|
Imádom ezt a sorozatot
2014. szeptember 06. 21:56
|
|
Bátori Bettiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.06. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 232782 offline
|
Imádom a Vámpírnaplókat!! ♥
2014. szeptember 13. 20:30
|
|
Melindalol |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 825 Csatolások: 0 Azonosító: 152743 offline
|
Fúúú remélem hogy mindenki aláírja mert ha nem kezdek egy másik sorozatot ahol Ian szerepel
legjobb pasi a sorozatban... bár voltak még helyes karakterek benne csak mire megkedveltem őket addigra a sorozadban kinyírták őket.
2015. május 24. 19:28
nagyon remélem hogy folytatják és mind a három főszereplő benn lesz!
2015. július 09. 09:13
|
|
nikoletta0202új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.25. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 232165 offline
|
Nina nem írta alá :'( mert Ian a napokban kirakta a facebook-ra kirakott egy képet amin írta h újra együtt,találkozunk a Comic Con.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

0 felhasználónak tetszik: