A hét legnépszerűbb celebfotói
2014. augusztus 16. 12:16
|
|
PunkBarbievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.30. Hozzászólás: 145 Csatolások: 4 Azonosító: 228486 offline
|
Adam Lambert,és Demi <3
2014. augusztus 16. 12:17
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
nagyon jó cikk lett! Örülök h ilyen sok híres sztár miatt már igen ismert Mo
2014. augusztus 16. 12:31
Macklemore képét akkor láttam amikor feltöltötte az Instagramra
komolyan, szerintem az Insta híresebb mint a Facebook.
D
Taylor és Lorde nagyon arik együtt, remélem sokáig Bff-ek lesznek
♥
Taylor és Lorde nagyon arik együtt, remélem sokáig Bff-ek lesznek
2014. augusztus 16. 12:45
|
|
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1652 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline
|
Annyira jó, hogy így tetszik nekik a város.
Macklemore.
Cyrus pedig gyantázza a BAJSZÁT??? Azon sem lepődnék meg, ha kiderülne, hogy igazából férfi... >.<
Kim-et azért bámulják meg, mert nem tud úgy felöltözni, mint egy anya és feleség.
Lorde pedig igazán megtalálhatná a fésűt...
Cyrus pedig gyantázza a BAJSZÁT??? Azon sem lepődnék meg, ha kiderülne, hogy igazából férfi... >.<
Kim-et azért bámulják meg, mert nem tud úgy felöltözni, mint egy anya és feleség.
Lorde pedig igazán megtalálhatná a fésűt...
2014. augusztus 16. 13:10
Na még ha máskor is ilyen felkapott lenne Budapest
Szívesen beszélgettem volna Macklemorral a vonatom
2014. augusztus 16. 13:12
|
|
ariana001visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 440 Csatolások: 13 Azonosító: 227309 offline
|
miley őrölt egy lány
. DEMI nagyon jó az alakodt ♥♥ . RIHANNA cuki a keresztlánya . emma ezt inkább hagyjuk.KATY múzeumba ő
. avici én is élvezném kim hát tlán nem kelene igy öltöznie .adam neki is nagyon cuki a k. fia. macklemore már tt is van ott leszek is az első sorban leszek a feszten
2014. augusztus 16. 13:19
|
|
stylezone99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 437 Csatolások: 68 Azonosító: 184963 offline
|
Macklemore, Rihanna
2014. augusztus 16. 13:26
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Hogy őszinte legyek, Macklemore egyszerűsége nagyon meglepett. Habár annyira nem szeretem a pasit, így nem is nagyon ismerem a stílusát, de elég laza fazon lehet, ha vonattal jött és csak úgy beszélgetett valakivel a fülkében. Nagy eséllyel két lábbal áll a földön és mindemellett közvetlen lehet. Fogalmam sincs, hogy merről jött, de én úgy tudom, hogy a Nyugatiba nem érkeznek külföldi vonatok, legalábbis én évekig jártam arra vonattal és nem igazán találkoztam külföldre kimenő szerelvénnyel. Tegnap a Keletibe érkezett haza a vonatom és sz*rásig volt az egész pályaudvar. Néztem is, hogy mi a f*szom ez a rengeteg ember - mivel a Szigetre rengeteg külföldi jön, így többségük a Keletibe érkező nemzetközivel utazik be Budapestre. Arra viszont amúgy kíváncsi lennék, hogy Macklemore mi a rákot gondolt amikor meglátta a Nyugatit. Nem azért, de egy rohadtul mocskos pályaudvar tele csövesekkel, prostikkal, rosszarcú emberkékkel, szeméttel és gyomorforgató húgyszaggal. Sosem szerettem arra járni iskolába. Mindenesetre örülök annak, hogy örömmel fotózkodott egy ilyen helyen is.
2014. augusztus 16. 15:57
|
|
AngelGirl00 |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 14.06.14. Hozzászólás: 562 Csatolások: 185 Azonosító: 227598 offline
|
Nagyon jó cikk lett!
2014. augusztus 16. 16:31
Demi nagyon jól néz ki, Macklemore koncertjén ott voltam és k R v a jo volt.!
Miley khm...fúj.
Miley khm...fúj.
2014. augusztus 16. 17:05
Úristen! Egy biztonsági őr rá mert nézni Kim Kardashianra? Hogy képzeli? Máglyára vele!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: