A hírek szerint Future megcsalta az énekesnőt, aki ezért ki is tette a rapper szűrét.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ciara lefújta az esküvőt?
2014. augusztus 15. 11:04
|
mbgamesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.01. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 170369 offline
|
Ez most komoly? Megcsalta? Ugye nem hiszi el senki, hogy ez a Future vagy ki a tököm rapper most csalta meg először? Rá kell nézni. Süt a fejéről az érzelmi fogyatékosság. Aki az ilyen gennyeknek gyereket szült, az meg is érdemli a sorsát. Az ilyenek, mint ez, csalják a nőjüket orrba, szájba mindenkivel, akivel csak tudják. Nem ismerem a részleteket, de feltételezem, hogy ez már nem az első eset. Biztos Ciara azt hitte, hogy majd, ha szül egy gyereket, akkor majd ez a majom megváltozik. Hát persze.
2014. augusztus 15. 11:19
ha tényleg megcsalta akkor nem csodálom hogy felbontotta az eljegyzést, a babát sajnálom a legjobban
különben is ennek a Future embernek látszik az arcán hogy nem egy szent
2014. augusztus 15. 11:21
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
Gondoltam hogy ez a kapcsolat nem fog sokáig tartani, és hát jól gondoltam.. Amikor elkezdtek először járni, akkor már nem volt szimpatikus ez a Future.. Várhatót volna Ciara is azzal a gyerekkel.. Persze, aranyos meg minden, de pont ettől az embertől gyereket, aki tudni lehetett hogy megcsalja.. De mindegy, magánügy..
2014. augusztus 15. 11:41
|
|
Ariella2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 1170 Csatolások: 0 Azonosító: 229442 offline
|
Semmit nem utálok annyira, mint ha valaki megcsalja a barátnőjét/barátját.
Megértem, hogy nem tud megbocsájtani, én se tenném. Csak, az a baba...
Megértem, hogy nem tud megbocsájtani, én se tenném. Csak, az a baba...
2014. augusztus 15. 11:52
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Mindig ez van... A sztárok eljegyzik egymást két hét után, esetleg össze is házasodnak, aztán meg ország-világ előtt szakítanak, válnak, mert kiderül, hogy az egyik félrelépett.
Sajnálom, de az ők bajuk... gyakorlatilag nem is ismerik még egymást (pláne ilyen életmód - koncertek, turnék, TV-szereplések), mikor már villan a gyűrű.
Sajnálom, de az ők bajuk... gyakorlatilag nem is ismerik még egymást (pláne ilyen életmód - koncertek, turnék, TV-szereplések), mikor már villan a gyűrű.
1 felhasználónak tetszik:
Jolie_77
2014. augusztus 15. 12:33
A sztárvilágban nem létezik -vagy nagyon ritka- a tartós kapcsolat/házasság.
2014. augusztus 15. 12:42
|
|
Rory gilmore 12Supportive |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.22. Hozzászólás: 4430 Csatolások: 35 Azonosító: 223039 offline
|
Most komolyan milyen ember az ilyen.
2014. augusztus 15. 12:57
|
nikkibella1♥"You will never lace up my Chuck Taylors" ♥ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 14.06.30. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 422 Azonosító: 228531 offline
|
Hát ezt nem hiszem ell !
2014. augusztus 15. 13:29
A sztárok világában nagyon -nagy de nagyon ritka az a kapcsolat amelyik tartós is!
2014. augusztus 15. 14:45
Megcsalni a másikat..borzalmas dolog!Future-nek sem kéne család.
2014. augusztus 15. 16:44
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
Idézet (mbgames @ 2014.08.15. 11:04)
Ez most komoly? Megcsalta? Ugye nem hiszi el senki, hogy ez a Future vagy ki a tököm rapper most csalta meg először? Rá kell nézni. Süt a fejéről az érzelmi fogyatékosság. Aki az ilyen gennyeknek gyereket szült, az meg is érdemli a sorsát. Az ilyenek, mint ez, csalják a nőjüket orrba, szájba mindenkivel, akivel csak tudják. Nem ismerem a részleteket, de feltételezem, hogy ez már nem az első eset. Biztos Ciara azt hitte, hogy majd, ha szül egy gyereket, akkor majd ez a majom megváltozik. Hát persze.
Nos, az, hogy valaki hajlamos a megcsalásra, az szerintem nem "ránézésre" állapítható meg. De ez csak az én véleményem, that's okay.
Mivel nem ismered a részleteket, én meg nagyon is szeretem mindkettőjüket, én valamennyire tájékozottabb vagyok a dologban. Szóval, a látszat azt mutatta, hogy boldogok és szerelmesek, tehát CiCi-nek nem kellett a babával visszatartania Future-t. Ciara nagyon is régóta szeretett volna egy kisbabát, tehát ezt valószínűleg így tervezték.
Úgy tűnik, hogy az eljegyzés, meg a baba ellenére sem volt minden rendben. Undorító dolog a hűtlenség, mindenesetre, ezt egyetlen nő (ill. férfi) sem érdemli meg. Biztos nehéz lehet Ciarának, nemcsak a megalázottság miatt, hanem egyedül kell nevelnie a három hónapos (!) kisbabáját. Szörnyű lehet ez neki.
Természetesen ez csakis akkor, ha igazak a pletykák.
1 felhasználónak tetszik:
mbgames
2014. augusztus 15. 21:31
Nos ha megcsalta..akkor nagyon szemét személy lett a szememben..Valamint így Ciarát is megértem, mert én is ezt tettem volna.....és a gyereket sajnálom a legjobban..
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.