Kim Kardashian lánya már most modellként pózol
2014. augusztus 17. 16:28
|
|
elavan2000Bexi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.05. Hozzászólás: 1074 Csatolások: 9 Azonosító: 218658 offline
|
Nos... ez szomorú.
2014. augusztus 17. 16:37
|
|
hirschzsofi0711You don't own me |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 31 Azonosító: 202533 offline
|
Aranyos kiscsaj, bár kicsit korán kezdi.. szerintem 12 évesen már úgy fog kinézni, mint egy 16 éves.
2014. augusztus 17. 17:33
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
hogy ebből a kislányból mi lesz,ha felnő?
2014. augusztus 17. 19:01
|
|
csajszikahh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.17. Hozzászólás: 1899 Csatolások: 811 Azonosító: 136579 offline
|
Én nem nagyon értek egyet a többséggel... Annyira aranyos, kis cuki kislány, olyan jól áll neki. Most hagy csinálja, komolyan... lehet, hogy kicsi és fel sem fogja mindezt, de akkor is! Most attól mert modellkedik miért ne lehetne olyan gyermekkora, mint az összes többi gyereknek? Attól mert épp modellkedik még simán lehet olyan a gyerekkora, mint az összes többi gyereknek... azért biztos nem egész nap a kamerák előtt van... ahogy itt többen is fogalmaztak bizonyára neki is jut idő a homokozásra és a játékra! Különben is! Miért most a többi túlsztárolt gyerekmodellnek mennyivel másabb?! Ugyanilyen picik, ők is ugyanúgy még fel sem fogják... érdekes, őket még sem bántják ennyire. Lehet, hogy kis korban még nem fogják fel az ilyeneket, de majd ha nagyobbak lesznek, akkor azért már megértik majd, hogy mi folyik körülöttük. Szóval most North is hagy csinálja, majd később eldől mi lesz. Most még élvezi is, ha később nem fogja nyilván befejezi és nem erőltetik majd rá a szülők. Különben is.. .állítólag ha valaki komolyabban szeretne foglalkozni valamivel, akkor azt kis korban jó elkezdeni! Na mindegy ez az én véleményem...
Northnak pedig sok sikert a továbbiakhoz!
Ő legalább aranyos is, nem úgy mint a többi túlsztárolt gyerek, akik nem is szépek, csak a szülőknek elég pénzük van ahhoz, hogy pénzeljék és ezáltal esetleg sikeressé tegyék. És akkor majd most jön az, hogy Westék is pénzes emberek, de hát Nori legalább cuki..
Így a végére is... ez az én véleményem... !!
2014. augusztus 17. 22:12
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (csajszikahh @ 2014.08.17. 19:01)
Én nem nagyon értek egyet a többséggel... Annyira aranyos, kis cuki kislány, olyan jól áll neki. Most hagy csinálja, komolyan... lehet, hogy kicsi és fel sem fogja mindezt, de akkor is! Most attól mert modellkedik miért ne lehetne olyan gyermekkora, mint az összes többi gyereknek? Attól mert épp modellkedik még simán lehet olyan a gyerekkora, mint az összes többi gyereknek... azért biztos nem egész nap a kamerák előtt van... ahogy itt többen is fogalmaztak bizonyára neki is jut idő a homokozásra és a játékra! Különben is! Miért most a többi túlsztárolt gyerekmodellnek mennyivel másabb?! Ugyanilyen picik, ők is ugyanúgy még fel sem fogják... érdekes, őket még sem bántják ennyire. Lehet, hogy kis korban még nem fogják fel az ilyeneket, de majd ha nagyobbak lesznek, akkor azért már megértik majd, hogy mi folyik körülöttük. Szóval most North is hagy csinálja, majd később eldől mi lesz. Most még élvezi is, ha később nem fogja nyilván befejezi és nem erőltetik majd rá a szülők. Különben is.. .állítólag ha valaki komolyabban szeretne foglalkozni valamivel, akkor azt kis korban jó elkezdeni! Na mindegy ez az én véleményem...
Ő legalább aranyos is, nem úgy mint a többi túlsztárolt gyerek, akik nem is szépek, csak a szülőknek elég pénzük van ahhoz, hogy pénzeljék és ezáltal esetleg sikeressé tegyék. És akkor majd most jön az, hogy Westék is pénzes emberek, de hát Nori legalább cuki..
Ezzel a helyzettel szerintem sokunknak szimplán csak az a problémája, hogy mindezt ráerőltetik a gyerekre, és már pedig közlik, hogy "Ezt csinálod és kész, mert én azt mondtam!". Számtalan pszichológiai tényezőt fel tudnék hozni még, ami befolyásolni tudja a gyermek szociális és egyben lelkifejlődését is. Neki az lesz az alapnorma amit ez a két balfék művel vele, és akire már kisgyermekkorától ráerőltetik ezt a bulit, azt sem fogja tudni, hogy milyen tényleg igazi gyereknek lenni. Meg kéne várni azt, hogy felnőjön teljesen átlagos életet élve (ovi, suli etc.) és utána eldöntheti, hogy mégis mely szakma felé szeretne orientálódni. Bár így is lehet esély arra, hogy a modellkedésből mondjuk alkalmazott matematikára váltson a gyermek, de ennek kevés lesz az esélye, mivel anya és apa azt nevelte belé, hogy ez a helyes és ez a jó. A problémák itt kezdődnek - egy gyereket nem azért vállalunk, hogy kiéljük rajta a saját vágyainkat, csak ezt manapság rengeteg szülő elfelejti.
2014. augusztus 18. 08:05
Nagyon aranyos a kisgyerek. De túl korán kezdte. Jó hogy nem sminkelték ki
De azért nagyon cuki kép lett
2014. augusztus 18. 09:01
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
Cuki,meg minden de elég korán kezdi
Az egyetlen probléma,hogy azt mondják rá "modellkedik"! már pedig ahhoz ennek semmi köze. Egyszerűen lefotózták és kész,és most mindenki rá van erre akaszkodva!!!!
2014. augusztus 18. 09:30
|
|
batoridoriúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.04. Hozzászólás: 89 Csatolások: 0 Azonosító: 193210 offline
|
cukiiiii *.*
2014. augusztus 18. 16:15
|
|
VandiAM |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.06. Hozzászólás: 3860 Csatolások: 66 Azonosító: 130677 offline
|
Ennek amúgy mi köze van a modellkedéshez? Attól, hogy leült a kamera elé és hagyta, hogy lefényképezzék, még egyáltalán nem pózol. Azt sem értem, hogy mi értelme volt mellérakni egy Chanel táskát. Biztos majd felveszi a vállára és elkezd sétálni vele...
2014. augusztus 18. 16:20
nagyon kis cuki a baba e felől semmi kétség, de szomorúnak tartom hogy alig hogy kibújt a pocakból de már rá erőltetik a fotózást? ez már kicsit sok
2014. augusztus 18. 21:15
|
|
samteatimevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.12. Hozzászólás: 128 Csatolások: 63 Azonosító: 213364 offline
|
Ennek a lánynak sem lesz gyermekkora. Gratulálok a szülőknek.
2014. augusztus 19. 10:51
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Lucyan írta: Lucyan
Esküszöm, ha ez a lány a jövő, akkor én inkább most lelépek. Mi már ez? Nem lehetne hagyni a szülőknek szerencsétlen gyereket homokozni, vagy babázni? Szánalmas mindkettő, máshoz nem értenek, csak a botrányokhoz. De gondolom dolgozni egyik sem akar, elég nekik az, hogy összeszereplik a pénzt a médiával. Szánalmas.
igazad van
Esküszöm, ha ez a lány a jövő, akkor én inkább most lelépek. Mi már ez? Nem lehetne hagyni a szülőknek szerencsétlen gyereket homokozni, vagy babázni? Szánalmas mindkettő, máshoz nem értenek, csak a botrányokhoz. De gondolom dolgozni egyik sem akar, elég nekik az, hogy összeszereplik a pénzt a médiával. Szánalmas.
igazad van
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!

0 felhasználónak tetszik: