Kim Kardashian lánya már most modellként pózol
2014. augusztus 14. 19:00
Egy 13 hónapos gyereknek ez kell. "Szerintem is". Szörnyű amit ezzel a gyerekkel művelnek. Csak sajnálni tudom.
2014. augusztus 14. 19:02
|
|
Klotild12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.20. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 224639 offline
|
Ez is egy elrontott Amerikai sztár csemete lesz. Már előre látni lehet, hogy a nagy semmiért fogják fizetni, ahogyan az egész famíliát.
Most komolyan. Mit vártunk Kim gyerekétől?
Legalább Hilary Duff rendesen neveli a kisfiát...
Most komolyan. Mit vártunk Kim gyerekétől?
Legalább Hilary Duff rendesen neveli a kisfiát...
2014. augusztus 14. 19:09
Nagyon aranyos, ha felnő szuper modell lehet belőle
2014. augusztus 14. 19:14
|
|
krisztinaa 22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 478 Csatolások: 0 Azonosító: 204511 offline
|
Attól, hogy leültették és lefotózták ezt a 13 hónapos gyereket, bég nincs benne a vérében a modellkedés!
2014. augusztus 14. 19:15
Nagyon aranyos kislány, de most még szerintem nem lehet megállapítani hogy lenne-e tehetsége a modellkedéshez.
2014. augusztus 14. 19:19
|
|
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline
|
Nagyon cuki, meg minden, de egy ennyi idős gyereknek annyira nincs köze ehhez. Hogy lesz így gyerekkora?
2014. augusztus 14. 19:20
|
|
Blackbird03 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.24. Hozzászólás: 752 Csatolások: 284 Azonosító: 161100 offline
|
Azt hiszem, ebben a korban ez még aranyos, legyen szó bárkinek a gyerekéről. Az anyjáról tudni kell, hogy él-hal a divatért, úgyhogy szerintem az, hogy éppen egy Chanel táskával kapták le, az arra enged következtetést, hogy nagyon hasonlít Kimre. És pont ebből a célból készülhetett egy ilyen kép. Mert tegyük fel én nagyon szeretek fényképezni, és egyszer a gyerekem is ott teremne a gép előtt, akkor akármilyen módon is - de én tutira megörökíteném.
Nem tudom, egyenlőre nálam ilyen nem ver ki biztosítékot, csak csupán azt sejthetem, hogy ő is hasonlóan fog járni, mint Suri Cruise, elvégre ismerve a szüleit...mindegy is, nem ragozom tovább a mondandómat.
2014. augusztus 14. 19:46
Sosem helyeseltem azt,hogy egy gyerekkel azt csinálják mint egy felnőttel.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: