Klippremier: Ariana Grande ft. Zedd – Break Free
2014. augusztus 13. 16:10
Imádom ezt a számot, de a klipje valami borzalmas.
2014. augusztus 13. 16:21
Ariana nem tartozik a kedvenceim közé, de szerintem jó lett a zene és a klipp is
2014. augusztus 13. 16:44
|
|
Genoveva01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 275 Csatolások: 0 Azonosító: 202964 offline
|
nagyon tetszik a szám,a klipp pedig valahonnan nagyon ismerős o.O
amúgy yourshawty,nem 14,hanem már 21
AndiSalvatore egy interjúban már elmondta,hogy ő is utálja a haját,meg azt hogy mindig ugyanúgy néz ki,de muszáj pót hajat hordania,mert az eredeti tönkrement a Victorious alatt (folyton vörösre kellett festeni).
És amúgy is kedves utálkozók kezdtek egyre szánalmasabbak lenni. Folyton csak szegény lányt fikázzátok,mintha ti olyan tökéletesek lennétek. A személyiségébe nem tudtok bele kötni,ezért most már jön a haja,az arca,a ruhái és hangja,amivel szerintem tényleg semmi baj nincs. Mindezt irígységből csináljátok,csak mert ő híres,van aki szereti. Ha ennyire ellenszenves akkor hagyjátok,és ez amúgy is felesleges,mert csakhogy tudjátok soha az életben nem fog tudomást venni rólatok,mert nem tudja hogy kik vagytok,szóval teljesen felesleges,csak magatokat minősítitek. Megérteném,ha egy olyan hírességről lenne stó,aki gyerekeket bánt,megveti a rajongóit,gusztustalan és embertelen módon viselkedik. Na de Ariana? Hogy jön ő ezek közül egyhez is? Amúgy meg gondolom élőben visítoznátok,meg ölelgetnétek
de hát ez a mai társadalom,gratulálok!
és akkor még ti mondjátok hogy ne ítéljünk külső alapján....>_<
amúgy yourshawty,nem 14,hanem már 21
AndiSalvatore egy interjúban már elmondta,hogy ő is utálja a haját,meg azt hogy mindig ugyanúgy néz ki,de muszáj pót hajat hordania,mert az eredeti tönkrement a Victorious alatt (folyton vörösre kellett festeni).
És amúgy is kedves utálkozók kezdtek egyre szánalmasabbak lenni. Folyton csak szegény lányt fikázzátok,mintha ti olyan tökéletesek lennétek. A személyiségébe nem tudtok bele kötni,ezért most már jön a haja,az arca,a ruhái és hangja,amivel szerintem tényleg semmi baj nincs. Mindezt irígységből csináljátok,csak mert ő híres,van aki szereti. Ha ennyire ellenszenves akkor hagyjátok,és ez amúgy is felesleges,mert csakhogy tudjátok soha az életben nem fog tudomást venni rólatok,mert nem tudja hogy kik vagytok,szóval teljesen felesleges,csak magatokat minősítitek. Megérteném,ha egy olyan hírességről lenne stó,aki gyerekeket bánt,megveti a rajongóit,gusztustalan és embertelen módon viselkedik. Na de Ariana? Hogy jön ő ezek közül egyhez is? Amúgy meg gondolom élőben visítoznátok,meg ölelgetnétek
és akkor még ti mondjátok hogy ne ítéljünk külső alapján....>_<
2014. augusztus 13. 16:48
|
|
blondieeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.13. Hozzászólás: 60 Csatolások: 0 Azonosító: 227568 offline
|
ez az Ariana nagyon antipatikus. Semmi kulonleges nincs benne. A video pedig tokre Katy Perry-s...
A haja pedig borzalmas. Sosem lattam kibontott hajjal vagy valami mas frizuraval...kiengedve is lehet tett haja.nagyon unalmas az egesz szam.
A haja pedig borzalmas. Sosem lattam kibontott hajjal vagy valami mas frizuraval...kiengedve is lehet tett haja.nagyon unalmas az egesz szam.
2014. augusztus 13. 16:49
|
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline
|
Idézet (yourshawty @ 2014.08.13. 15:35)
Valahogy nem bírtam végignézni.. ez az 1:50 is olyan ciki volt számomra
Semmi bajom Arianával, a hangja jó, a szám mondjuk nekem tucat, de... Azt látom, hogy ilyen Rebecca Black féle tinisz.r klipet dobott össze, ami már önmagában is röhejes, de még az is rátesz egy lapáttal, hogy szexizni próbál, de én csak azt látom, hogy egy 14 éves kislány játékpisztollyal meg bõrcsizmában és miniruhában vonaglik.
Semmi bajom Arianával, a hangja jó, a szám mondjuk nekem tucat, de... Azt látom, hogy ilyen Rebecca Black féle tinisz.r klipet dobott össze, ami már önmagában is röhejes, de még az is rátesz egy lapáttal, hogy szexizni próbál, de én csak azt látom, hogy egy 14 éves kislány játékpisztollyal meg bõrcsizmában és miniruhában vonaglik.
nem 14 éves hanem 21
egyébként tényleg kevesebbnek néz ki, de azárt 14-nél többnek, nekem olyan 17-18-nak tűnik
2014. augusztus 13. 16:53
A számot imádom, a klip pedig ötletes
Arianna nagyon szép:)<3
Arianna nagyon szép:)<3
2014. augusztus 13. 16:54
|
|
Szandííí992visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.04. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 208247 offline
|
a dal igen jo viszont a klipp az olyan...érdekes
2014. augusztus 13. 17:02
|
|
BelieberDirectioner7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.14. Hozzászólás: 317 Csatolások: 0 Azonosító: 209223 offline
|
A dal eddig is nagyon tetszett de a klip nagyon ellett rontva.
2014. augusztus 13. 17:04
A dal jó. A rendezőt agyon kell csapni! Kétszer.
2014. augusztus 13. 17:09
|
|
saciésennyiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.03. Hozzászólás: 80 Csatolások: 0 Azonosító: 208144 offline
|
Imádom Zedd-et
Arianna nem rossz de nem ál neki jól ez a szexizés
a klipp elég ratyi
szerintem sokkal több mindent kilehetett volna hozni ebből a dallamból
Arianna nem rossz de nem ál neki jól ez a szexizés
a klipp elég ratyi
szerintem sokkal több mindent kilehetett volna hozni ebből a dallamból
2014. augusztus 13. 17:29
Ariana hangja még mindig irritál és a klip nevetséges. De amúgy maga a dal nem rossz. Eléggé felkeverték Arianacska hangját ahhoz a refrénnél, hogy hallgatható legyen.
2014. augusztus 13. 17:33
|
|
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline
|
Nekem tetszik a dal, a klip már annyira nem.
2014. augusztus 13. 17:38
|
|
DettaQueen♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.07. Hozzászólás: 4786 Csatolások: 689 Azonosító: 128947 offline
|
Röhej ez az egész klip. Jót röhögtem amikor Ariana érdekes tartotta a száját, meg pislogott mint vmi szűzike.
Az alap zene nekem tetszik, de Ariana hangja még mindig f@s, hiába lett felturbózva. Amúgy már kezdhetnének vmit a hajával mert mindenütt mindig ugyan úgy néz ki, plusz a sminkjét is felturbózhatnák.
Az alap zene nekem tetszik, de Ariana hangja még mindig f@s, hiába lett felturbózva. Amúgy már kezdhetnének vmit a hajával mert mindenütt mindig ugyan úgy néz ki, plusz a sminkjét is felturbózhatnák.
2014. augusztus 13. 17:54
|
|
rekuska866új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.09. Hozzászólás: 60 Csatolások: 0 Azonosító: 220927 offline
|
Nekem eddig ez a száma tetszik a legjobban!
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: