Klippremier: Ariana Grande ft. Zedd – Break Free
2014. augusztus 13. 14:41
|
|
Logan Imádóúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.13. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 231414 offline
|
Imádom olyan szép és hangja is csidálatos
Jai Igazán megérdemli ezt a lányt <3
2014. augusztus 13. 14:56
|
|
itsChanelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.25. Hozzászólás: 158 Csatolások: 4 Azonosító: 207195 offline
|
Nekem nem tetszik. Ariana első albuma sokkal jobb volt, mostanság olyan, mintha erőltetné ezt a "szexi" külsőt meg a vonaglást. A dalt szeretem, csodás a hangja, de a klip borzasztó. Többet vártam Arianától mint a megszokott ártatlan kislánypofa meg az űrruha együttese. Gagyi.
2014. augusztus 13. 15:15
Most hallottam először ezt a dalt. Nagy kedvenc lesz úgy érzem!
2014. augusztus 13. 15:23
|
|
sztárszandra |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.20. Hozzászólás: 593 Csatolások: 1 Azonosító: 194369 offline
|
Háááát.....a klip egy picikét furcsa, de érdekes...
A dalt eddig is kedveltem!
A dalt eddig is kedveltem!
2014. augusztus 13. 15:35
|
|
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline
|
Valahogy nem bírtam végignézni.. ez az 1:50 is olyan ciki volt számomra
Semmi bajom Arianával, a hangja jó, a szám mondjuk nekem tucat, de... Azt látom, hogy ilyen Rebecca Black féle tinisz.r klipet dobott össze, ami már önmagában is röhejes, de még az is rátesz egy lapáttal, hogy szexizni próbál, de én csak azt látom, hogy egy 14 éves kislány játékpisztollyal meg bõrcsizmában és miniruhában vonaglik.
Semmi bajom Arianával, a hangja jó, a szám mondjuk nekem tucat, de... Azt látom, hogy ilyen Rebecca Black féle tinisz.r klipet dobott össze, ami már önmagában is röhejes, de még az is rátesz egy lapáttal, hogy szexizni próbál, de én csak azt látom, hogy egy 14 éves kislány játékpisztollyal meg bõrcsizmában és miniruhában vonaglik.
2014. augusztus 13. 15:47
|
|
Diomendes |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.06. Hozzászólás: 538 Csatolások: 0 Azonosító: 220652 offline
|
Nem vagyok nagy Ariana fanatikus, és nem is a kinézetéért bírom. Én úgy tudom, hogy a klipet nem ő találta ki és nem is ő rendezte. Ezért őt nem kell/lehet hibáztatni. Maga a klip, hát igen, bénácska, de pont ez a jó benne, visszahozza az első, 70-80-as évekbeli Star Wars feelinget. Ha észrevettétek, a dalszöveges verzió is Star Wars beütésű, nem is kicsit. A hangjával kapcsolatban pedig, lehet, hogy valakinek nem jön be, mert kinek a pap, kinek a papné, de azt nem mondhatjuk, hogy tehetségtelen. Sőt, talán az általatok említett átlagos, középszer hangot is felülmúlja/múlhatja egy kis hangképzéssel. Most pedig lehet utálni!
2014. augusztus 13. 16:09
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
a klip az borzasztó,nem is ragozom tovább. a dal pedig tetszik!
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: